Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acte cumparare auto Germania

FTTH DIGI

Sunteti membri ai masoneriei?

Purificator aer
 Wifi pentru desktop

Cum atrag sectele oamenii?

Recomandare aer conditionat

Pozele bune pot fi facute doar cu...
 Cumparare casa de la banca, aflat...

"Pedophilia is a natural sexu...

HDD - Probleme formatare !

VERIFICARE AER CONDITIONAT DACA E...
 pierdere sharing retea locala

Recomandare tableta copil 10 ani,...

Dureri de cap 2 zile dupa extract...

GoPro Hero 5 Session "Hot Pix...
 

Țeapa Conexpert Group SRL !

- - - - -
 • Please log in to reply
59 replies to this topic

#1
Energy_

Energy_

  Junior

 • Grup: Members
 • Posts: 17
 • Înscris: 29.04.2007
Buna ziua.
Din ciclul "cine face ca mine, ca mine sa patească" vreau sa va povestesc experiența mea recentă cu firma Conexpert Group SRL din București (așa-zis mare dealer de tâmplărie PVC Veka). Încep cu concluzia, deși nu se face, pentru a "spulbera" din start urma de "mister" a postării...dacă vă vine cumva "inspirația" să contractați ceva prin această firmă, mai gândiți-vă odată...asta dacă nu vreți să rămâneți și fără bani și fără produsele comandate.
Așadar prin luna mai 2017 ne hotărâm să punem termopane. Zis și făcut...încep căutările pe internet și "norocul" mi-a scos în cale această "serioasă" firmă. Prezentarea pe site aparent credibilă...firma părea să aibă sediu social, date de contact, diverse reprezentanțe prin oraș, fabrică proprie pe lângă București etc. Recunosc că m-au convins și recomandările anterioare ale unor prieteni care au apucat să monteze cu ei în urmă cu ceva timp. Așadar luăm decizia...mergem cu ei. Caut o reprezentanță apropiată și hai la ei. Și iaca cum mă prezint eu într-o frumoasă zi de iunie, hotărât să contractez geamuri termopan pentru toată casa...și ca să fie treaba bine făcută, mă decid să plătesc și integral lucrarea cu tot ce presupune ea. Un domn foarte amabil de la acea reprezentantă se jură pe câte în lună și în stele că în maxim o lună gemurile vor fi puse și lucrarea finalizată. Un termen rezonabil zic eu, o lună...
Dar luna trece și aveam să mă conving curând că pe cât de amabili și zâmbitori au fost domnii atunci când au încasat banii, pe atât de ******* (nu găsesc cuvântul potrivit, dar oricum nu cred că l-ar fi publicat pe site) au devenit ulterior. Deci luna trece și văzând că n-am primit niciun telefon, zic să-l sun pe băiatul de la reprezentanța unde am făcut contractul.
Dar ia-l de unde nu-i, nu mai răspundea la telefon nici în ruptul capului. După câteva zile de apeluri insistente, a răspuns odată, a zis că se interesează de comandă și revine cu detalii...și dus a fost...de atunci nu a mai răspuns niciunui apel.
Scot datele firmei de pe site-ul de prezentare, sun...răspunde o doamnă căreia îi povestesc problema...ea îmi sugerează să contactez nu știu ce director din firmă. Încerc să sun la numărul ce mi-a fost dat...nu răspunde nimeni în primele 2-3 zile. Revine la un moment dat cu un telefon și se jură pe câte în lună și în stele că geamurile vor fi puse în 2-3 săptămâni, că e vară, personal puțin și comenzi multe...zic hai s-o mai înghit și pe asta...cum am stat o lună, mai stau și 3 săptămâni.
Iar timpul trece, și după cele 3 săptămâni niciun semn, niciun telefon, nimic....Încerc să sun pe la diverse numere din firmă publicate pe site...nimic, nimeni nu mai era de găsit sau mai bine zis nimeni nu mai voia să fie găsit. Trimit mailuri la adresele de pe site...nimic, niciun răspuns.
Văzând că treaba începe să miroasă a "flori de tei", merg la sediu. Acolo mă preia o doamnă foarte zâmbitoare și amabilă, ce se recomandă drept un alt manager (deja era al treilea sau al patrulea cu care discutam). Îi spun că îmi vreau banii înapoi. Zice că nu e așa ușor să-i mai iau, că procedurile sunt complicate, dar doamna se jură din nou câte în lună și în stele că în 2 săptămâni geamurile vor fi puse și că se va ocupa personal de comanda mea.
Neavând prea multe opțiuni, zic să aștept. Trec și cele două săptămâni și nimic...niciun telefon. O sun... nimic, nada, nothing etc...Deja aveam un deja vu ...
Sun la un alt director (din cei cu care discutasem pe parcursul "colaborării" mele fructuoase cu această firmă) care îmi spune că nu înțelege de ce doamna manager mi-a promis că geamurile se vor pune in 2 săptămâni pentru că de fapt nu se vor mai pune niciodată, întrucât firma a intrat în insolvență, are conturile blocate și nu mai onorează niciun contract.
Merg din nou la sediul firmei, mă întâlnesc din nou cu doamna X, care îmi spune cu nonșalanță că firma tocmai a intrat in insolvență în iulie (deci ei știau deja asta când au luat banii) și că are conturile blocate. Cu aceeași nonșalanță și detașare îmi spune că nu îmi pot recupera banii plătiți și nici geamurile n-au cum să le mai pună. Și ca să fie tacâmul complet îmi spune zâmbind că dacă dorim, putem să-i dăm în judecată, că oricum nu vom obține nimic și că sunt protejați de lege cât timp se află în insolvență. Aflu că de administrarea firmei se ocupă un administrator judiciar care nici până în ziua de azi nu a fost de găsit. Merg apoi la poliție...le povestec cazul...răspunsul lor...nu avem ce le face cât timp sunt în insolvență..dații-i în judecată...îmi spune un domn zâmbind cu subînțeles, sugerându-mi că și dacă aș face-o, oricum nu aș rezolva nimic. Până la soluționarea procesului, firma va fi demult dispărută, iar cheltuielile de judecată în ansamblu pot depăși chiar valoarea prejudiciului, fără a avea vreo garanție că se va recupera ceva.  Ce m-a frapat cel mai mult este că această firmă  are în continuare reprezentanțele deschise prin oraș și încasează bani de la oameni, promițându-le, la fel ca și mie, marea cu sarea și câte în lună și în stele fără să aibă nici cea mai vagă intenție de a-și onora contractele. Nu de altceva dar am testat-o chiar eu. De curând am sunat de curiozitate la una din reprezentanțe și mi-au spus cu seninătate că mă așteaptă să-mi facă o configurație și o ofertă de pret. Cine știe... dacă le mai plătesc încă odată, poate a doua o fi cu noroc.... :))
Am scris deja prea mult...concluziile le trageți voi ...eu am tras destule...

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

  Not assigned

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 22,768
 • Înscris: 01.01.2010
De ce ai platit in avans?!
Eu am pus 5 usi, un balcon si 8 geamuri, dar nu am platit nimic in avans. Este firma, sau Dorel si vrea banii de materiale, inainte, ca sa nu-si i el teapa?!

#3
ddaannii

ddaannii

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,709
 • Înscris: 26.04.2011
PAi dacă tot nu rezolvi nimic în judecata, cheamă și tu teveul pe ei.
Mergi la un sediu din asta care ia bani, faci o înscenare după care te prezinți la centru acolo la doamna.
Sa vedem și noi cum mai rade doamna și ce argumente mai are.
Fa public asemenea specimene...

#4
Mizu

Mizu

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 11,757
 • Înscris: 10.12.2006

View PostYOUR_GOD, on 12 septembrie 2017 - 22:11, said:

De ce ai platit in avans?!
Probabil pentru ca a primit pret bun. Din moment ce aia oricum nu onoreaza comenzile, isi permit sa dea discounturi generoase care atrag fraieri.

#5
tester111

tester111

  Junior

 • Grup: Members
 • Posts: 121
 • Înscris: 10.02.2016
Intreaba daca nu poti sa iti recuperezi banii in materiale si le duci la alta firma si macar iesi mai ieftin

#6
overseas

overseas

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 24,156
 • Înscris: 09.01.2007
Nu se misca nimic pe stocuri daca e in insolventa.

#7
tester111

tester111

  Junior

 • Grup: Members
 • Posts: 121
 • Înscris: 10.02.2016

View Postoverseas, on 12 septembrie 2017 - 22:36, said:

Nu se misca nimic pe stocuri daca e in insolventa.
Poate ,doar zic ca sigur sunt oameni cinstiti, au niste materiale neinregistrate

#8
ddaannii

ddaannii

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,709
 • Înscris: 26.04.2011

View Postoverseas, on 12 septembrie 2017 - 22:36, said:

Nu se misca nimic pe stocuri daca e in insolventa.
De încasat (inselat) se mișca bine.Posted Image

#9
andrei_ionut

andrei_ionut

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,085
 • Înscris: 29.10.2016
Ei sunt http://www.conexpert... ?
Macar sa sunam si noi sa vedem daca ne fac vreo oferta buna


INFO INSOLVENTA

http://supervizor.ro...a-termopanelor/

"Înfiinţată în august 2003, CONEXPERT GROUP SRL Bucureşti (CUI: 15688804) s-a cerut în insolvenţă pe 18 iulie 2017, iar cererea a fost admisă de judecătorul sindic a doua zi, pe 19 iulie 2017 – Dosar nr.28295/3/2017. În funcţia de administrator judiciar a fost numit practicianul PRIME INSOLV PRACTICE SPRL (Ioana TOMA).
Instanţa a stabilit data de 28 septembrie 2017 drept termen limită de înscriere la masa credală, urmând ca pe 9 septembrie 2017 să se întrunească prima Adunare a Creditorilor.


Conform site-ului propriu, CONEXPERT GROUP SRL “s-a afirmat şi menţinut ca producător de top de tâmplărie PVC şi construcţii de aluminiu“. Societatea este deţinută de Elena MĂRGARIT (45 de ani) şi Adrian MĂRGĂRIT (49 de ani). Până astăzi, 8 august 2017, Registrul Comerţului nu a fost notificat privind deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva CONEXPERT GROUP SRL."


Daca firma inca incaseaza bani de la oameni cu toate ca sunt in insolventa, nu pot decat sa spun ca patronii sunt niste jeguri umane.

Edited by andrei_ionut, 12 September 2017 - 23:46.


#10
mihai_gelu

mihai_gelu

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,421
 • Înscris: 18.06.2013
1. daca e in insolventa, nu inseamna neaparat ca nu mai lucreaza. S-ar putea sa lucreze sub supravegherea AJ.
2. incearca sa gasesti AJ si sa te inscrie in tabelul cu creditori. Vad ca termenul maxim e 28 septembrie.
http://supervizor.ro...a-termopanelor/

3. Suplimentar eu as proceda asa
- as face o solicitare scrisa - 2 exemplare si pe exemplarul tau sa treaca numar de inregistrare
- as inregistra conversatia la un centru de comenzi despre o presupusa comanda, cu mentionarea datei
- as inregistra conversatia cu un director, cu mentionarea datei
- cu astea doua i-as ameninta cu reclamatii la PC, ANAF, Politie - pentru inselaciune. Si chiar le-as face.

#11
andrei_ionut

andrei_ionut

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,085
 • Înscris: 29.10.2016
KKT'ul iese la suprafata daca scormonesti putin. Si pute nasol....


View Postmihai_gelu, on 12 septembrie 2017 - 23:43, said:

incearca sa gasesti AJ si sa te inscrie in tabelul cu creditori. Vad ca termenul maxim e 28 septembrie.

View PostEnergy_, on 12 septembrie 2017 - 22:02, said:

Aflu că de administrarea firmei se ocupă un administrator judiciar care nici până în ziua de azi nu a fost de găsit.


Asta ca sa va faceti o idee cine este administratorul judiciar Ioana Toma (sefa Prime Insolv) care se ocupa si de firma asta, si care nu a fost de gasit de catre initiator. Nici sa nu isi faca mari sperante.

http://gazetadecluj....-insolventelor/
http://supervizor.ro...a-creditorilor/
https://www.profit.r...s-bank-15608289"Firma Prime Insolv Practice îi are ca asociați pe Andreea-Florentina Blejnar, soția fostului șef al ANAF Sorin Blejnar, Ioana Toma și Tatiana-Manolache Onofrei. Ioana Toma, fost director juridic în ANAF și apropiată a familiei Blejnar, a fost reținută de DNA și este cercetată în dosarul Murfatlar, în care mai mulți administratori și acționari din domeniul producției și comercializării produselor alcoolice sunt acuzați că ar fi beneficiat de returnări ilegale de TVA în valoare de sute de milioane de euro."

"Consorțiul format din firmele Euro Insol, fostul administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, controlat de avocatul Remus Borza, și Prime Insolv Practice, unde unul dintre asociați este Andreea-Florentina Blejnar, soția fostului șef al ANAF Sorin Blejnar, a fost propus să gestioneze insolvența Electrocentrale București (ELCEN) de către creditorul Piraeus Bank, însă Tribunalul București a desemnat în cele din urmă, ca administrator judiciar provizoriu al furnizorului de agent termic al RADET, firma KPMG Restructuring, lichidatorul asigurătorului falimentar Astra Asigurări.."

Edited by andrei_ionut, 13 September 2017 - 00:17.


#12
Digix

Digix

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,831
 • Înscris: 03.02.2007
Conexpert a fost o firmă respectabilă și corectă. Proasta administrare a dus la situația în care se află. Firma a fost lăsată cu încredere totală pe mâna unor administratori care și-au urmărit cu prioritate interesul propriu. Când cheltuielile se duc la cer, profitul nu le mai poate acoperi și se ajunge din păcate la asta.

Cunosc personal acționarul, regretă acțiunea de a ceda managementul, dar acum e din păcate tardiv. Oricât bun simț are omul (și vă asigur că are din plin), asta nu mai ține din păcate numai de asta, situația e că s-a intrat în datorii, iar calea de urmat, poate fi reorganizarea și redresarea societății Conexpert. Cel puțin asta e ceea ce se dorește acolo. Insolvența nu e egală cu falimentul, deși în România cam așa se interpretează.

#13
maccip

maccip

  40 ani

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 11,419
 • Înscris: 06.01.2007
Pentru ca e greu sa recuperezi prejudiciul.
Normal ar trebui sa te duci la avocat sa te sfatuiasca cum sa faci.
Dar ala e de fapt un alt escroc care da din coada sa-ti faca pe plac, te sfatuieste prost, te reprezinta prost si mai pierzi si procesul.
Si daca-l castigi ajungi la mana executorului, alt mare escroc.
Totul este viciat, totul e la misto, totul e la noroc.
Trebuie sa stii tu sa faci totul, sau sa nu mai faci nimic.

#14
adisz

adisz

  Targu Mures

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,917
 • Înscris: 07.11.2006

View PostEnergy_, on 12 septembrie 2017 - 22:02, said:

Din ciclul "cine face ca mine, ca mine sa patească"

Asta-i din ciclul asa-i in capitalism,din pacate,unde clientul este singurul care inghite galusca.
O regula de aur a aceluiasi capitalism zice ca nici o munca fara plata (si reciproca) si mai zice ca cine nu deschide ochii deschide punga.
Sincer imi pare foarte rau pentru patania ta.N-ai ce face,trebuie sa astepti.Trebuie sa iei legatura cu administratorul judiciar.Inca nu-i totul pierdut,insolventa nu reprezinta neaparat sfarsitul.

#15
maccip

maccip

  40 ani

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 11,419
 • Înscris: 06.01.2007

View Postdexterash, on 13 septembrie 2017 - 03:26, said:

Intreb si eu...

Ai ales cu plata ramburs*? Sau ai platit "inainte" coletul, ca la fufe?

*Cum? Ca tot incercam sa platim ramburs/dupa livrare ca in Romania (cum ar fi normal), dar nu ne iese... Ne educa chinezii astia de ne pun sa "platim inainte" ceva de speriat.
Paypal.

Dar e inca o dovada ca nu e bine sa platesti inainte. Pana la urma nu am primit nimic.
De fapt nustiu daca am platit, s-au blocat banii in cont, chiar nu stiu cum functioneaza exact paypal.

Cum?
Uite, eu nu am mai comandat nimic desi as fi avut nevoie la o adica.
Sunt convns ca daca se putea cu plata ramburs, acum aveam placuta aia. Dar n-am facut eu sistemul.

Dar ce incerci sa faci? Sa-mi demonstrezi ca n-am dreptate sau ce? haha Stai linistit, pana la urma e doar un aforism, nu am enuntat eu litera de lege.
Ia-l ca pe un ghid atunci, nu ca pe o litera de lege.
Sau ca pe un aforism.
Sau nu. Plateste inainte atunci.
Sunt atatea variante.

#16
radunic

radunic

  Active Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,351
 • Înscris: 09.08.2005

View PostEnergy_, on 12 septembrie 2017 - 22:02, said:

și ca să fie treaba bine făcută, mă decid să plătesc și integral lucrarea cu tot ce presupune ea.
Greșit. Cel mult dai un avans și acela minimal.
Apropo - cum au prețuit cetățenii lucrarea? Că înțeleg că te-ai dus acolo și ai și plătit. În mod normal le spui ce vrei, ei vin să măsoare și abia după aia se face o ofertă de preț. Ăsta ar fi trebuit să fie un semnal de alarmă...

View Postoverseas, on 12 septembrie 2017 - 22:36, said:

Nu se misca nimic pe stocuri daca e in insolventa.
Ba da. Insolvența nu înseamnă faliment, înseamnă cu au o problemă cu lichiditățile. De cele mai multe ori se rezolvă cu control.

View PostEnergy_, on 12 septembrie 2017 - 22:02, said:

Și iaca cum mă prezint eu într-o frumoasă zi de iunie, hotărât să contractez geamuri termopan pentru toată casa...și ca să fie treaba bine făcută, mă decid să plătesc și integral lucrarea cu tot ce presupune ea.

View Postandrei_ionut, on 12 septembrie 2017 - 23:41, said:

CONEXPERT GROUP SRL București (CUI: 15688804) s-a cerut în insolvență pe 18 iulie 2017, iar cererea a fost admisă de judecătorul sindic a doua zi, pe 19 iulie 2017
Deci nu erau în insolvență atunci cînd inițiatorul a plătit.

View Postandrei_ionut, on 12 septembrie 2017 - 23:41, said:

Daca firma inca incaseaza bani de la oameni cu toate ca sunt in insolventa, nu pot decat sa spun ca patronii sunt niste jeguri umane.
În principiu asta e singura cale de ieșire din insolvență - să lucrezi și să încasezi contravaloarea lucrărilor. Că ăștia au încasat banii fără să facă nimic e varianta cu escroci a poveștii...

#17
conu71

conu71

  Termopanist

 • Grup: Moderators
 • Posts: 6,650
 • Înscris: 22.06.2004

View PostDigix, on 13 septembrie 2017 - 01:10, said:

Conexpert a fost o firmă respectabilă și corectă. Proasta administrare a dus la situația în care se află. Firma a fost lăsată cu încredere totală pe mâna unor administratori care și-au urmărit cu prioritate interesul propriu. Când cheltuielile se duc la cer, profitul nu le mai poate acoperi și se ajunge din păcate la asta.

Cunosc personal acționarul, regretă acțiunea de a ceda managementul, dar acum e din păcate tardiv. Oricât bun simț are omul (și vă asigur că are din plin), asta nu mai ține din păcate numai de asta, situația e că s-a intrat în datorii, iar calea de urmat, poate fi reorganizarea și redresarea societății Conexpert. Cel puțin asta e ceea ce se dorește acolo. Insolvența nu e egală cu falimentul, deși în România cam așa se interpretează.


si mie imi pare rau ca au dat faliment. din pacate nu se mai recupereaza, nu se mai reorganizeaza nimic. sunt prea mari datoriile incat sa ii mai ajute cineva. ce ma deranjeaza este faptul ca s au incasat cu buna stiinta banii din avansuri stiind ca vor da faliment in scurt timp.

#18
andrei_ionut

andrei_ionut

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,085
 • Înscris: 29.10.2016
Initiator, ceva vesti noi?

View PostEnergy_, on 12 septembrie 2017 - 22:02, said:
Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate