Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Receiver Samsung GX-OR530SK conec...

motor trifazat 220V uși lift...

Evaluare casa+teren

Mac OS High Sierra - 10.13
 OUKITEL C8

Monitor IPS 5ms sau TN 1ms ?

Microsoft Office File Validation ...

aliniere block-uri
 Monitoare studio ~500E

Credit de nevoi personale. Recoma...

Calea "mainii stangi"

Cat merita Lenovo A1000 ?
 Contratiempo(2016)

Acoperis sindrila/sita lemn

Fata lu' Daea - cere bani pe ...

nth-of-type advanced
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Probleme cu sunetul

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,309
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295
Salutare tuturor,
V-as ruga sa ma ajutati putin, nici nu stiu de unde sa incep. Am o problema cu sunetul, mi-e greu sa-mi dau seama daca e de la placa de sunet, sistemul de operare, casti, drivere, etc
Apropos, placa de sunet e Creative X7, am dezinstalat si reinstalat driverele de vreo 3 ori dar tot asa face. Folosesc Windows 10 x64
Voi incerca sa explic despre ce e vorba : cand ascult muzica ( in mare parte pe Youtube ) uneori se aude foarte ciudat, am impresia ca melodia se aude in reluare, se aude mai lent , mai incet, apoi porneste iar.
Am incercat sa modific volumul din butonul placii de sunet, si am observat ca daca setez mai tare sau mai incet, apare problema. Dar nu mereu. Se intampla doar uneori
Sa fie castile de vina ? Cablul de la casti ? EQ-ul din browser ( Cent browser )  ? Cablul USB ce leaga placa de sunet cu PC-ul ?
Aveti vreo idee ce ar putea avea ?
Multumesc anticipat.

Edited by eduard_w, 12 September 2017 - 21:20.


#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,539
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Ai modificat pe yt viteza de redare. Pune un fisier mp3 local si asculta.

#3
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,309
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295
N-am modificat nimic. De unde se poate modifica la YT viteza de redare ??

#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,539
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Setari

#5
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,309
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295
N-am modificat nimic la setari

Edited by eduard_w, 12 September 2017 - 21:40.


#6
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,539
  • Înscris: 01.12.2001
  • ID membru: 102
  • Locație: RO - SV
Reda un mp3 local. Cum e?

#7
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,309
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295
Am incercat cu cateva MP3-uri, nicio problema. Am testat si alta pereche de casti pe Youtube - Cent browser , melodia asta, tot asa face, asadar castile se exclud.




Tind sa cred ca e EQ-ul din Cent browser. Mai testez, mersi mult

Edited by eduard_w, 12 September 2017 - 21:48.


#8
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,160
  • Înscris: 15.07.2008
  • ID membru: 348,568
  • Locație: Elysium City (Eridanus II)

View Posteduard_w, on 12 septembrie 2017 - 21:48, said:

Am incercat cu cateva MP3-uri, nicio problema. Am testat si alta pereche de casti pe Youtube - Cent browser , melodia asta, tot asa face, asadar castile se exclud.


Tind sa cred ca e EQ-ul din Cent browser. Mai testez, mersi mult
La placa aia de sunt trebuie sa ai si un soft (un Manager) vezi daca ai activata functia Loudness Equalization (sau ceva cu nume asemanator, eu am Realtek si asa se numeste, am observat ca avand functia activata, melodia asta  o ia oarecum razna  )

#9
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 70,804
  • Înscris: 07.02.2003
  • ID membru: 2,942
  • Locație: Bucuresti, KN34AL

View Posteduard_w, on 12 septembrie 2017 - 21:48, said:

Am incercat cu cateva MP3-uri, nicio problema.
Deci cum ti a-a spus setarile youtube.

#10
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,309
  • Înscris: 24.03.2009
  • ID membru: 433,295
Am mai testat diferite " combinatii " si sunt aproape convins ca EQ-ul ( addon ) din browser era de vina.
https://chrome.googl...ajmlcnnblkgcefh
Nu inteleg exact diferenta dintre flash / HTML5
La specificatiile EQ scrie asa " HTML5 Audio Equalizer for Chrome "
Cineva scrie, la reviews " I solved this problem disabling Core Parking, it's a Windows problem, not the extension itself. You can google how to do that, can disable in Windows itself or in the BIOS directly (disabling Speedstep and C-States)

#11
buyonevideo

buyonevideo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Adica sa pui windows pe High performance > intri la control panel > power...
Si/sau in BIOS, tot pe la Advanced  > C1 (si alte Ce-uri, daca mai apar) > pui pe Disable, la fel si Speedstep...
Vezi ca daca faci astea o sa mearga procesorul la viteza maxima.
Asta nu e o problema in sine, doar ca suge baterie (daca e laptop).
Sau ai putea sa stergi pluginul ala, chiar ai nevoie de el ?!
Nu poti sa folosesti EQ din utilitarul.driverul placii de sunet ?

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users