Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acte cumparare auto Germania

FTTH DIGI

Sunteti membri ai masoneriei?

Purificator aer
 Wifi pentru desktop

Cum atrag sectele oamenii?

Recomandare aer conditionat

Pozele bune pot fi facute doar cu...
 Cumparare casa de la banca, aflat...

"Pedophilia is a natural sexu...

HDD - Probleme formatare !

VERIFICARE AER CONDITIONAT DACA E...
 pierdere sharing retea locala

Recomandare tableta copil 10 ani,...

Dureri de cap 2 zile dupa extract...

GoPro Hero 5 Session "Hot Pix...
 

Probleme cu sunetul

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 24.03.2009
Salutare tuturor,
V-as ruga sa ma ajutati putin, nici nu stiu de unde sa incep. Am o problema cu sunetul, mi-e greu sa-mi dau seama daca e de la placa de sunet, sistemul de operare, casti, drivere, etc
Apropos, placa de sunet e Creative X7, am dezinstalat si reinstalat driverele de vreo 3 ori dar tot asa face. Folosesc Windows 10 x64
Voi incerca sa explic despre ce e vorba : cand ascult muzica ( in mare parte pe Youtube ) uneori se aude foarte ciudat, am impresia ca melodia se aude in reluare, se aude mai lent , mai incet, apoi porneste iar.
Am incercat sa modific volumul din butonul placii de sunet, si am observat ca daca setez mai tare sau mai incet, apare problema. Dar nu mereu. Se intampla doar uneori
Sa fie castile de vina ? Cablul de la casti ? EQ-ul din browser ( Cent browser )  ? Cablul USB ce leaga placa de sunet cu PC-ul ?
Aveti vreo idee ce ar putea avea ?
Multumesc anticipat.

Edited by eduard_w, 12 September 2017 - 21:20.


#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,837
  • Înscris: 01.12.2001
Ai modificat pe yt viteza de redare. Pune un fisier mp3 local si asculta.

#3
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 24.03.2009
N-am modificat nimic. De unde se poate modifica la YT viteza de redare ??

#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,837
  • Înscris: 01.12.2001
Setari

#5
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 24.03.2009
N-am modificat nimic la setari

Edited by eduard_w, 12 September 2017 - 21:40.


#6
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,837
  • Înscris: 01.12.2001
Reda un mp3 local. Cum e?

#7
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 24.03.2009
Am incercat cu cateva MP3-uri, nicio problema. Am testat si alta pereche de casti pe Youtube - Cent browser , melodia asta, tot asa face, asadar castile se exclud.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SD8eWurs-Rs?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Tind sa cred ca e EQ-ul din Cent browser. Mai testez, mersi mult

Edited by eduard_w, 12 September 2017 - 21:48.


#8
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,649
  • Înscris: 15.07.2008

View Posteduard_w, on 12 septembrie 2017 - 21:48, said:

Am incercat cu cateva MP3-uri, nicio problema. Am testat si alta pereche de casti pe Youtube - Cent browser , melodia asta, tot asa face, asadar castile se exclud.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/SD8eWurs-Rs?rel=0 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Tind sa cred ca e EQ-ul din Cent browser. Mai testez, mersi mult
La placa aia de sunt trebuie sa ai si un soft (un Manager) vezi daca ai activata functia Loudness Equalization (sau ceva cu nume asemanator, eu am Realtek si asa se numeste, am observat ca avand functia activata, melodia asta  o ia oarecum razna  )

#9
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 75,778
  • Înscris: 07.02.2003

View Posteduard_w, on 12 septembrie 2017 - 21:48, said:

Am incercat cu cateva MP3-uri, nicio problema.
Deci cum ti a-a spus setarile youtube.

#10
eduard_w

eduard_w

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,415
  • Înscris: 24.03.2009
Am mai testat diferite " combinatii " si sunt aproape convins ca EQ-ul ( addon ) din browser era de vina.
https://chrome.googl...ajmlcnnblkgcefh
Nu inteleg exact diferenta dintre flash / HTML5
La specificatiile EQ scrie asa " HTML5 Audio Equalizer for Chrome "
Cineva scrie, la reviews " I solved this problem disabling Core Parking, it's a Windows problem, not the extension itself. You can google how to do that, can disable in Windows itself or in the BIOS directly (disabling Speedstep and C-States)

#11
buyonevideo

buyonevideo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,717
  • Înscris: 06.02.2016
Adica sa pui windows pe High performance > intri la control panel > power...
Si/sau in BIOS, tot pe la Advanced  > C1 (si alte Ce-uri, daca mai apar) > pui pe Disable, la fel si Speedstep...
Vezi ca daca faci astea o sa mearga procesorul la viteza maxima.
Asta nu e o problema in sine, doar ca suge baterie (daca e laptop).
Sau ai putea sa stergi pluginul ala, chiar ai nevoie de el ?!
Nu poti sa folosesti EQ din utilitarul.driverul placii de sunet ?

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate