Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Eroare la instalarea Windows-ului...

Parere ceasuri

Prioritati la sisteme de avertiza...

Istoria Romei și a Imperiulu...
 Probleme Windows XP

Audi Q3 vs vw Tiguan

exista siteuri romanești ca ...

dimensionare port bas reflex
 Nu clipesc semnalizarile la inchi...

Ati platit vreodata la casa pentr...

amplificatoare Behringer KM750 V...

HBO Go pe PS4
 de ce mai toate examenele au la p...

Cum a vrut Mercedes-Benz sa cumpe...

1060 6GB 9Gbps - bandwidth

Fapte istorice false din epoca so...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

cod telecomanda universala

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 18.06.2012
  • ID membru: 767,117
buna seara sper ca am postat unde trebuie,am o telecomanda universala pilot supertel si vreau sa o folosesc la un televizor cu tub catodic marca keten dar nu gasesc codul pentru acest model si in lista de coduri nu apare acest model.am incercat mai multe coduri dar degeaba,cum as putea rezolva,va multumesc

#2
CerbulCornel

CerbulCornel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,013
  • Înscris: 13.08.2017
  • ID membru: 994,612
1. Schimbi telecomanda
2. schimbi televizorul.

#3
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 678
  • Înscris: 18.06.2012
  • ID membru: 767,117
nu am buget pentru schimbat televizorul,rog un ajutor daca stie cineva cum se poate rezolva cu aceasta telecomanda,normal daca este universala ar trebui sa mearga...

#4
viceroy56

viceroy56

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,949
  • Înscris: 28.10.2006
  • ID membru: 105,550
  • Locație: Bucuresti
Nu orice UNIVERSALA este UNIVERSALA.
Daca ai instructiunile originale, poti cauta pe "automat" codul care sa se potriveasca pentru TV-ul tau. Dar nimeni nu garanteaza ca vei reusi.
Ai telecomanda originala?
Se poate repara si apoi CLONA intr-o telecomanda cu invatare. Si codurile se pot salva pe un site de unde sa le poti oricand replica.
Daca nu ai originala si nu ai nici instructiunile UNIVERSALEI, poti incerca o UNIVERSALA mai desteapta, dar care nu costa 10-15 lei, ci de 2-3 ori mai mult.
Cauta SilverCrest la Lidl.

Edited by viceroy56, 12 September 2017 - 20:19.


#5
dicdobre

dicdobre

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,605
  • Înscris: 12.09.2005
  • ID membru: 46,801
  • Locație: Braila
SilverCrest de la Lidl nu are coduri pentru TV Keten - acum ma uitam pe manual. Doar sa mearga unul cu autodetect.


@initiator incearca http://telecomenzi.p...&product_id=979 e si pentru KETEN, TV2129. Ce model e tv-ul tau?

Edited by dicdobre, 12 September 2017 - 20:27.


#6
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,654
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
Daca ai noroc, sa gasesti prin autodetect un cod care sa -ti activeze canal+;-, vol+;-, si P/O, in cazul in care nu ai trecut in lista de coduri tipul tau de televizor.

#7
bowpack14

bowpack14

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 29.04.2015
  • ID membru: 910,504
Pentru cautarea automata a codului cu telecomanda Pilot :

- se apasa device select pana cand led-ul este pe TV1 sau TV2,
- se apasa tasta CODE/?
- se tine apasat butonul STAND BY pana sa opreste tv,

codul gasit este memorat automat de telecomanda

Pe pagina http://www.eliztech....nd=kendo&model=
se poate verifica numarul codului in functie de marca televizorului .

Televizorul Keten nu se regaseste in aceasta lista , insa totusi merita facuta
o cautare automata. Daca in urma cautarii automate nu se gaseste niciun cod ,
singura sansa ar mai ramine cumpararea unei alte telecomenzi , modelul TB 001 ,
care ar trebui sa mearga - cel putin asta este indrumarea postata pe un forum
dedicat depanarii acestui model de televizor.

Attached Files


Edited by bowpack14, 12 September 2017 - 20:53.


#8
istratei

istratei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 25.11.2004
  • ID membru: 26,274
  • Locație: Bucuresti
Desfaci tv-ul , vezi ce microprocesor foloseste si ai mai multe sanse sa gasesti codul corect.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users