![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Apple Watch 3
Last Updated: Jul 08 2023 21:49, Started by
Adm
, Sep 12 2017 19:36
·
1

Posted 14 September 2017 - 20:04

Corect.
Asq ziceam si eu cand mi-am luat smart. Doar nu sunt nebun sa vb cu ceasul. Intradevar,sa fiu pe strada e penibil. Dar atunci cand conduc,avand mana stanga pe volan,aud si sunt auzit mult mai bine decat daca as pune telefonul pe speaker.Este foarte confortabil sa vorbesc asa. Neavand masina mea si cum inchiriez mereu,nu am conexiune sau alta metoda. Daca aveam masina mea,probabil ii montam un carkit,dar asa este o solutie simpla si eficienta daca chiar am nevoie sa raspund cand suna telefonul. |
Posted 14 September 2017 - 23:14

Clienti diversi, nevoi diverse.
Evident ca exista o nisa de clienti care au nevoie de o anumita functie, intrebarea era cit de multi. Probabil ca daca cererea va fi destul de mare, operatorii se vor sesiza din oficiu. |
Posted 20 September 2017 - 13:46

Cel mai amuzant e că mulți ați vrea să folosiți funcția aia, dar vă e teamă de ce zic alții dacă vă văd că o faceți
![]() |
Posted 20 September 2017 - 18:42

Pai eu o folosesc la volan,am si spus.
Dar pe strada ar fi total inconfortabil sa stau cu mana la gura sau la ureche! -) |
Posted 22 September 2017 - 13:31

Cel mai amuzant e că mulți ați vrea să folosiți funcția aia, dar vă e teamă de ce zic alții dacă vă văd că o faceți ![]() Fiul meu are un smartwatch 3g dar din respect pentru anturajul lui ii trimit doar mesaje si ma suna el cand e într-o zonă ''sigura''. Dar el e inca prea mic pentru a deține un telefon, deci are o scuza. Eu zic ca e un ''nice to have'' si nimic mai mult. |
Posted 22 September 2017 - 18:09

Este la precomanda la Mediagalaxy, la doar 1850 lei: https://mediagalaxy....tru/brand/apple
Ma gandeam sa fac retur la al meu la Emag si sa iau serie 3 ![]() Si la emag e la acelasi pret. Edited by December, 22 September 2017 - 18:28. |
Posted 22 September 2017 - 19:07

Din câte am înțeles, LTE merge doar în SUA deocamdată, și presupune bani suplimentari operatorului de telefonie. Am înțeles greșit?
|
Posted 22 September 2017 - 19:10

In vreo 6 sau 7 tari, vezi exact daca urmaresti filmul de lansare.
|
Posted 26 September 2017 - 10:06

Este la precomanda la Mediagalaxy, la doar 1850 lei: https://mediagalaxy....tru/brand/apple Ma gandeam sa fac retur la al meu la Emag si sa iau serie 3 ![]() Si la emag e la acelasi pret. In mod normal ar trebui sa se miste si astia de la noi cu LTE pt. Watch la anul daca sunt cat de cat competenti in ceea ce fac, dar pana se intampla nu o sa se vanda varianta LTE si atunci e posibil doar prin operator sa iti cumperi, apoi nu stii cine o sa faca asta, ca e Orange si Vodafone sau doar unul nu stii. Eu unul as face sacrificiul sa renunt in sfarsit la cartela cu conditia sa nu platesc prea mult si sa am net suficient, in conditiile in care pe cartela am cacalau. Dar si asa, o sa se intample cel mai devreme peste 1 an sau cand apare generatia urmatoare de Watch. ''LTE Apple Watch models are currently only available in Australia, Canada, China, France, Germany, Japan, Puerto Rico, Switzerland, the UK, and the United States. Apple says availability will expand to other countries next year.'' - Nici macar tari cu apa calda precum Olanda, Italia, Suedia, Belgia, Spania sau Austria nu au, pana ajunge la noi probabil apare chiar Series 4 si apoi cine stie ce conditii baga operatorii locali. Edited by PaulFCB, 26 September 2017 - 10:07. |
Posted 26 September 2017 - 13:38

|
Posted 29 September 2017 - 19:03

Gata, am reușit si eu sa îl iau pe al meu de la eMAG. Un Space grey aluminium GPS căruia i-am luat o curea Milanese Loop Black.
Câteva impresii fata de Series 0 SS cu link bracelet, pe care îl aveam pana acum: Ca viteza e incomparabil, ceea ce era de așteptat. Se simte in special la viteza de răspuns Siri si la aplicațiile non-native. Ca volum difuzor e mai puternic decât Series 0, nu cu mult însă se simte. Ecranul are luminozitate mai mare, ceea ce e valabil deja de la Series 2 încoace, in plus confirm ca ion glass are lizibilitate mai buna pe timpul zilei decât safirul. Însă feelingul la force touch e diferit, safirul se simte mai dur si cumva mai puțin flexibil. Având GPS integrat, nu se mai leagă constant la GPS-ul de la iPhone ca urmare in iOS11 pe iPhone nu imi mai omoară bateria cum o făcea Series 0. Marea surpriza plăcută, Milanese Loop Black se potrivește perfect cu space grey. Da, nuanța la părțile care se prind de carcasa ceasului e ușor mai închisă dar in utilizarea curenta e imposibil de sesizat practic. Overall, e același ceas dar cu o viteza sensibil mai mare. Se simte mai rapid cu WatchOS 4 decât era Series 0 cu WatchOS1. |
Posted 30 September 2017 - 09:43

Eu il astept pe al meu, tot de la emag. L-ai luat la precomanda cu livrare acasa sau in showroom?
|
Posted 30 September 2017 - 19:09

Eu l-am primit la Piatra Neamt azi prin curier de la eMAG. Este primul Smart watch și chiar îmi place. De baterie sunt mulțumit deocamdată. Tine cât o utilizare a unui iPhone 7 plus. Forjat de azi dimineața vorbit la el 30 min plus notificări configurări și am 54 % baterie.
|
Posted 11 October 2017 - 11:58

De doua zile folosesc si eu AW3 Nike Edition.
Am avut AW1 si AW2, iar dupa ce l-am pus la mana, nu am simtit nicio diferenta vs AW2! A fost un moment de panica, pana l-am intors invers, dar scrie pe el "Apple Watch 3 Series". Sporturile sunt acelasi, iar undeva in viitor vom avea sporturile noi, precum schi sau... golf (lol). Attached Files |
|
Posted 15 October 2017 - 22:13

Review Apple Watch 3 @ Softpedia - pe scurt, daca nu tineti mortis sa aveti AW3, atunci AW2 este cea mai buna achizitie ca pret/performanta.
|
Posted 16 October 2017 - 05:47

Review Apple Watch 3 @ Softpedia - pe scurt, daca nu tineti mortis sa aveti AW3, atunci AW2 este cea mai buna achizitie ca pret/performanta. ![]() Sau as fi putut sa-l iau pentru rotita rosie, dar aia e rosie doar pe LTE. Ma rog, acum cand vorbim, cine nu are deja 2-ul si vrea apple watch, isi ia serie 3 fara griji. Altfel nu merita. |
Posted 16 October 2017 - 11:19

Fata de Series 2 nu merita upgrade-ul.
Diferențele sunt ca are altimetru, câteva tipuri noi de exerciții (care nu sunt încă lansate) și viteza mai mare. Fata de Series 0....fără discuție ca merita. Pentru asta e și lansat, multă lume a luat Series zero și a așteptat cu upgrade-ul pana când a devenit ceasul atât de lent încât nu mai e practic de folosit. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users