Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
5 minute in lumea de afara

Soundbar sau home cinema?

Recomandare sistem de boxe

Temperatura CPU
 Vaccinul antirabic - alcool, cafea

recomandare tv buget 4500 - 5500

Voucher FLANCO

Dezactivare cont facebook
 Complex Arcom Plevnei

Iaurtul Activia cu Fibre - cate c...

Cele 13 probleme DNA privind modi...

Sa pregatesc "atentia" pt...
 Batranii Romaniei

Intel CEO Brian Krzanich resigns ...

De ce dintre doua variante de sen...

Tensiunea din societate
 

Ajutor excel

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
Darkrai4102

Darkrai4102

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 28.12.2013
Salut! Nu știu dacă am postat unde trebuie, dar aș vrea o ''soluție''. Îmi exersam skill-urile în excel, făceam un tabel, evident, și am făcut mai multe coloane. Când am făcut-o pe ultima, mi s-a îngroșat prima linie, apare ca fiind folosit ''bold-ul'', dau să nu mai fie bold, și tot așa rămâne. Cum pot face acea liniuță groasă să fie subțire?

Attached Files

  • Attached File  S32.PNG   5.59K   13 downloads


#2
AlleXyS1

AlleXyS1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 516
  • Înscris: 05.05.2010
selecteaza primele 2 randuri, click dreapta, format cells , border, si deselecteaza linia ingrosata de pe mijlocul tabelului pe orizontala

nu sunt 100% sigur ca merge, dar incearca

#3
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 20,705
  • Înscris: 21.03.2013

View PostDarkrai4102, on 12 septembrie 2017 - 19:16, said:

Nu știu dacă am postat unde trebuie, dar aș vrea o ''soluție''.

Pe aria "Tutoriale" se posteaza doar tutoriale. Cererile de tutoriale se fac exclusiv in topicul pinned de pe arie.
Am mutat topicul unde trebuia sa-l deschizi, la "Software".

#4
Darkrai4102

Darkrai4102

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 28.12.2013

View PostAlleXyS1, on 12 septembrie 2017 - 19:27, said:

selecteaza primele 2 randuri, click dreapta, format cells , border, si deselecteaza linia ingrosata de pe mijlocul tabelului pe orizontala

nu sunt 100% sigur ca merge, dar incearca
Nu merge... e selectata linie subtire.. nu inteleg de ce

#5
honeymik

honeymik

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,565
  • Înscris: 18.02.2014
Pune excelul tau aici daca nu este confidential.

#6
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,264
  • Înscris: 01.02.2008

View PostDarkrai4102, on 12 septembrie 2017 - 19:36, said:

Nu merge... e selectata linie subtire.. nu inteleg de ce

Marcheaza prima linie cu totul apoi mergi in Borders si vezi ce e bifat pe acolo si nu ar trebui sa fie.  Selecteaza "No Border".

Boldul e pentru ce scrii in casuta.  Border e pentru linii.

Edited by rosix, 12 September 2017 - 20:14.


#7
stan108

stan108

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 23.04.2017
selecteaza campul doua ori mai jos... click pe Format.... si dai click pe campul cu linia groasa

#8
corinadaniela

corinadaniela

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,587
  • Înscris: 05.06.2009
marchezi celula in care scrie semnatura, apoi intri pe "borders" daca il ai afisat in toolbar (deasupra tabelului, pe orizontala) si alegi linie subtire in partea inferioara a celulei.
sau poti marca tot tabelul si tot de la borders alegi semnul care arata ca un mic tabel cu 4 celule, ti se contureaza tot tabelul, interior si exterior, cu aceeasi grosime de border

Edited by corinadaniela, 13 September 2017 - 08:45.


#9
cenzunet

cenzunet

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 13.06.2007
Cel mai probabil ai selelctat range-ul si ai dat format as table. De aceea arata asa.
Daca vrei sa revii la formatul normal trebuie sa dai click undeva in interioriul tabelului, apoi din meniul de Table Tools - Design sa apesi butonul "Convert to Range" din sectiunea Tools.

#10
Darkrai4102

Darkrai4102

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 648
  • Înscris: 28.12.2013

View Postcorinadaniela, on 13 septembrie 2017 - 08:44, said:

marchezi celula in care scrie semnatura, apoi intri pe "borders" daca il ai afisat in toolbar (deasupra tabelului, pe orizontala) si alegi linie subtire in partea inferioara a celulei.
sau poti marca tot tabelul si tot de la borders alegi semnul care arata ca un mic tabel cu 4 celule, ti se contureaza tot tabelul, interior si exterior, cu aceeasi grosime de border
Asta chiar a ajutat, mulțumesc mult. O chestie amuzantă: dădeam pe alte căsuțe cu “no border” și făcea acea dungă, la care m-am gândit eu să dau pe “all borders” și nu mai era dunga groasă. Era o linie subțire, asemeni tuturor din tabel. Mulțumesc mult încă o dată!

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate