Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acte cumparare auto Germania

FTTH DIGI

Sunteti membri ai masoneriei?

Purificator aer
 Wifi pentru desktop

Cum atrag sectele oamenii?

Recomandare aer conditionat

Pozele bune pot fi facute doar cu...
 Cumparare casa de la banca, aflat...

"Pedophilia is a natural sexu...

HDD - Probleme formatare !

VERIFICARE AER CONDITIONAT DACA E...
 pierdere sharing retea locala

Recomandare tableta copil 10 ani,...

Dureri de cap 2 zile dupa extract...

GoPro Hero 5 Session "Hot Pix...
 

Creare cont Telekom

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 12,598
  • Înscris: 22.05.2003
Ma intreb cati clienti au reusit sa creeze un cont pe site-ul Telekom.

Pasul 1 iti cere cod de utilizator sau nr de telefon.
Pasul 2 iti cere sa introduci adresa mail si 2xparola.
Pasul 3 e eroare pt ca nu ai introdus Prenumele, desi nu exista form pentru asta!


Telekom rulz!

https://www.telekom....stration/step1/

Attached Files



#2
tigerheart

tigerheart

    Savage Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,783
  • Înscris: 07.08.2008
Mie imi apare partea pentru prenume:
[ https://s26.postimg.org/4kegmnoyx/screenshot_365.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by tigerheart, 12 September 2017 - 19:19.


#3
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 75,778
  • Înscris: 07.02.2003
O fi vreun script care nu merge bine in toate browserele.

#4
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,611
  • Înscris: 31.03.2012
Eu am cont la ei de vreo 5 ani. A fost destul de dificil de facut.
Au tot "umblat" pe la platforma, dar imbunatatiri, ioc ! Este foarte fragila si aproape inutila, dar buna pentru plata facturii.
Privind in trecut, grecii erau super ok, nemtii par a fi cam inapoiati. ( ori doar vor sa stoarca tot ce pot ).

Edited by pasilla, 12 September 2017 - 19:26.


#5
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,714
  • Înscris: 27.06.2007

 Adm, on 12 septembrie 2017 - 19:11, said:

Ma intreb cati clienti au reusit sa creeze un cont pe site-ul Telekom.
am eu de vreo 3-4 ani... cred Posted Image
Attached File  telekom.jpg   136.63K   39 downloads
cont creat in si cu Mozilla

Edited by STARTREK1, 12 September 2017 - 19:28.


#6
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 12,598
  • Înscris: 22.05.2003
E clar, nu ma place...
Poate de la nr de telefon f vechi, Cosmote...
Am macOS, dar am icnercat cu Safari, Chrome si Firefox. Aceeasi problema.

#7
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,252
  • Înscris: 01.02.2008
E ceva de la browser sau de la site-ul lor. La mine se incarca toate campurile.

#8
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,355
  • Înscris: 23.02.2015
Merge la mine struna, dar facut de vreo patru ani .

#9
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,001
  • Înscris: 20.01.2007
Si eu am incercat sa fac cont. Mai aveam si altele.
Pentru fiecare cont se cere o adresa de email unica.
Daca ai gresit numarul de telefon, trebuie sa iti faci alta adresa pentru ca aceea pe care ai folosit-o prima data apare deja ca fiind utilizata pentru alt cont, desi acel cont nu exista.

#10
pepsi80

pepsi80

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 22.02.2015
Ce nu am reusit eu, sa fac un cont nou pentru un abonament fix. Primesc eroare.
Iar daca vreau sa adaug abonamentul fix intr-un cont deja existent, nu am aceasta optiune!

Sunt vai de capul lor!

#11
Fantasio

Fantasio

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 15.04.2005
Nu merge nici daca introduci numarul de telefon sau codul de client aici? Ma refer la adaugarea la cont deja existent.

Attached Files


Edited by Fantasio, 19 September 2017 - 20:09.


#12
pepsi80

pepsi80

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 222
  • Înscris: 22.02.2015

 Fantasio, on 19 septembrie 2017 - 20:08, said:

Nu merge nici daca introduci numarul de telefon sau codul de client aici? Ma refer la adaugarea la cont deja existent.

Am verificat iar si eu nu am optiunea asta niciunde. Mie imi apare doar "Adaugă prepaid" iar daca bag codul acolo primesc eroare. Posted Image nu inteleg...

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate