IPhone 7 plus introducere pdf de pe pc
Last Updated: Sep 25 2017 09:21, Started by
YouTube009
, Sep 12 2017 09:23
·
0

Posted 12 September 2017 - 09:23

Buna! Mi-am cumpărat recent un iphone 7 . Intrebarea este cum pot adaugă pe dispozitiv pdf-uri de pe PC?
|
Posted 12 September 2017 - 09:31

Bine ai venit in frumoasa lume Apple.
Istoric, Apple a reusit sa convinga marile companii de muzica sa lase cu plata muzca, tocamai pt ca sistemul nu lasa copierea de fisiere pe/de pe dispozitiv. Exista insa o solutie la indemana acum: cloud. Poti folosi iCloud, Dropbox sau Google Drive pentru a tine fisierele. |
Posted 12 September 2017 - 09:36

Si cand te gandesti ce inghesuiala e la cumparat iphone cu astfel de limitari pe care nici cel mai jaf allview nu le are ...
|
Posted 12 September 2017 - 09:44

Trimite-ti-le prin e-mail, daca e urgent.
Cu iExplorer de la Macroplant poti transfera muzica si poze cum vrei tu, dar nu stiu despre PDF ca nu am avut nevoie. |
Posted 12 September 2017 - 09:48

Instalezi iTools si poti face copy/paste ca la android plus ca nu monitorizeaza apple ce faci.
|
Posted 12 September 2017 - 09:54

Eu folosesc Documents 6 și poți sa folosești iTunes sa transferi documente, muzica, știe orice aplicația asta. Eu am un server sftp acasă și țin pe el tot. Intru din Documents 6 pe el și văd ce am nevoie.
|
Posted 12 September 2017 - 10:01

Instalezi Acrobat Reader, mergi in iTunes la lista de aplicatii si faci drag&drop la fisierul PDF peste Acrobat Reader.
|
Posted 12 September 2017 - 12:47

Si cand te gandesti ce inghesuiala e la cumparat iphone cu astfel de limitari pe care nici cel mai jaf allview nu le are ... [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5tqH-Un9SFU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
|
Posted 12 September 2017 - 13:31

Si cand te gandesti ca nici mufa jack nu are cu toate ca dai o caruta de bani pe el. Dar noroc ca unii au fost mai inventivi si au gasit totusi o solutie. Politica Apple este profitul maxim (in defavoarea clientilor), fiecare cent e dramuit intr-un iPhone. Asa se explica profiturile mari ale firmei (pret mare, componente ieftine). In schimb, Apple are un SO mult mai bun ca android; concluzionand Apple sta prost la calitatea HW, android sta prost la calitatea SO. Edited by gdans, 12 September 2017 - 13:34. |
Posted 12 September 2017 - 14:49

Politica Apple este profitul maxim (in defavoarea clientilor), fiecare cent e dramuit intr-un iPhone. Asa se explica profiturile mari ale firmei (pret mare, componente ieftine). In schimb, Apple are un SO mult mai bun ca android; concluzionand Apple sta prost la calitatea HW, android sta prost la calitatea SO. Cum ai concluzionat tu ca Apple sta prost la calitatea HW? Explica-te Edited by old_jhon, 12 September 2017 - 14:51. |
Posted 12 September 2017 - 15:01

Parca era interzis in UE sa fabrici telefoane fara mufa jack si incarcatoare standard, de ce dracu nu le-a interzis astia sa-si vanda prostiile in UE ?
|
Posted 12 September 2017 - 15:04

Parca era interzis in UE sa fabrici telefoane fara mufa jack si incarcatoare standard, de ce dracu nu le-a interzis astia sa-si vanda prostiile in UE ? Cum sa fie interzis sa fabrici telefoane fara mufa jack ![]() Edited by old_jhon, 12 September 2017 - 15:04. |
|
Posted 24 September 2017 - 20:43

Parca era interzis in UE sa fabrici telefoane fara mufa jack si incarcatoare standard, de ce dracu nu le-a interzis astia sa-si vanda prostiile in UE ? Pai si care e standardul ala universal? Micro-USB, USB-C? Cand Apple a pus Lightning pe iPhone/iPad, USB- C nu era definitivat ca standard si a trebuit sa aleaga o solutie. Probabil ca in cativa ani vor trece si ei la standardul USB-C, dar nu pot schimba atat de repede pentru ca isi pun in cap toti producatorii de accesorii. In afara de asta, CE a dat un termen pentru adoptarea unui standard, termen ce nu a fost depasit. |
Posted 25 September 2017 - 08:59

Si daca va fi depasit, se va extinde. Sau credeti ca UE are de gind sa-si urce in cap proprii cetateni? Nu vorbim de allview aici, ci de niste produse extrem de dorite si de apreciate.
|
Posted 25 September 2017 - 09:10

Mai spun odată, nu cablul e problema ci încărcătorul, acolo trebuie sa fie o mufa standard. La iPhone e USB-A la MacBook e USB-C.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users