![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Modificare in php.ini: max_execution_time de la 60 la 3600, Php5.4
Last Updated: Dec 03 2017 16:35, Started by
cata2000
, Sep 06 2017 01:54
·
0

Posted 06 September 2017 - 01:54

Buna tuturor!
Am un server, cu os Debian, Php 5.4 ... si pe site nu pot incarca fisiere video mai mari de 1..2 M. Daca sunt mai mari imi apare...Eroare incarcare fisier, normal caci timpul de incarcare e mult mai mare. Pentru aceasta am modificat in php.ini max_execution_time de la 60 la 3600, salvat , restartat serverul dar daca pun in browser: domeniu...phpinfo.php , la max_execution_time imi apare tot 60 si tot nu merge. Am modific max_execution_time = 3600, pus apoi si max_input_time = 3600 Ma poate ajuta cineva pls? Multumesc anticipat! |
Posted 06 September 2017 - 02:32

La astea doua te-ai uitat? Parca default era 2M.
upload_max_filesize post_max_size Edited by baliosss, 06 September 2017 - 02:34. |
Posted 06 September 2017 - 06:35

Nu are treaba max_execution_time cu marimea fisierului la upload. Modifica ce a zis colegul mai sus, desi nu iti dadea "eroare incarcare fisier", era ca si cum nu ai trimis nimic via POST. Eu zic sa verifici scriptul.
|
Posted 06 September 2017 - 08:07

nici n-ar trebui sa ai nevoie de valori mai mari pt upload.
in ziua de azi se practica uploadul pe bucati mici si multe in mod pararel cu javascript. bucatile le lipesti apoi pe server |
Posted 08 September 2017 - 01:28

Cred ca am postat in loc gresit. Una intreb si alta mi se raspunde iar multiiii.. administratori de servere pentru care aceasta intrebare ... "e trecuta de mult" si zambesc cand o vad, au disparut. Poate sunt in concediu. Poate ma ajuta un admin din softpedia cu: unde ar trebui sa postez.
Multumesc anticipat! |
Posted 12 September 2017 - 08:08

Cred ca am postat in loc gresit. Una intreb si alta mi se raspunde iar multiiii.. administratori de servere pentru care aceasta intrebare ... "e trecuta de mult" si zambesc cand o vad, au disparut. Poate sunt in concediu. Poate ma ajuta un admin din softpedia cu: unde ar trebui sa postez. Multumesc anticipat! File Uploads file_uploads Whether to allow HTTP file uploads. On Resource Limits max_execution_time 30 Resource Limits max_input_time 60 Resource Limits memory_limit 256M Data Handling register_globals You should do your best to write your scripts so that they do not require register_globals to be on; Using form variables as globals can easily lead to possible security problems, if the code is not very well thought of. Off Language Options safe_mode Off File Uploads upload_max_filesize Maximum allowed size for uploaded files. 256M |
Posted 18 September 2017 - 13:42

Ceva loguri de pe server? "Eroare incarcare fisier" este o eroare generata de user (script), deci nu are relevanta.
Pe langa max_execution_time = 3600 sau cat vrei tu (mi se pare aberant de mare timpul asta) verifica sa ai si max_input_time la fel de mare, si memory_limit impreuna cu post_max_size sa fie mai mare decat fisierul ce urmeaza a fi uploadat. |
Posted 30 September 2017 - 21:58

Acuma am intrat doar . Merci de raspuns DarkAngelBv. Cu setarile respective in php.ini, tot da eroare. Poate e setata o alta optiune in alt fisier pe server, de nu ma lasa. Multumesc mult oricum pentru raspuns . Sunt ca si tine programtor dar lucrez de multi ani in partea de programare auto, care vad ca te atrage si am cam uitat restul. Poate ma poti ajuta intreband pe altii.
Merci mult ! |
Posted 20 October 2017 - 22:20

Ca idee si poate ma lamureste un administrator de server pls care e cauza.
Daca modific in php.ini orice, de ex: max_execution_time de la 60 la 300 , max_input_time de la 60 la 300, post_max_size de la 8 la 30M...., (Da, e aberant de mare 3600), salvez, inchid si redeschid php.ini imi apar toate modificarile facute , la valorea noua aleasa, Dar DE CE daca pun in browser: exemplu.com/phpinfo.php , la max_execution_time imi apare tot 60 ... deci , imi apar tot vechile valori, nu cele noi puse. Am restartat si serverul si tot valorile vechi imi apar cand pun in browser : exemplu.com/phpinfo.php . ??? Edited by cata2000, 20 October 2017 - 22:21. |
Posted 21 October 2017 - 07:41

Ca idee si poate ma lamureste un administrator de server pls care e cauza. Daca modific in php.ini orice, de ex: max_execution_time de la 60 la 300 , max_input_time de la 60 la 300, post_max_size de la 8 la 30M...., (Da, e aberant de mare 3600), salvez, inchid si redeschid php.ini imi apar toate modificarile facute , la valorea noua aleasa, Dar DE CE daca pun in browser: exemplu.com/phpinfo.php , la max_execution_time imi apare tot 60 ... deci , imi apar tot vechile valori, nu cele noi puse. Am restartat si serverul si tot valorile vechi imi apar cand pun in browser : exemplu.com/phpinfo.php . ??? |
|
Posted 21 October 2017 - 22:20

E normal ca trebuie restartat serverul dupa orice modificare in php.ini. Asta stiam. Am specificat mai sus ca am restartat serverul web apache. Cred ca nu ai observat.
Edited by cata2000, 21 October 2017 - 22:20. |
Posted 22 October 2017 - 07:54

Posted 22 October 2017 - 08:35

Posted 22 October 2017 - 15:51

Pai in exemplu: .com/phpinfo.php linia de cod : <?phpphpinfo();?> am puso iar cand deschid in browser la info php imi apar tot setarile vechi cu toate ca daca intru pe server si redeschid fisierul php.ini imi apar setarile noi pe care le-am pus. Deci setarile noi sunt salvate in fisierul php.ini , deci ok , dar in phpinfo.php in browser imi apar tot cele vechi ceea ce nu e normal. Ar trebui sa-mi apara cele noi din fisierul php.ini.
|
Posted 24 October 2017 - 14:50

Ce fisier php.ini ? Poate e altul incarcat, in functie de configuratie. Verifica calea exacta, eventual redenumeste-l temporar ca sa fii sigur.
|
|
Posted 29 November 2017 - 19:39

Multumesc mult Modoran
Se vede ca nu le am cu administrarea serverelor si nu m-am gandit la asta. Nu am mai intrat demult aici si am vazut raspunsul tau si am incercat ce ai spus tu - sa redenumesc fisierul php.ini. L-am redenumit in : php.ini1 si site-ul tot merge - deci nu asta e calea . Eu stiam ca doar un php.ini exista dar se pare ca , configurarea de baza e altundeva. Ti-am spus, am eu serverul asta dar sunt programator, nu le am cu serverele iar asta l-am luat de un an si nu am de ce sa intru pe el decat...cazul asta. Calea este: /<root>/etc/Php5/apache2/php.ini - In php.ini asta am facut modificarea care nu are niciun efect. Ma poti ajuta pls? Multumesc anticipat. |
Posted 29 November 2017 - 19:58

Asta e mai performant cica, ca parametrii - dar am mai avut 2 de-a lungul anilor, nu asa performante dar nu am intampinat problema asta cu upload-ul. Sa nu ma lase sa incarc mai mult de 2, 3 M...
Merci de raspuns Dani Dupa cum v-am spus , nu le am cu serverele si stiu ca orice fost student , doar notiuni de baza din fiecare parte a info. Stii bine ca fiecare o luam apoi pe partea noastra. De aceea spuneam mai sus ca eu stiam, ca doar un php.ini exista si de acolo facem toate setarile-configurarea....dar se pare ca in varianta asta de Debian - mie imi merge site-ul si fara acest php.ini. Deci configurarea de baza nu e in acest php.ini. Ca or mai fi si altele , nu stiu. De aceea v-am cerut ajutor. Ideea mi-a dato Modoran si a intuit bine -asa e Edited by cata2000, 29 November 2017 - 20:01. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users