Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare aer conditionat 9000 ...

Cum v-ati apucat de editare foto?

Problema unezeala grinda de lemn ...

Intrebare hdmi laptop lenovo
 Fezabilitate - Adaugare microinve...

Hard disk extern SSD, A92

Parere cartier Uverturii/Virtutii...

inmatriculare autoturism reprezen...
 2 aere conditionate pe un singur ...

Intarzietor de priza zahar

Oprire update Asus ZenFone 10

Concediu Canada - Gestiunea banil...
 Folii faruri - plastic sau sticla...

Alternative, reducere costuri, pa...

SUMMER HITS!

Conducta pluviala sparta la bloc....
 

Modificare in php.ini: max_execution_time de la 60 la 3600, Php5.4

- - - - -
  • Please log in to reply
23 replies to this topic

#1
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Buna tuturor!

Am un server, cu os Debian, Php 5.4 ... si pe site nu pot incarca fisiere video mai mari de 1..2 M. Daca sunt mai mari imi apare...Eroare incarcare fisier, normal caci timpul de incarcare e mult mai mare.
Pentru aceasta am modificat in php.ini max_execution_time de la 60 la 3600, salvat , restartat serverul dar daca pun in browser: domeniu...phpinfo.php , la max_execution_time imi apare tot 60 si tot nu merge.

Am modific max_execution_time = 3600, pus apoi si max_input_time = 3600

Ma poate ajuta cineva pls?

Multumesc anticipat!

#2
baliosss

baliosss

    Unstoppable

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,374
  • Înscris: 30.01.2016
La astea doua te-ai uitat? Parca default era 2M.

upload_max_filesize

post_max_size

Edited by baliosss, 06 September 2017 - 02:34.


#3
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,499
  • Înscris: 08.02.2011
Nu are treaba max_execution_time cu marimea fisierului la upload. Modifica ce a zis colegul mai sus, desi nu iti dadea "eroare incarcare fisier", era ca si cum nu ai trimis nimic via POST. Eu zic sa verifici scriptul.

#4
alx42

alx42

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,802
  • Înscris: 26.06.2014
nici n-ar trebui sa ai nevoie de valori mai mari pt upload.
in ziua de azi se practica uploadul pe bucati mici si multe in mod pararel cu javascript.
bucatile le lipesti apoi pe server

#5
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Cred ca am postat in loc gresit. Una intreb si alta mi se raspunde iar multiiii.. administratori de servere pentru care aceasta intrebare ... "e trecuta de mult" si zambesc cand o vad, au disparut. Poate sunt in concediu. Poate ma ajuta un admin din softpedia cu: unde ar trebui sa postez.

Multumesc anticipat!

#6
mandrku

mandrku

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,989
  • Înscris: 31.12.2007

View Postcata2000, on 08 septembrie 2017 - 01:28, said:

Cred ca am postat in loc gresit. Una intreb si alta mi se raspunde iar multiiii.. administratori de servere pentru care aceasta intrebare ... "e trecuta de mult" si zambesc cand o vad, au disparut. Poate sunt in concediu. Poate ma ajuta un admin din softpedia cu: unde ar trebui sa postez.

Multumesc anticipat!
Mie imi functioneaza upload-ul cu fisiere mari cu urmatoarele setari:
File Uploads file_uploads Whether to allow HTTP file uploads. On
Resource Limits max_execution_time 30
Resource Limits max_input_time 60
Resource Limits memory_limit 256M
Data Handling register_globals You should do your best to write your scripts so that they do not require register_globals to be on; Using form variables as globals can easily lead to possible security problems, if the code is not very well thought of. Off
Language Options safe_mode Off
File Uploads upload_max_filesize Maximum allowed size for uploaded files. 256M



#7
DarkAngelBv

DarkAngelBv

    === Proud owner of === ++++ Audi & Opel ++++

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,747
  • Înscris: 24.03.2006
Ceva loguri de pe server?  "Eroare incarcare fisier" este o eroare generata de user (script), deci nu are relevanta.
Pe langa max_execution_time = 3600 sau cat vrei tu (mi se pare aberant de mare timpul asta) verifica sa ai si max_input_time la fel de mare, si memory_limit impreuna cu post_max_size sa fie mai mare decat fisierul ce urmeaza a fi uploadat.

#8
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Acuma am intrat doar . Merci de raspuns DarkAngelBv. Cu setarile respective in php.ini, tot da eroare. Poate e setata o alta optiune in alt fisier pe server, de nu ma lasa. Multumesc mult oricum pentru raspuns . Sunt ca si tine programtor dar lucrez de multi ani in partea de programare auto, care vad ca te atrage si am cam uitat restul. Poate ma poti ajuta intreband pe altii.

Merci mult !

#9
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Ca idee si poate ma lamureste un administrator de server pls care e cauza.

Daca modific in php.ini orice, de ex: max_execution_time de la 60 la 300 , max_input_time de la 60 la 300, post_max_size de la 8 la 30M...., (Da, e aberant de mare 3600), salvez, inchid si redeschid php.ini imi apar toate modificarile facute , la valorea noua aleasa,

Dar DE CE daca pun in browser: exemplu.com/phpinfo.php , la max_execution_time imi apare tot 60 ... deci , imi apar tot vechile valori, nu cele noi puse. Am restartat si serverul si tot valorile vechi imi apar cand pun in browser : exemplu.com/phpinfo.php . ???

Edited by cata2000, 20 October 2017 - 22:21.


#10
mandrku

mandrku

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,989
  • Înscris: 31.12.2007

View Postcata2000, on 20 octombrie 2017 - 22:20, said:

Ca idee si poate ma lamureste un administrator de server pls care e cauza.

Daca modific in php.ini orice, de ex: max_execution_time de la 60 la 300 , max_input_time de la 60 la 300, post_max_size de la 8 la 30M...., (Da, e aberant de mare 3600), salvez, inchid si redeschid php.ini imi apar toate modificarile facute , la valorea noua aleasa,

Dar DE CE daca pun in browser: exemplu.com/phpinfo.php , la max_execution_time imi apare tot 60 ... deci , imi apar tot vechile valori, nu cele noi puse. Am restartat si serverul si tot valorile vechi imi apar cand pun in browser : exemplu.com/phpinfo.php . ???
....pentru ca nu ai restartat apache-ul sau ce server de web folosești.


#11
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
E normal ca trebuie restartat serverul dupa orice modificare in php.ini. Asta stiam. Am specificat mai sus ca am restartat serverul web apache. Cred ca nu ai observat.

Edited by cata2000, 21 October 2017 - 22:20.


#12
mandrku

mandrku

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,989
  • Înscris: 31.12.2007

View Postcata2000, on 21 octombrie 2017 - 22:20, said:

E normal ca trebuie restartat serverul dupa orice modificare in php.ini. Asta stiam. Am specificat mai sus ca am restartat serverul web apache. Cred ca nu ai observat.
.....scuze nu am văzut!
Fără intenție.



#13
mandrku

mandrku

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,989
  • Înscris: 31.12.2007

View Postmandrku, on 22 octombrie 2017 - 07:54, said:

.....scuze nu am văzut!
Fără intenție.
Daca creezi un exemplu.com/test.php
si in interiorul lui pui
<?php
phpinfo();
?> 

Il deschizi in pagina web.
Ai acelasi rezultat?

#14
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Pai in exemplu:  .com/phpinfo.php  linia de cod : <?phpphpinfo();?> am puso iar cand deschid in browser la info php imi apar  tot setarile vechi cu toate ca daca intru pe server si redeschid fisierul php.ini imi apar setarile noi pe care le-am pus. Deci setarile noi sunt salvate in fisierul php.ini , deci ok , dar in phpinfo.php in browser imi apar tot cele vechi ceea ce nu e normal. Ar trebui sa-mi apara cele noi din fisierul php.ini.

#15
modoran

modoran

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,499
  • Înscris: 08.02.2011
Ce fisier php.ini ? Poate e altul incarcat, in functie de configuratie. Verifica calea exacta, eventual redenumeste-l temporar ca sa fii sigur.

#16
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Multumesc mult Modoran

Se vede ca nu le am cu administrarea serverelor si nu m-am gandit la asta. Nu am mai intrat demult aici si am vazut raspunsul tau si am incercat ce ai spus tu - sa redenumesc fisierul php.ini. L-am redenumit in : php.ini1 si site-ul tot merge - deci nu asta e calea . Eu stiam ca doar un php.ini exista dar se pare ca , configurarea de baza e altundeva. Ti-am spus, am eu serverul asta dar sunt programator, nu le am cu serverele iar asta l-am luat de un an si nu am de ce sa intru pe el decat...cazul asta. Calea este: /<root>/etc/Php5/apache2/php.ini  -  In php.ini asta am facut modificarea care nu are niciun efect. Ma poti ajuta pls? Multumesc anticipat.

#17
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,317
  • Înscris: 24.02.2007
Ai cautat pe disc toate fisierele php.ini?

#18
cata2000

cata2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 12.11.2011
Asta e mai performant cica, ca parametrii - dar am mai avut 2  de-a lungul anilor, nu asa performante dar nu am intampinat problema asta cu upload-ul. Sa nu ma lase sa incarc mai mult de 2, 3 M...

Merci de raspuns Dani

Dupa cum v-am spus , nu le am cu serverele si stiu ca orice fost student , doar notiuni de baza din fiecare parte a info. Stii bine ca fiecare o luam apoi pe partea noastra. De aceea spuneam mai sus ca eu stiam, ca doar un php.ini exista si de acolo facem toate setarile-configurarea....dar se pare ca in varianta asta de Debian - mie imi merge site-ul si fara acest php.ini. Deci configurarea de baza nu e in acest php.ini. Ca or mai fi si altele , nu stiu. De aceea v-am cerut ajutor. Ideea mi-a dato Modoran si a intuit bine -asa e

Edited by cata2000, 29 November 2017 - 20:01.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate