![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Securitate- Samsung galaxy s7 edge
Last Updated: Sep 06 2017 01:48, Started by
Bogdanelul8
, Sep 05 2017 23:03
·
0

Posted 05 September 2017 - 23:03

Buna ziua , am o problema legata de securitatea telefonului . Indiferent ca am parola (model) sau amprenta , lacatul ramane deschis iar cand deschid telefonul nu imi apare sa desenez modelul decat daca apas pe lacat ca sa il inchid . In schimb daca glisez se deschide ca si cum nu as avea parola . Nu am folosit resetare generala in speranta ca exista o metoda . Mentionez ca telefonul este Samsung Galaxy S7 Edge. Multumesc .
Attached Files |
Posted 05 September 2017 - 23:13

citeste incet si cu mare atentie ce scrie sub lacat !!!
|
Posted 05 September 2017 - 23:20

Posted 05 September 2017 - 23:55

Pentru probleme serioase de securitate exista Blackberry.
Pentru restul exista telefoane mai scumpe sau mai ieftine. Problema ta nu se incadreaza aici. Edited by ericmario, 06 September 2017 - 00:03. |
Posted 06 September 2017 - 01:03

Vezi sa nu ai activata vreo optiune de genul " smart lock"
|
Posted 06 September 2017 - 01:48

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users