![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Securitate- Samsung galaxy s7 edge
Last Updated: Sep 06 2017 01:48, Started by
Bogdanelul8
, Sep 05 2017 23:03
·
0

Posted 05 September 2017 - 23:03

Buna ziua , am o problema legata de securitatea telefonului . Indiferent ca am parola (model) sau amprenta , lacatul ramane deschis iar cand deschid telefonul nu imi apare sa desenez modelul decat daca apas pe lacat ca sa il inchid . In schimb daca glisez se deschide ca si cum nu as avea parola . Nu am folosit resetare generala in speranta ca exista o metoda . Mentionez ca telefonul este Samsung Galaxy S7 Edge. Multumesc .
Attached Files |
Posted 05 September 2017 - 23:13

citeste incet si cu mare atentie ce scrie sub lacat !!!
|
Posted 05 September 2017 - 23:20

Posted 05 September 2017 - 23:55

Pentru probleme serioase de securitate exista Blackberry.
Pentru restul exista telefoane mai scumpe sau mai ieftine. Problema ta nu se incadreaza aici. Edited by ericmario, 06 September 2017 - 00:03. |
Posted 06 September 2017 - 01:03

Vezi sa nu ai activata vreo optiune de genul " smart lock"
|
Posted 06 September 2017 - 01:48

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users