Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Abonati Qobuz?

transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...
 Sfat achizitie sistem audio pentr...

tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?
 Cum pot sa vad pe un proiector pr...

Joc Drone

Dropshipping

Sfat achizitie AC Gree Fairy vs P...
 MONITOR LG fara sonor !

Batalia pentru Bucuresti - ND, Fi...

Identificare font

problema ping in jocuri online
 

Securitate- Samsung galaxy s7 edge

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Bogdanelul8

Bogdanelul8

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.11.2016
Buna ziua , am o problema legata de securitatea telefonului . Indiferent ca am parola (model) sau amprenta , lacatul ramane deschis iar cand deschid telefonul nu imi apare sa desenez modelul decat daca apas pe lacat ca sa il inchid . In schimb daca glisez se deschide ca si cum nu as avea parola . Nu am folosit resetare generala in speranta ca exista o metoda . Mentionez ca telefonul este Samsung Galaxy S7 Edge.  Multumesc .

Attached Files

  • Attached File  123.png   1004.36K   82 downloads


#2
adrian919

adrian919

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 23.06.2015
citeste incet si cu mare atentie ce scrie sub lacat !!!

#3
Bogdanelul8

Bogdanelul8

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.11.2016

View Postadrian919, on 05 septembrie 2017 - 23:13, said:

citeste incet si cu mare atentie ce scrie sub lacat !!!
Nu are nici o legatura , daca scot amprenta apare : Glisati pentru deblocare indiferent ca e modelul pus .

#4
ericmario

ericmario

    Fenomembru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 39,921
  • Înscris: 14.12.2007
Pentru probleme serioase de securitate exista Blackberry.
Pentru restul exista telefoane mai scumpe sau mai ieftine.
Problema ta nu se incadreaza aici.

Edited by ericmario, 06 September 2017 - 00:03.


#5
fulgerul46

fulgerul46

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 14.11.2011
Vezi sa nu ai activata vreo optiune de genul " smart lock"

#6
Bogdanelul8

Bogdanelul8

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 06.11.2016

View Postfulgerul46, on 06 septembrie 2017 - 01:03, said:

Vezi sa nu ai activata vreo optiune de genul " smart lock"
Multumesc ! Smart Lock era activat .

Edited by Bogdanelul8, 06 September 2017 - 01:49.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate