Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!
 Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac
 Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 

Barbat in dificultate

- - - - -
  • Please log in to reply
85 replies to this topic

#73
fqx

fqx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,204
  • Înscris: 23.08.2014

View Poststurzam, on 02 septembrie 2017 - 15:28, said:

Cateva detalii tehnice.

Ea castiga 2000 lei / luna. Daca pleaca din casa noastra, trebuie sa plateasca chirie. O chirie este undeva intre 1200 lei si 1500 lei. Chiar daca pleaca la ea in oras, cam tot aia este chiria. Deci ii mai raman 500 lei care este intretinerea. Din salariul meu, o sa primeasca pensie alimentara, dar mai mult de mancare nu poate sa isi cumpere de ei deoarece nu le ajung. Nu spun asta ca sa arat ca trebuie sa stea cu mine pentru bani, va rog sa cititi pana la capat.

In 4 ani de cand cel mare este la scoala, a facut temele cu el de 6 ori si el a plans de 12 ori deci nu doar cu mine are ceva, ci si cu el.

Punand cap la cap aceste doua lucruri, cam ce viitor o sa aiba copii mei? Bineinteles, exista si varianta ca lucrurile sa se schimbe, dar aceasta probabilitate este mica in privinta ei si e si mai putin probabil in Romania.

Eu nu imi doresc salvarea casniciei doar ca sa ma fut cu ea. Ma intereseaza si in privinta celor mici.




AI perfecta dreptate! In mare parte, a fost inceputul sfarsitului.

Inca ceva important.Nu am vazut sa imi spui ce parere are ea despre toata treaba.Ati avut macar o discutie serioasa despre problemele existente in cuplu? Una in care sa expui atat cu cat si ea ce nu va convine?

#74
MMMMM

MMMMM

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 306
  • Înscris: 04.09.2006
Probabil ca apartamentul este bun propriu obtinut prin mostenire sau inainte de casatorie.
Cunosc un caz in care doamna nesatisfacuta de mariaj si-a luat cei doi copii si s-a mutat cu chirie

#75
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,660
  • Înscris: 24.10.2015
Nu am ajuns in asa situatie asa ca o sa vorbesc din teorie. In nici un caz nu iti plange de mila si nu plange in fata ei ca nu-i starnesti atractie in felul acesta ba din contra. Ea nu mai simte nimic pentru tine, e clar, indiferent ca are pe cineva sau nu. Daca vrei sa nu o pierzi trebuie sa iti schimbi atitudinea complet. Mie imi plac articolele astea https://www.fiibarba...rdut-interesul/

View Postfqx, on 02 septembrie 2017 - 19:29, said:

Inca ceva important.Nu am vazut sa imi spui ce parere are ea despre toata treaba.Ati avut macar o discutie serioasa despre problemele existente in cuplu? Una in care sa expui atat cu cat si ea ce nu va convine?

Toate discutiile astea dintre maturi nu aduc nimic bun niciodata. Trebuie sa devina atragator in ochii ei din nou, altfel e in zadar.

#76
jobist

jobist

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,746
  • Înscris: 23.04.2010
Băi nene, din ce zici - tu ai fost și cu banii și fată-n casă. Tu nu ai facut niciodată pe nebunu'? sau nu știi? ori nu ai fost niciodată "nervos cu nervii"? Ce atâta lugu-lugu; tu n-ai sânge în instalație? Crezi că se îndrăgostește (iar) de tine dacă te vede milogindu-te? (că nici la început nu e sigur cu iubirea: din ce ai spus pare că a zis merci că ai scos-o din bătăi și pare că e adevărat că "pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești". La omu' sărac nici boii nu trag!

#77
VEL_1111

VEL_1111

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 21.12.2016
Sunt multe de discutat aici ...

Exista mai multe posibilitati.
1) Daca vrei sa rezolvi si sa ramâi cu ea, exista posibilitatea sa vezi un coach, psiholog, psihoterapeut ...care te va învata sa fii mai sigur pe tine ca sa nu te mai lasi dominat de sotie. Mai ales ca o persoana ca ea care vine dintr-un mediu violent respecta  si stimeaza de obicei doar pe cei care sunt duri cu ea. A fost obisnuita sa asculte de forta pumnului nu de a cuvintelor. Mai greu se poate schimba .... Apreciaza persoanele normale, dragute dar fizic este atrasa de cei duri.

Ai dreptate ca nu prea sunt "sanse" sa te paraseasca si sa ceara divortul, caci foarte greu ii va fi sa gaseasca pe cineva care sa aiba grija si de ea si de copii.

2)Sau daca va pleca, mai mult ca sigur ca va avea grija sa nu plece departe, TOCMAI, ca sa poti in continuare sa te ocupi de copii.
Dar, cum provine dintr-un mediu familial violent, poate fi si imprevizibila, impulsiva si poate pleca fara sa se gândeasca la consecinte.
Cel mai bine ar fi, chiar daca încerci pe de o parte sa aranjezi lucrurile cu ea, în acelasi timp sa te pregatesti ca in caz de divort sa ai probe ale neglijentei ei ca mama. Cauta sa ai persoane care vin pe la voi pe acasa si vad ca ea sta pe FB si tu te ocupi de copii. Poate poti sa o filmezi cum sta pe FB in loc sa se ocupe de copii...
Cauta sa ai si dovezi scrise ale neglijentei ei ...mai greu de gasit ...e drept...
Provoaca o discutie pe tema lipsei ei de implicare în îngrijirea copiilor si mai ales când spune ca isi cauta un nou print, barbatul ideal ...haha ...desi este înca casatorita .... si înregistreaza conversatia ...


Si in acelasi timp ... cum am spus,daca vrei sa o recâstigi, cauta sa-ti  schimbi atitudinea fata de ea pe cât posibil ...ai un  model chiar in fata ta, zi de zi, adica pe ea ...haha ...Poarta-te cu ea asa cum se poarta ea cu tine. Nu-ti fie teama ca te acuza, caci vorbele ei reprezinta tehnica specifica manipulatorilor, adica acuza victima, critica .... Nu-ti pierde prea mult vremea cu vorbe cu ea. Astfel de fiinte te respecta mai mult când le tratezi cu superioritate si indiferenta, asa cum merita. Cu cât le vorbesti mai putin, cu atât mai bine ...
Iar pentru chestiile sexuale, daca ea te respinge, fa teaba asta cu multa discretie cu altcineva, fara sa stie ea ...si fara sa o ameninti cu treaba asta, caci se poate întoarce împotriva ta ...

#78
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Cum se poate intoarce impotriva lui?
Ce-a avut si ce-a pierdut?

Edited by don_dannielo, 03 September 2017 - 06:03.


#79
vinciun

vinciun

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,660
  • Înscris: 24.10.2015
Pai daca el ii spune in fata ca uite eu nu te-am inselat dar daca trebuie o fac deja a linistit-o. Altul tace si face. Mai degraba o punea pe gânduri daca nu pomenea de sex si s-ar fi purtat ca si cum totul ar fi normal. Deci e normal ca tehnica asta e împotriva lui. Ar fi foarte bine pentru el s-o mai neglijeze si mai ales sa facă cumva ca ea sa afle ca mai este una interesata de el. Important e sa afle ea nu sa se laude el.

#80
ccdsah

ccdsah

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,581
  • Înscris: 16.03.2013

View Postdon_dannielo, on 02 septembrie 2017 - 18:57, said:

Ce te face sa crezi ca nu ramane si cu apartamentul si cu copiii?
Ba, daca zice initiatorul ca arata bine, poate gaseste si un tip s-o "ajute"

#81
ionut76

ionut76

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,370
  • Înscris: 05.04.2006
In locul colegului nostru as pune o... "coada" pe urmele ei vreo saptamina sau doua. Si asa afla sigur ce si cum.
Cred ca solutia finala nu e despartirea, ci impacarea fiindca sunt doi copii la mijloc si un trecut frumos impreuna. Ar fi pacat sa se destrame o familie pentru niste ambitii fiindca vad ca despre asta e vorba.

#82
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007
Zau daca inteleg topicurile astea, care in mod inevitabil se vor finaliza cu sfaturi de "las-o ba ca nu te merita" sau "are pe altul" in conditiile in care nici macar tu nu stii ce are nevasta-ta, daramite sfatuitorii de serviciu de pe Softpedia. Vorbeste cu sotia ta, nu cu noi. Intreab-o direc: femeie, ce ai, ce nu-ti place, ce astepti sa se intample, ce vrei de la viata mea? Dar incearca sa ajungi la fundul problemei, ca poate asa s-a obisnuit ea sa stai la distanta si acum nu mai intelege cum e cu atata dragoste si romantism. Sau poate chiar nu te mai vrea deloc, dar n-o sa faci diferenta niciodata daca tu stai si vorbesti cu noi in loc sa vorbesti cu ea. Sapa bine pana dai de raspuns si abia atunci poti sa decizi ce sa faci.

#83
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
Câte odată e bine să mai auzi si ce spun altii,te ajută să iei o hotărâre cînd esti indecis .poate nu are cu cine vorbi ,poate nu vrea să stie cunoscutii prin ce trece etc.

Edited by silesax, 06 September 2017 - 10:13.


#84
Bogotta

Bogotta

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,424
  • Înscris: 24.02.2017
Citind ce ati scris voi aici , mi-am adus aminte de un banc.

Un barbat la psiholog.
- Si cum va cheama ?
- Nu ma mai cheama, doar ma trimite  :)

View PostFreddy12, on 02 septembrie 2017 - 13:09, said:

Parerea mea este ca in perioada cat ai fost distant cu ea, te-a cam scos de la inima. Daca o iubesti, ar trebui s-o recuceresti.

Recucerirea mi se pare cel mai greu lucru....  Trebuie timp, efort, resurse. Uneori nu le ai. Nu mai esti ca la 20 de ani.  Sfaturile sunt usor de dat insa al naibii de greu de aplicat.

#85
black_dizzy

black_dizzy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,270
  • Înscris: 26.07.2007

View Postsilesax, on 06 septembrie 2017 - 10:12, said:

Câte odată e bine să mai auzi si ce spun altii,te ajută să iei o hotărâre cînd esti indecis .poate nu are cu cine vorbi ,poate nu vrea să stie cunoscutii prin ce trece etc.

Sigur, mi se pare firesc sa te consulti cu altii. Dar te consulti pe o baza, cand stii ceva, nu cand cunosti (respectiv prezinti) numai parti din poveste, eventual prin prisma ta de "evident ca eu am vina mai mica si alalalt vina mai mare". Ca altfel oamenii cu care te consulti nu-ti vor da in veci un sfat pertinent si daca te vor ajuta sa iei o hotarare, ai toate sansele sa fie o hotarare proasta.

#86
fguy

fguy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 416
  • Înscris: 19.10.2015

View Poststurzam, on 02 septembrie 2017 - 12:37, said:

@ Naijax am incercat si acest lucru. A fost 1 luna singuri (i-am dus pe cei mici la bunici) si am fost la Sibiu si Praga si nu am reusit mare lucru. In tot acest timp nu am facut dragoste. Mai mult de 2 saruturi nu am reusit sa-i fur.

Ma repet, in acest moment nu are pe nimeni (intr-o luna in care am stat doar langa ea ma pindeam), insa are o dorinta sa-si gaseasca pe cineva.

Daca cercul vicios se rupe si imi arata afectiune, am si eu posibilitatea sa ii arat afectiune, sa ii arat ca sunt barbat si dragostea poate sa-si revina. Parerea mea este ca incearca din rasputeri sa nu imi acorde afectiune. Nu stiu, eu asa simt. Cum se poate explica faptul ca daca dormim impreuna, toata noaptea ela mine in brate, dar atunci cand se trezeste, incepe sa ma respinga? Spun "cand dormim impreuna" deoarece ea vrea sa doarme cu cel mic.


Baga divortul.Merita sa-ti mananci zilele cu o astfel de femeie? Las-o pe ea sa vada cine o mai vrea la cei 45 ani frumusei ai ei.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate