Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Salariile romanilor urca la cer

Vecinii din curte au pus monopol ...

La multi ani @MariusEXxTREME!

Temperatura AC
 Sunt sigure bolurle de plastic (B...

Dimensionare putere centrala / ca...

Impamantare suplimentara

Scartiei frana fata bicicleta noua
 Instalare aer conditionat in apar...

Telefoane prietenoase cu vederea?

Alegere teava pentru incalzire pr...

Opinia publica despre medici/ asi...
 Senzor Temp PMOD-TMP3 cu TCN75A

Amazing Race

Recomandare fosa ecologica

La multi ani @LouisCyphre!
 

Problemă soft Allview A5 Smiley

- - - - -
  • Please log in to reply
61 replies to this topic

#19
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Deja ti-am dat un tutorial foarte detaliat pentru spflashtool.
Desi te intereseaza procedura, vad ca deja ai incercat ceva.,
Si ai primit o eroare care nu apare nicaieri.
Si nici nu spui ce procedura ai incercat tu: ce drivere, baterie, pornit, download/upgrade.........
Deci...... cum vrei ajutor, daca nici tu nu cooperezi ?!

#20
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017

View Postbuyonevideo, on 04 septembrie 2017 - 16:06, said:

Deja ti-am dat un tutorial foarte detaliat pentru spflashtool.
Desi te intereseaza procedura, vad ca deja ai incercat ceva.,
Si ai primit o eroare care nu apare nicaieri.
Si nici nu spui ce procedura ai incercat tu: ce drivere, baterie, pornit, download/upgrade.........
Deci...... cum vrei ajutor, daca nici tu nu cooperezi ?!

Eroarea aceea era pt ca alegeam in spflashtool, un scatter din arhiva de pe site-ul allview.
Si este destul de comuna. Apare si pe youtube, cu o rezolvare de mutare fisier in partitia C.

Am gasit pe forum, o arhiva "files to flashtool"
din ea am selectat in spflash, alt scatter.
Pe acesta il ia, dar dupa ce ii dau download, nu apare banda de incarcare jos, nici dupa 10 min.
Cu bateria scoasa, telefonul doar vibreaza din cand in cand si se aprinde pt o fractiune de sec, displayul. La pc se aude un sunet de conectare/deconectare.

Cam atat deocamdata
Userii care se pricepeau, nu au mai intrat de ceva vreme..
Le-am dat mesaj, poate raspund.

Attached Files



#21
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014
nu ai instalat driverul,cu bateria scoasa incearca sa tii apasat volumul minus.si debifeaza preloaderul,sa nu ai parte de vreo surpriza

Edited by sebastiansebi, 04 September 2017 - 20:14.


#22
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017

View Postsebastiansebi, on 04 septembrie 2017 - 20:12, said:

nu ai instalat driverul,cu bateria scoasa incearca sa tii apasat volumul minus.si debifeaza preloaderul,sa nu ai parte de vreo surpriza

Nici o schimbare.
Si driverul este instalat.
Sper sa raspunda cei care au rezolvat problema acum cativa ani, daca mai isi amintesc procedura.

Attached Files



#23
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014
man,driverul necesar este mtk usb vcom driver,una la mana,a doua,petarde de la allview si altele bazate pe mtk am rescris cred cativa saci,a treia,daca doar astepti sa-ti zica cineva exact ce sa faci nu o sa reusesti nimic,instaleaza driverul care trebue si insista cu conectatul-deconectatul telefonului.in momentul cand o sa ai driverul instalat apare bara rosie,apoi citeste telefonul
ceva de genul apare la instalerea driverului

Attached Files


Edited by sebastiansebi, 04 September 2017 - 20:42.


#24
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017

View Postsebastiansebi, on 04 septembrie 2017 - 20:36, said:

man,driverul necesar este mtk usb vcom driver,una la mana,a doua,petarde de la allview si altele bazate pe mtk am rescris cred cativa saci,a treia,daca doar astepti sa-ti zica cineva exact ce sa faci nu o sa reusesti nimic,instaleaza driverul care trebue si insista cu conectatul-deconectatul telefonului.in momentul cand o sa ai driverul instalat apare bara rosie,apoi citeste telefonul
ceva de genul apare la instalerea driverului


Este driver luat din forum, de pe un topic allview a5 smiley - A25_USB_VCOM_Drivers

#25
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014
posibil,dar ori nu este instalat corect ori nu conectezi tu telefonul in mod download.in momentul in care driverul este instalat si tel in dm in ferestra din stanga jos apar proprietatile telefonului,incearca sa descarci si sa instalezi de aici http://www.devfiles....COM_DRIVERS.zip si nu trebue sa astepti 10 minute,de regula in 5-10 secunde telefonul este detectat.daca vrei sa arzi fara baterie inainte de a conecta telefonul tii apasat volumul minus

#26
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Aici este tutorial si fisiere 99% OK pentru spflash tool: https://forum.xda-de...d.php?t=1982587
Driverul tau nu seamana cu poza aia si nici cu ce a zis colegul mai sus.
Deci nu ai driverul corect.
Ce ai tu acolo este driverul pentru copiat fisiere in windows, sa-l vada ca pe stick, driver "normal".
Tu ai nevoie de alt driver: MediaTek USB VCOM drivers
De ce tot insisti aiurea, cind tu nici macar nu citesti tutorialele si gasesti tu altele aiurea ?
La fel ca si prima oara: ai gasit un ROM aiurea, l-ai pus aiurea pe card, te mirai de ce nu merge.
Acum, cu tutotirlale si driverele, faci exact la fel.

#27
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017

View Postsebastiansebi, on 04 septembrie 2017 - 21:57, said:

posibil,dar ori nu este instalat corect ori nu conectezi tu telefonul in mod download.in momentul in care driverul este instalat si tel in dm in ferestra din stanga jos apar proprietatile telefonului,incearca sa descarci si sa instalezi de aici http://www.devfiles....COM_DRIVERS.zip si nu trebue sa astepti 10 minute,de regula in 5-10 secunde telefonul este detectat.daca vrei sa arzi fara baterie inainte de a conecta telefonul tii apasat volumul minus

Nu se instaleaza nici acest driver.

Am W7 Ultimate 32b

View Postbuyonevideo, on 05 septembrie 2017 - 10:00, said:

Aici este tutorial si fisiere 99% OK pentru spflash tool: https://forum.xda-de...d.php?t=1982587
Driverul tau nu seamana cu poza aia si nici cu ce a zis colegul mai sus.
Deci nu ai driverul corect.
Ce ai tu acolo este driverul pentru copiat fisiere in windows, sa-l vada ca pe stick, driver "normal".
Tu ai nevoie de alt driver: MediaTek USB VCOM drivers
De ce tot insisti aiurea, cind tu nici macar nu citesti tutorialele si gasesti tu altele aiurea ?
La fel ca si prima oara: ai gasit un ROM aiurea, l-ai pus aiurea pe card, te mirai de ce nu merge.
Acum, cu tutotirlale si driverele, faci exact la fel.


Nu mai insista cu topicul acela (plin de fisiere cu erori), care nu prea are nici o legatura directa cu Allview.
Cred ca este a treia oara cand repet: Daca nu ai instructiunile clare, si fisierele potrivite, nu mai posta nimic.
Pt ca nu ajuti cu absolut nimic.
Eu nu stau sa descarc fisiere nepotrivite, cum a zis un coleg ca a facut, bineinteles ca a brickuit telefonul, dupa care a stat 6 ore sa il refaca..

#28
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
"Nu se instaleaza nici acest driver."
OK, si ce se intimpla, mai precis ?
Cum anume il instalezi, ce erori apar.... ??
Cum ai vrea sfaturi, daca nu stim ce se intimpla ?
Adica, totusi, probabil driverul ala merge la alte sute de oameni, numai la tine nu.
E un driver generic, pentru chipset Mediatek, nu e unul special pentru Allview A5.....


Tutorialul de pe XDA este doar tutorial.
Nu ti-am zis sa iei nici un fisier de acolo.
Ai nevoie de 3 fisiere: rom telefon, spflashtool si drivere.
Ultimele 2 cred ca sint foarte bune acolo.
Dupa cum vezi, sint diverse variante, probezi pina reusesti.
Oricum, poti sa paradesti telefonul doar daca alegi alt ROM.
Sau, daca alegi optiunile gresite (gen Format All)....
Daca alegi gresit driver si spflash tool, nu functioneaza, deci nu prea ai cum sa paradesti telefonul.

#29
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017

View Postbuyonevideo, on 14 septembrie 2017 - 16:11, said:

"Nu se instaleaza nici acest driver."
OK, si ce se intimpla, mai precis ?
Cum anume il instalezi, ce erori apar.... ??
Cum ai vrea sfaturi, daca nu stim ce se intimpla ?
Adica, totusi, probabil driverul ala merge la alte sute de oameni, numai la tine nu.
E un driver generic, pentru chipset Mediatek, nu e unul special pentru Allview A5.....


Tutorialul de pe XDA este doar tutorial.
Nu ti-am zis sa iei nici un fisier de acolo.
Ai nevoie de 3 fisiere: rom telefon, spflashtool si drivere.
Ultimele 2 cred ca sint foarte bune acolo.
Dupa cum vezi, sint diverse variante, probezi pina reusesti.
Oricum, poti sa paradesti telefonul doar daca alegi alt ROM.
Sau, daca alegi optiunile gresite (gen Format All)....
Daca alegi gresit driver si spflash tool, nu functioneaza, deci nu prea ai cum sa paradesti telefonul.


OK, multumesc.
Acum caut drivere

Se intampla cam asa:
http://www.teamandro...s-installation/

Aici unde scrie pasul 7, Click on Have Disk si - select any .inf file - nu am asa ceva.

#30
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014
omule,in arhiva ai instalerul,tu cred ca nu stii sa conectezi telefonul

#31
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017

View Postsebastiansebi, on 15 septembrie 2017 - 14:40, said:

omule,in arhiva ai instalerul,tu cred ca nu stii sa conectezi telefonul

Am incercat si cu bateria pusa, si scoasa, si tel oprit, si pornit..
Am urmat pasii de instalare, de la 7, la mine nu apare sa selectez mai departe..


La un moment dat, se auzea la pc, un sunet de conectare/deconectare telefon, cum zicea cineva de pe forum ca e normal, dar spflashtools, tot nu incepea downloadul..

Edited by Dan030, 15 September 2017 - 15:15.


#32
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016

View PostDan030, on 15 septembrie 2017 - 13:36, said:



OK, multumesc.
Acum caut drivere

Se intampla cam asa:
http://www.teamandro...s-installation/

Aici unde scrie pasul 7, Click on Have Disk si - select any .inf file - nu am asa ceva.
1. Ce driver folosesti, pune link sau arhiva completa.
2. Ai activat windows sa-ti afiseze extensiile ?
3. Probabil 99% ai acel fisier, doar ca nu stii unde este.

#33
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017

View Postbuyonevideo, on 15 septembrie 2017 - 15:53, said:

1. Ce driver folosesti, pune link sau arhiva completa.
2. Ai activat windows sa-ti afiseze extensiile ?
3. Probabil 99% ai acel fisier, doar ca nu stii unde este.


http://www.devfiles....COM_DRIVERS.zip

Driverul acesta, postat de Sebastian

Nu e vb ca nu stiu unde este, cica ca nu afiseaza acolo, nimic despre driver

Am instalat si driver din topicul xdadevelopers, la ala s a deschis o casuta in bios si a instalat destul de mult, un script, dar tot nu porneste spflashtoops..

am gasit un link pe android ro, dar nu mai are nimic pe el https://www.androidr...oanele-allview/

#34
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014

View PostDan030, on 15 septembrie 2017 - 16:07, said:



http://www.devfiles....COM_DRIVERS.zip

Driverul acesta, postat de Sebastian

Nu e vb ca nu stiu unde este, cica ca nu afiseaza acolo, nimic despre driver

Am instalat si driver din topicul xdadevelopers, la ala s a deschis o casuta in bios si a instalat destul de mult, un script, dar tot nu porneste spflashtoops..

am gasit un link pe android ro, dar nu mai are nimic pe el https://www.androidr...oanele-allview/
dar driverele la laptopul tau sunt instalate?

#35
Dan030

Dan030

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 31.08.2017
Drivere instalate pt ce, la laptopul meu?

#36
sebastiansebi

sebastiansebi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,592
  • Înscris: 16.11.2014
da

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate