Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Dezvoltarea Capacitatilor.

- - - - -
  • Please log in to reply
155 replies to this topic

#37
Arishia

Arishia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 15.08.2017
cum am spus si pe topicul celalalt. Am o gramada de probleme de ceva timp.

V-am povestit acolo de un tip care spune el ca e initiat in mai multe chestii si mi-a dovedit de cateva ori ca ce face el e pe bune. Nu stiu daca tot ce face e pe bune dar anumite chestii chiar au efect. Din ce stiu e initiat pe o mie de chestii legate de paranormal si spiritualitate si ce o fi..

Tot pe topicul celalalt v-am povestit ca s-a intamplat ceva. De atunci merge totul prost. Am sa mai povestesc inca o data ce s-a intamplat.

Acum 2 ani eu si 2 prieteni de ai mei [ei erau impreuna logoditi] am mers la un concert la Arenele Romane. Ne-am simtit super dubios ca si cum ceva foarte rau s-a intamplat acolo. Nu stim de ce dar eram toti 3 super speriati. Pana la urma am plecat si am ajuns la ei acasa sa stam de vorba sa cautam detalii pe net despre arenele romane [daca in trecut s-a intamplat ceva nasol acolo]. Din cautari pe net eu mi-am amintit de o chestie pe care o invatasem acum mult timp. Teoria aia spunea ca practic te ajuta sa iti vezi vietile anterioare [pentru ca mereu am fost pasionata de vietile anterioare]. Si am aplicat-o pe unul din cei doi prieteni. O sa dau doar initialele lor C si A. C e fata si A e baiatul. Chestia aia am aplicat-o pe A. Lucrurile erau in felul urmator. El trebuia sa fie cat mai relaxat posibil si eu practic ii spuneam sa isi goleasca mintea, toate gandurile si grijile sa le lase undeva si trebuia sa fie relaxat sa inceapa cum adoarme [un fel de hipnoza cred] si dupa sa isi imagineze cel ma frumos loc din univers si sa il ddescrie. Dupa ce l-a descris i-am spus ca pe undeva trebuie sa vada un drum care ajunge la o poarta. Drumul poate fi reprezentat de niste scari, un drum de munte sau orice isi imagineaza el. In momentul in care ajunsesem cu imaginatia la poarta, A a intrat intr-o stare de nu mai puteam sa il trezesc. Nu ne mai auzea si a inceput sa transpire, sa fie extrem de rece, sa planga si sa tremure. Am reusit sa il trezim cu cateva palme cand am realizat ca nu ne mai aude. Dupa ne-a povestit ca vazuse ceva foarte ciuat. Ne-a spus ca vazuse o lupta ceva prin ochii cuiva.

Mirata pana si eu am zis hai sa apelez la prietenul cu paranormal [initiala X] sa vedem el ce parere are de asta.

A 2-a zi am iesit cu el in oras si ne-a zis ca a fost posedat in urma a ceea ce am facut. Ma rog. Suna a bullshit si nici eu nu imi dadeam seama daca viseaza sau e pe bune ca nu prea avea logica ce spunea el. Eu a trebuit sa plec dupa 2 ore acasa si i-am lasat pe C si A impreuna cu X.

Peste 3 ore ma suna C si A sa imi povesteasca ca X le-a facut ritual de exorcizare in parc [da stiu, suna a cea mai mare nebunie si bullshit ever existential] si ca cica chemase arhangheli si demoni ca sa il exorcizeze pe A si ca C are paraziti in interiorul ei si pomenise si de nu stiu ce femeie Albastra. Cand am auzit asa ceva am zis ca a luat-o razna X si ca nu e intreg la cap ..Si l-am tras la raspundere ca de ce Dumnezeu a facut asa ceva ca pentru C si A a fst o nebunie totala si ca nu a avut nici un efect si de unde arhangheli si demoni pt exorcizarea unui om si plus asta si in parc... Ma rog. M-am luat de el. Iar el cand a auzit asta s-a suparat super grav si a zis ca ei au jurat femeii albastre sau lui nu prea am inteles exact cui ca nu o sa spuna nimic. Faza e ca ei [C si A] ii ceruse lui X sa faca ceva sa aiba noroc in viata, sa fie familiile lor sanatoase si ei sa fie appy pt totdeauna fara certuri sau ceva.

Iar X a zis ca tot ce au cerut de la femeia asta albastra se v-a intoarce impotriva lor. Bine inteles ca nu am ascultat absolut nimic din ce a spus si pana si mie mi s-a parut o nebunie totala si ca probabil bate campii la faza asta.

Faza e ca dupa au inceput la ei probleme: Mama lui A a facut cancer, Mama lui C  a inceput sa dea famliment la firma, tatal lui A era sa faca puscarie fara motiv iar Tatal lui C a murit. Dupa au inceput probleme la ei in relatie, certuri inexplicabile de parca erau posedati amandoi, din prostii, Au fost dati afara, nu mai aveau nici un ban ma rog.. Pana la urma s-au despartit. Iar lui A in prezent ii merge bine doar pe plan profesional. Oricat ar incerca sa isi gaseasca si el o iubita toate [dar toate] vor doar sex. Deja devine absurd pentru el ...

Dupa ce A si C s-au desparit A m-a rugat sa vb cu X si sa il rog sa inceteze orice a facut [pentru ca parea o coincidenta prea mare]. Am incercat sa discut cu X dar el s-a suparat pe mine pentru ca ii iau apararea lui A si a zis ca acum o sa ma desparta pe mine de iubitul meu.

Ei bine dupa faza asta [pe care bine inteles ca nu l-am ascultat ba chiar mai rau m-am enervat in ultimul hal] am inceput si eu in mod inexplicabil sa ma cert cu iubitul meu din ce in ce mai rau iar in prezent suntem despartiti.

Serios. stiu ca are si niste faze de nebunie dar cum asemenea coincidente? Ce a zis ca se v-a intampla aia s-a intamplat. Asa ca da, eu si A dam vina pe el pentru tot, dar pe de alta parte suntem si sceptici. De aceea cer parerea voastra. O asemenea coincidenta? Vietile noastre ale mele si ale lui A [din ce am inteles chiar a lui C] sa fie distruse complet pana la dorinta de moarte imediat dupa ce el ne-a spus ca ne v-a intoarce vietile pe dos in halul asta?

De aceea am inceput si acest al 2-lea topic. Cum ai putea sa ripostezi impotriva magiei, blestemelor, arhaghelilor, demonilor sau a ce Dumnezeu e fara acelasi lucru???

#38
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 60,896
  • Înscris: 16.03.2004

View PostArishia, on 31 august 2017 - 14:44, said:

Cum ai putea sa ripostezi impotriva magiei, blestemelor, arhaghelilor, demonilor sau a ce Dumnezeu e fara acelasi lucru???
Renunțând la a te mai amesteca în domeniul supranatural. Nu ai cum să controlezi ceea ce oricum te depășește. Fugi. Scapi poate...cu fuga. Dar ca să controlezi, nici vorbă, te vei afunda și mai mult.

View PostArishia, on 31 august 2017 - 14:44, said:

Oricat ar incerca sa isi gaseasca si el o iubita toate [dar toate] vor doar sex.

Hmm...asta chiar e paranormal. De obicei, bărbații vor doar sex și femeile doar bani.Posted Image

#39
Arishia

Arishia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 15.08.2017
X imi mai povestea ca a mai distrus vieti ale unor persoane pentru ca l-au enervat. Si oricat as incerca sa repar lucrurile si orice as face normal fiind nu functioneaza. Nici cu fuga nu merge... Cumva trebuie sa rup ce o fi facut el acolo sau sa ripostez si eu inapoi.... Altfel nu o sa scap. Asa se lauda si el. Odata ce face ca o persoana sa i se distruga viata, acea persoana nu are ce sa mai faca. Nu poate fugi pana nu se termina tot ce a cerut el sau ceva de genu...

#40
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 60,896
  • Înscris: 16.03.2004
Nu poți rupe nimic. Rupe-o cu chestiile astea, până nu te vor distruge de tot.

#41
Arishia

Arishia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 15.08.2017
nu stiu daca intelegi ideea. Eu nu am facut nimic .... Acum mi-a venit ideea de a riposta.

e ca si cum unul te-ar lua la bataie si tu incerci sa te ridici ca sa o iei la fuga dar imediat iti mai da un picior si cazi iar. Trebuie sa faci ceva sa il dai jos cumva si sa scapi de el...

#42
Plotin

Plotin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 28.02.2012
Acum 2 ani eu si 2 prieteni de ai mei
dar eram toti 3 super speriati.
Teoria aia spunea ca practic te ajuta sa iti vezi vietile anterioare
Si am aplicat-o pe unul din cei doi prieteni.
Faza e ca dupa au inceput la ei probleme: Mama lui A a facut cancer, Mama lui C  a inceput sa dea famliment la firma, tatal lui A era sa faca puscarie fara motiv iar Tatal lui C a murit. Dupa au inceput probleme la ei in relatie, certuri inexplicabile de parca erau posedati amandoi, din prostii, Au fost dati afara, nu mai aveau nici un ban ma rog.. Pana la urma s-au despartit.
De aceea am inceput si acest al 2-lea topic. Cum ai putea sa ripostezi impotriva magiei, blestemelor, arhaghelilor, demonilor sau a ce Dumnezeu e fara acelasi lucru???
Simplu! Faci bine. Ști ce au făcut rușii după 90”? Au învățat oamenii să facă bine.Ia priveșe tu ,,Ostrov” și imităl pe ăla din rolul principal !

#43
Arishia

Arishia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 15.08.2017

View PostPlotin, on 31 august 2017 - 15:58, said:

Simplu! Faci bine. Ști ce au făcut rușii după 90”? Au învățat oamenii să facă bine.Ia priveșe tu ,,Ostrov” și imităl pe ăla din rolul principal !

Nu ma prea intereseaza ce au facut rusii... Insa.. Bine incerc sa fac in fiecare zi. Nu prea merge asta. Exact ce spuneam. Parca vorbesc o alta limba pentru toata lumea cand incerc sa explic ce si cum stau lucrurile. deja ma satur de asta.

#44
altnume

altnume

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,822
  • Înscris: 30.01.2010
In primul rand ca tu esti cea care ai complicat "itele" intrucat nu ai spus clar de la inceput care e situatia intreaga.
In al doilea rand, "c'est la vie" pe forumuri, nu prea te intelegi usor om cu persoana.

Asadar de "paranormale" te tineai oricum, altfel nu ai fi facut ceea ce ai facut (posibil ai participat si la unele initieri).
X pare real un initiat neconventional (daca efectiv este vreo legatura intre intamplari si interventiile/legaturile lui neconventionale asupra realitatii tale si a prietenilor; asta reiese numai din ceea ce scrii tu, e asocierea facuta de tine ce se cere creditata de catre cei ce citesc).
Asa cum scriam si in interventia precedenta, etica-juridicul la care se raporteaza oamenii, inclusiv acesti initiati, tine de nivelul educational, cultural propriu dobandit pe parcursul vietii (inclusiv in realtia cu initiatii neconventionali care i-au initiat pe ei); altfel spus e la un nivel de dezvoltare echivalent cu "cat ii duce capul" si, dupa cum (acordand credit asocierii facute de tine intre intamplarii si legaturile lui X) constati, nu ii duce prea mult, adica odata se intorc impotriva ta pe te miri ce care nu e etic pentru ei (unii pandesc asta din cauza tiparelor/viciilor lor de gandire si general cognitive).

Si da, nu e de ras, asa zisa exorcizare in parc este cat se poate de posibila, nu conteaza unde te afli, poti sa nici nu fii de fata, un initiat neconventional real, poate sa lege si sa dezlege realitatea oamenilor, desfasurarea ei in anumite privinte.

Acuma s-a inteles, cred, vrei sa iei "contramasuri" sau cel putin sa scapi, cum o fi dar sa scapi.
Daca totul e real (ma refer la asociera facuta de tine si de prieten, intre intamplari si interventia lui X), aveti nevoie de un initiat puternic care sa accepte sa se bage,
Nu stiu daca o sa gasiti si daca nu dati peste alte alea.
Deja ti-am recomandat pe cineva, dar se pare ca ai mai consultat un psiholog (ori ai tu dubii); acest psiholog este si ea initiat neconventional, nu stiu daca s-ar baga la asa ceva (cand ti-am recomandat, ai intrebat despre alte alea).

O alta varianta ar fi un preot renumit, un preot la care merge lumea intrucat s-a dus vestea ca se implinesc cererile oamenilor.
Multi vor blama, dar preotii au putere prin preotire (unii considera ca episcopul care l-a preotit, in ascuns, ii deschide chakrele); degeaba te duci la slujbe comune sau particulare obisnuite ori de dezlegare (si degeaba faci tu una alta), daca popa nu e "puternic" sau nu vrea ori nu are aprobare/dezlegare de la superiori sa ajute (sa dezlege) real oamenii de astfel de probleme.
Actualmente nu mai sunt la curent si nu pot recomanda unul.

O a treia varianta ar fi, un alt initiat neconventional, dar daca nu ai fi in ... complicatia in cauza, nu ti-as recomanda intrucat nivelul lor etic-juridic nefiind unul institutionalizat, sunt inferiori preotilor (nu ca acestia sunt usa e biserica, dar pana sa ii calci pe coada e oarece distanta).
Ce sa zic, poti incerca asta sau asta.

Se cer bani!

#45
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,850
  • Înscris: 27.01.2016

View Postaltnume, on 01 septembrie 2017 - 00:43, said:



Cu alte cuvinte sa speli rahatul cu un alt rahat si mai mare......

Edited by Testosteron, 01 September 2017 - 08:24.


#46
Arishia

Arishia

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 15.08.2017

View Postoverseas, on 01 septembrie 2017 - 09:50, said:

Daca e adevarat ce spui, pune mana pe Noul Testament si de acolo vezi tu.

Din nou. Nu stiu inca daca e adevarat. Dar vreau sa aflu daca e adevarat. Coincidenta e mult prea mare ca sa nu fie adevarat, insa sunt si cam sceptica la toata faza asta. Daca as fi bagat mana in foc ca e vina lui deja cautam pe cineva specializat pentru magie neagra care sa il omoare indiferent de ce mai pateam dupa. [ nu de alta dar daca e mana lui nu ma pot duce la politie si sa spun asa ceva ca ma dau aia afara in suturi cand or auzi ca vreau sa il aresteze ca mi-a zis acum 2 ani ca imi v-a intoarce viata pe dos si chiar asa s-a intamplat. deci daca statul nu poate face nimic o fac eu in locul lor]... Dar niciodata nu am actionat fara sa stiu 100% ca situatia respectiva e adevarata. Momendat o cred 70-80%... Dupa ce am povestit faza asta unei prietene mi-a zis ca suna a magie neagra. Mi-a dat un nr de telefon al unei femei in care are incredere si stie ca ar putea sa vada daca e pe bune ce cred sau e fals. Mai astept nitel si ma duc la ea sa vad ce spune si femeia aceasta.

Legat de Dumnezeu. Aia era o replica/vorba.. am zis intr-un alt post ce reprezinta pentru mine Dumnezeu.

Edited by _-_, 01 September 2017 - 14:50.
Postul citat a fost sters. Pastrat doar un paragraf in quote..


#47
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 60,896
  • Înscris: 16.03.2004

View PostArishia, on 01 septembrie 2017 - 10:08, said:

Legat de Dumnezeu. Aia era o replica/vorba.. am zis intr-un alt post ce reprezinta pentru mine Dumnezeu.
Tu vrei să fii prietenă doar cu spiritele rele? Posted Image

#48
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Fara dezbateri religioase pe aria de aria de fata! Va rog sa respectati regulamentul ariei!
Si mai mare atentie la limbaj!

Edited by _-_, 01 September 2017 - 14:52.


#49
solvent

solvent

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 01.09.2017

View Post_-_, on 01 septembrie 2017 - 14:51, said:

Fara dezbateri religioase pe aria de aria de fata! Va rog sa respectati regulamentul ariei!
Si mai mare atentie la limbaj!


nici eu nu sint adepta religiozitatii

dar, nu vrei tu, sa dai niste sfaturi, cum de esti atit de echilibrat,

atit de detasat, tinind-o una si buna, care o fi aia?

nu ma refer decit la idei si practici de stapinire a mintii

#50
Plotin

Plotin

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 28.02.2012
<p>

View PostArishia, on 31 august 2017 - 16:03, said:


Nu ma prea intereseaza ce au facut rusii... Insa.. Bine incerc sa fac in fiecare zi. Nu prea merge asta. Exact ce spuneam. Parca vorbesc o alta limba pentru toata lumea cand incerc sa explic ce si cum stau lucrurile. deja ma satur de asta.
Dacă ai intrat în ,,horă” nu prea ai de ales.Învață!.Poți să începi cu ăsta....https://en.wikipedia.org/wiki/George_Gurdjieff. Să nu vi cu istericale legate de faptul că ăsta este pe 9 rezultate din 5,că nu ma discutăm.

#51
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,850
  • Înscris: 27.01.2016

View Postsolvent, on 01 septembrie 2017 - 16:37, said:


nu ma refer decit la idei si practici de stapinire a mintii
Idei si practici de stapanire a mintii sunt nenumarate, dar toate sunt fara nici un folos, sau cu foloase temporare, care bineinteles ca pana la urma trebuiesc si alea platite, cam in felul in care are de platit initiatoarea topicului.

#52
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013

View Postsolvent, on 01 septembrie 2017 - 16:37, said:

nici eu nu sint adepta religiozitatii

dar, nu vrei tu, sa dai niste sfaturi, cum de esti atit de echilibrat,

atit de detasat, tinind-o una si buna, care o fi aia?

nu ma refer decit la idei si practici de stapinire a mintii

Pai ai raspuns singura, intrebandu-te "care o fi tinta?" fara sa emiti nicio ipoteza despre ea. Nu exista tinta. Nu are rot sa cauti una. Realitatea nu are o tinta.
Si chiar daca nu exista tinta, totusi tintesti. Neexistand tinta, poti sa tintesti detasat, deoarece oriunde ar nimeri sageata este totuna. Insusi locul in care nimereste sageata poate fi considerat tinta. Deci tinta este peste tot si nicaieri. Nu exista nicio constrangere de cautare a tintei, de intindere a coardei, nimic. Chiar daca sageata ramane nemiscata si coarda destinsa se poate spune ca sageata se afla deja la tinta, inainte de a porni.
Deci singura cale de stapanire a mintii este ca mintea sa nu mai traiasca in irealitate (realitatea inchipuita), imaginandu-si tinte care nu exista si apoi sa se indrepte cu sagatea mintii si fapta spre ele, bucurandu-se ca a nimerit tinte iluzorii. :)

Referitor la dezvoltarea capacitatilor (tema acestui topic) si in prelungirea introducerii de mai sus:
Nu putem dezvolta decat ceea ce avem. Si se considera ca deja avem anumite capacitati. Patanjali in Yoga Sutra sustinea ca in cursul practicii Yoga fortele "supranaturale" (siddhis) apar de la sine. Deci nu trebuie cautate in mod special. Probabil ca forta lor de manifestare depinde de calitatea meditatiei pe care tot Patanjali o defineste ca oprire a gandirii. Adica daca te gandesti la ele probabil ca nu obtii nimic. La fel, anumiti calugari de diverse religii ajung sa capete anumite puteri mistice fara sa le caute in mod special. Doar prin starea de meditatie indusa de rugaciune (depinde de profunzimea meditatiei).
Personal nu cred ca se poate face ceva in vederea cresterii (cu intentie) a capacitatilor oculte sau paranormale sau cum vreti sa le spuneti. Cel mult se pot utiliza alte forte ale naturii sau supranaturale (ale altor fiinte) prin stiinta sau magie (prin "alte fiinte" inteleg aici: zei, demoni, spirite ale naturii, spirite ale mortilor etc.) de catre persoanele care cauta sa utilizeze astfel de "puteri".

#53
solvent

solvent

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 01.09.2017

View Post_-_, on 01 septembrie 2017 - 17:30, said:

Pai ai raspuns singura, intrebandu-te "care o fi tinta?" fara sa emiti nicio ipoteza despre ea. Nu exista tinta. Nu are rot sa cauti una. Realitatea nu are o tinta.
Si chiar daca nu exista tinta, totusi tintesti. Neexistand tinta, poti sa tintesti detasat, deoarece oriunde ar nimeri sageata este totuna. Insusi locul in care nimereste sageata poate fi considerat tinta. Deci tinta este peste tot si nicaieri. Nu exista nicio constrangere de cautare a tintei, de intindere a coardei, nimic. Chiar daca sageata ramane nemiscata si coarda destinsa se poate spune ca sageata se afla deja la tinta, inainte de a porni.
Deci singura cale de stapanire a mintii este ca mintea sa nu mai traiasca in irealitate (realitatea inchipuita), imaginandu-si tinte care nu exista si apoi sa se indrepte cu sagatea mintii si fapta spre ele, bucurandu-se ca a nimerit tinte iluzorii. Posted Image

Referitor la dezvoltarea capacitatilor (tema acestui topic) si in prelungirea introducerii de mai sus:
Nu putem dezvolta decat ceea ce avem. Si se considera ca deja avem anumite capacitati. Patanjali in Yoga Sutra sustinea ca in cursul practicii Yoga fortele "supranaturale" (siddhis) apar de la sine. Deci nu trebuie cautate in mod special. Probabil ca forta lor de manifestare depinde de calitatea meditatiei pe care tot Patanjali o defineste ca oprire a gandirii. Adica daca te gandesti la ele probabil ca nu obtii nimic. La fel, anumiti calugari de diverse religii ajung sa capete anumite puteri mistice fara sa le caute in mod special. Doar prin starea de meditatie indusa de rugaciune (depinde de profunzimea meditatiei).
Personal nu cred ca se poate face ceva in vederea cresterii (cu intentie) a capacitatilor oculte sau paranormale sau cum vreti sa le spuneti. Cel mult se pot utiliza alte forte ale naturii sau supranaturale (ale altor fiinte) prin stiinta sau magie (prin "alte fiinte" inteleg aici: zei, demoni, spirite ale naturii, spirite ale mortilor etc.) de catre persoanele care cauta sa utilizeze astfel de "puteri".


vezi,,,,?

nu m-am referit la nicio tinta de atins

pur si simplu sa ai capacitatea de a nu te raporta la vreun scop

sa fii tu liber de tot ce te inconjoara (realitatea aia inchipuita)

poi, vad ca faci referire la meditatie (sau rugagiuni)...

pentru cine/ sau pentru ce?

View PostTestosteron, on 01 septembrie 2017 - 17:26, said:

Idei si practici de stapanire a mintii sunt nenumarate, dar toate sunt fara nici un folos, sau cu foloase temporare, care bineinteles ca pana la urma trebuiesc si alea platite, cam in felul in care are de platit initiatoarea topicului.

cam, da

deci, ideea este sa strabati singur cu toate riscurile, ceea ce gindesti

#54
Testosteron

Testosteron

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,850
  • Înscris: 27.01.2016

View Postsolvent, on 01 septembrie 2017 - 18:15, said:



cam, da

deci, ideea este sa strabati singur cu toate riscurile, ceea ce gindesti
Sa strabati, sa observi si sa intelegi ceea ce se intampla cu tine si in jurul tau.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate