Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...

Job - Facultate sau certificare
 Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.
 Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...
 Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...

Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS
 

Router 1GB+ cu convertor de fibra pentru inlocuirea celui de la RDS

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#19
rumegus

rumegus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,349
  • Înscris: 03.04.2011
E mostenire de la bunicu', relicva familiei, cum sa-l arunce? Rds e de vina, ca nu vrea sa-i indese 300 mb intr-o placa de 100.
Nicimacar nu a inteles ce i-au zis cei de la digi, clar ca nu are cunostinte elementare de retelistica, dar ii place sa-si dea cu parerea. Nu cred ca i-au zis ca e incompatibil, daca era, nu mergea deloc, i-au zis eventual, ca atat poate scula lui.

#20
johnro

johnro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.12.2006
https://www.aliexpre...249124ca9&tpp=1

asta te poate ajuta. doar sa vb cu cineva din RDS sa ti-l configureze (daca or vrea)

#21
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
LOL. Fie folosesti ce iti ofera furnizorul fie schimbi furnizorul. E atat de simplu. Si garantat, poate fi oricine, furnizorul nu va accepta ca sa introduca in sistemul propriu un echipament care nu e al lor.

#22
xeonix

xeonix

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 05.01.2007
Salutare tuturor! Am familia in Romania, eu locuiesc in Germania, unde utilizam mult produse Fritz!Box.
Recent am descoperit pe siteul lor o bijuterie numita Fritz!Box5530Fiber.
Detalii aici:
https://en.avm.de/se...tic-connection/
engleza).
Pare a cunoaste legaturi de tip GPON si AON. Ma intreb daca putem folosi asa ceva pe DIGI 1000 in locul la saracia aia de tigaie pre nume Hua si Wei.
Cutia aia de semnal TV cum se conecteaza la gibon? cu cablu CAT sau coaxial? daca e CAT merge si Fritzul in loc de GPON, zic...
Voice pareri aveti?

Edited by xeonix, 01 November 2021 - 00:46.


#23
ogo

ogo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,537
  • Înscris: 07.03.2006
Tehnic se poate.
Practic, nu te va lasa RDS-ul.
Raspuns final: NU

#24
Rav_885

Rav_885

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,805
  • Înscris: 17.09.2021

View Postxeonix, on 01 noiembrie 2021 - 00:44, said:

Voice pareri aveti?

Avem o părere foarte proasta...
La români, deși fibra e mai mult decât decenta, multa lume vrea să dea de pământ cu convertoarele de fibra că nu duc WIFI până în fundul curții, acolo unde se afla toaleta, deși niciun om sănătos la cap nu descarcă (din fundul curții) fișiere de mari dimensiuni pe WIFI astfel ca viteza sau banda sa fie un factor critic.
Luati-va frate mesh pentru WIFI !

Edited by Rav_885, 01 November 2021 - 07:08.


#25
eldatar

eldatar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 19.03.2019

View Postxeonix, on 01 noiembrie 2021 - 00:44, said:

Salutare tuturor! Am familia in Romania, eu locuiesc in Germania, unde utilizam mult produse Fritz!Box.
Recent am descoperit pe siteul lor o bijuterie numita Fritz!Box5530Fiber.
Detalii aici:
https://en.avm.de/se...tic-connection/
engleza).
Pare a cunoaste legaturi de tip GPON si AON. Ma intreb daca putem folosi asa ceva pe DIGI 1000 in locul la saracia aia de tigaie pre nume Hua si Wei.
Cutia aia de semnal TV cum se conecteaza la gibon? cu cablu CAT sau coaxial? daca e CAT merge si Fritzul in loc de GPON, zic...
Voice pareri aveti?
Puteai deschide un nou thread decât sa faci necro la un thread din 2018 și sa pari a fi figurant cu tigaia aia de Hua Wei.
Wow un fritzbox Probail de la ISP ai clar ești superior celorlalti!
Rapsunsul dat și de ceilalți e ca nu te lasă RCS-rds.
Tigaia aia de huawei cu wifi6 cel puțin e foarte bună și prinzi gigabit pe wifi în aceeași camera cu ontul :)

Edited by eldatar, 01 November 2021 - 14:47.


#26
cyclopsoft

cyclopsoft

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 16.04.2022
Eu am gasit niste chinezisme cu SO de la ZTE; cei care le-au montat au fost multumiti; sunt OK si pe WiFi (2,4 si 5 Ghz), au toate LAN-urile active + logare de tip "admin"...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate