Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ambrozia - un fenomen in Romania

Modem/router portabil

asistenta medicala

Credeti ca se mananca bine in pop...
 Cata siguranta au biciclistii tro...

Ce parere aveti: am gresit sau nu ?

Cu ce program este facut acest vi...

Ziar din 5 sau 6 Ianuarie 1997
 Conexiune 3 boxe in serie/paralel

Panou comanda pompa Grundfos CU 301

Talk to Me (2022)

Achizitie masina noua, cred.... (...
 Solutie anti inghet de pus in lic...

Recomandare tigara electronica ~2...

Cupra Formentor 1.5 150 CP

Adio permis

Ruta Gherla-Gistel ( Belgia)

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Ghibster5

Ghibster5

Junior Member

• Grup: Junior Members
Salut.Saptamana viitoare trebuie sa fac un drumu pana in Belgia, in Gistel.Ce ruta imi recomandati ? Si de ce acte as mai avea nevoie la masina pe langa procura de la notar, masina fiind pe numele tatalui meu.Si cam ce costuri as mai avea pe drum pe langa benzina?

Barboso

Barboso

Satir bătrân, "United Gashka" member

• Grup: Moderators
Nu-ti trebuie nici o procura. Certificatul de inmatriculare si asigurarea, atat.

Ghibster5

Ghibster5

Junior Member

Chiar daca masina este inmatriculata in Ro si este pe numele lu tata.Intreb pentru ca o sa stau cel putin 6 luni acolo, si nu vreau sa am nici un fel de problema.

Barboso

Barboso

Daca nu-ti expira nimic (ITP, asigurare) in intervalul asta...
De procura ai putea avea nevoie doar daca ai ghinion si-ajungi sa apelezi pe la asigurari, si-atunci, din experienta mea, iti trebuie una dedicata pt ei.

Ghibster5

Ghibster5

Junior Member

Am inteles.Ambele le am valabile pana anul viitor, deci asta nu ar fii problema.

Barboso

Barboso

Exista model pe net, poti face, daca vrei tu sa fii mai linistit, Contract de Comodat, eventual bilingv.
Este valabil sub semnatura privata... il semnati voi doi si gata.

Ghibster5

Ghibster5

Junior Member

Ok.Si ce ruta imi recomanzi ? Mie google maps imi da 2 rute.Care ar fii mai ok ?[ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170824/411df63d62c11cd99fdb8dc37190da3b.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

yonut_a

yonut_a

Trala la la la

• Grup: Senior Members
costuri pe drum vigneta de Ungaria si de Austria si probabil o noapte de somn undeva.

PS: Ai idee , din punct de vedere legal, daca te ai interesat, poti sta 6 luni cu nr de RO in Belgia ? intreb de curiozitate doar ca ma intereseaza si pe mine
PS2: Nu aia prin Cehia

Edited by yonut_a, 24 August 2017 - 19:13.

Ghibster5

Ghibster5

Junior Member

Eu tocmai astazi am afla ca plec, ar trebui sa ajung acolo cel tarziu pe 1 septembrie.Asta inca nu stiu, dar eu oricum in decembrie o sa vin acasa si o sa vin tot cu masina.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate