Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

O idee inepta: echivalenta dintre migratia est europeana si cea islamica

* * * - - 4 votes
  • This topic is locked This topic is locked
152 replies to this topic

#1
max_01

max_01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,403
  • Înscris: 07.02.2017
Sa echivalezi valul de migranti est-europeni, care s-a revarsat in Occident la inceputul anilor ’90, cu actuala migratie islamica este o dovada de precaritate intelectuala si de imprecizie cognitiva. Ca sa nu mai vorbim despre derapaje de discernamant…
Iata, de ce:
a. din punctul de vedere al credintei religioase, est-europenii impartasesc la rigoare aceeasi credinta in Iisus Christos, ca si covarsitoarea majoritate a cetatenilor occidentali. Indiferent de animozitatile istorice, mai mari sau mai mici, dintre Bisericile Occidentului si Bisericile Ortodoxe ale Orientului european, pericolul aparitiei unui plan de clivaj de extractie terorista, amorsat de celule militarizate, formate din migranti est-europeni, a fost si ramane exclus;
b. in ceea ce priveste capacitatea de integrare culturala in Occident, est-europenii demonstreaza de peste 27 de ani nu numai ca s-au integrat perfect si contribuie la dezvoltarea economica a tarilor in care traiesc – si contribuie si la PIB-ul tarilor de provenienta – dar ca sunt si purtatorii taciti de cuvant ai unui traditionalism fast, pe care popoarele Vestului Europei il pierd pe zi ce trece. Si, asta, in ciuda mancatorilor de lebede, a sutilor de buzunare, a proxenetilor si a infractorilor. Prin comparatie cu terorismul islamic, cu enclavele musulmane radicale din orasele europene, care prasesc jihadisti nascuti, crescuti si educati (?) in Occident gata sa se arunce in aer impreuna cu zeci si sute de oameni nevinovati, derapajele infractionale ale est-europenilor devin doar niste glume proaste;
c. migrantii musulmani ai ultimilor doi ani au fost complet lipsiti de orice verificari vamale, nesupusi nici unui filtru de siguranta informativa in speta protectiei cetatenilor tarilor in care au fost invitati sa vina si au fost finantati cu bani europeni in vederea subzistentei cotidiene, in timp ce „migratia” est-europeana a „beneficiat” de furcile caudine ale vizelor, verificarilor vamale, birocratiei occidentale de speta;
d. culmea ipocriziei, in timp ce in anii ’90 mainstrem media vest-europeana nu scapa nici un prilej sa demonizeze si sa infiereze cu manie faptele infractionale ale romanilor, bulgarilor, sarbilor si ale altor semintii est-europene, asasinatele, violurile, jafurile savarsite de migrantii musulmani sunt fie cautionate, fie pur si simplu ignorate.
e. de aceea, comparatia echivalenta intre cele doua tipuri de migratie este cel putin inepta.

http://inliniedreapt...i-cea-islamica/

Est europenii nativi din punct de vedere rasial sunt la fel de europeni ca si cei din vest.Est europenii au aproape aceeasi cultura ca cei din vest si stil de viata.Fata de musulmani, est europenii nu incearca sa isi impuna propria cultura si religie celor din vest, iar in marea lor majoritate, asa cum este si mentionat in articolul de mai sus, s-au integrat perfect, in marea lor majoritate, in societatea si cultura tarilor de adoptie iar cei care se duc in tari vest europene s-au occidentale, in marea lor majoritate, doresc sa se integreze in cultura si societatea acelor tari.
Est europenii care au plecat in occident, in perioada comunista au facut-o din dorinta de a trai o viata civilizata in stil occidental, fiind scarbiti pana peste cap de dictatura comunista si stilul de viata impus de aceasta dictatura.Nu la fel stau lucrurile cand vine vorba de musulmanii sau negrii care vor in Europa si in special Germania si Suedia, nu pentru ca apreciaza valorile si doresc sa isi insuseasca valorile culturale din aceste tari ci pentru ca in aceste tari pot duce fara munca, o viata mai linistita si pot avea parte de beneficii materiale mai mari fata de ce le ofera alte tari, inclusiv Romania.
Fata de majoritatea musulmanilor, est europenii nativi(taganii nu sunt europeni nativi)nu capuseaza sistemul de ajutor social din tarile vest europene si nu se bazeaza exclusiv pe ajutorul material oferit de tara gazda, in diferite forme, pentru a duce o viata materiala decenta.
Iar daca tot vorbim de romani, indiferent ca sunt de nationalitate romana, maghiara, sarba, ucraineana, bulgara, greaca, armeana, cu exceptia taganilor care si in occident isi pastreaza acelasi stil de viata antisocial si parazitar  pe care il au in Romania, acestia au ca principale preocupari, in zdrobitoarea lor majoritate, invatarea rapida a limbii, gasirea rapida a unui loc de munca si integrarea rapida in societatea gazda. Romanii nu traiesc in comunitati inchise si nu incearca prin violenta terorista sau de alt gen sa-si impuna religia, portul, mancarea si obiceiurile de acasa, celor care i-au primit, si nici nu traiesc de pe urma sistemului de asistenta sociala al tarii gazda. Nu organizeaza retele teroriste si nici macar nu sunt in stare sa puna la punct retele de trafic de droguri, armament si prostitutie, menite sa le asigure un trai decent. Asadar, romanii, in zdrobitoarea lor majoritate, nu fac nimic din ceea ce fac "egalii" lor veniti, de peste mari si tari: sa "imbogateasca Europa", impunandu-si prin terorism si demografie religia si cultura. A spune altceva, si a fi de acord cu asta, inseamna sa negi realitatea din considerente ideologice. Astea fiind spuse, le multumesc nominalizatilor pentru prezenta lor in lista de prieteni si ii anunt, fara parere de rau, ca ea s-a incheiat.
Din pacate, vest europenii ignora specificul european al est europenilor, se uita la ei cu superioritate si dispret.Aceeasi vest europeni au inventat un nou drept al omului, drept valabil numai pentru omul de Pakistan, de Afganistan, de Sudan… eritreean, sirian, algerian, marocan, irakian: dreptul de a i se rupe în paișpe de societatea care îl primește, de limba ei, de identitatea ei culturală …de noi toți, europenii nativi.

Edited by max_01, 21 August 2017 - 08:06.


#2
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009
Oare carui politician i-a trecut prin cap prima data chestia asta cu multiculturalismul si corectitudinea politica ?

#3
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,502
  • Înscris: 13.06.2004
Socialiştilor vestici care aveau nevoie de voturi. La toţi e cu multe subvenţii, la noi e cu ulei şi făină, la ei e cu imigranţi.
Să fim sinceri, nici unii Est-Europeni nu-s tocmai cei mai civilizaţi, fac şi ei unele nenorociri mari (gen trafic de persoane), dar nu se aruncă în aer şi nu fac urât la carnea de porc (cine vrea mănâncă, cine nu vrea, nu mănâncă).

Edited by djl, 21 August 2017 - 08:35.


#4
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,249
  • Înscris: 31.08.2006

 max_01, on 21 august 2017 - 08:02, said:



Din pacate, vest europenii ignora specificul european al est europenilor, se uita la ei cu superioritate si dispret.Aceeasi vest europeni au inventat un nou drept al omului, drept valabil numai pentru omul de Pakistan, de Afganistan, de Sudan… eritreean, sirian, algerian, marocan, irakian: dreptul de a i se rupe în paișpe de societatea care îl primește, de limba ei, de identitatea ei culturală …de noi toți, europenii nativi.


   Foarte bine spus.

#5
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,725
  • Înscris: 06.08.2004
Nu exista migratie "islamica" dpdv legal. De-asemenea, e un dat geografic ca noi ne invecinam cu tari din OM. SUA se invecineaza cu mexicul si are migratie "latino".
Migratia e migratie, ce alte valente suplimentare ii mai adaugam, aia tine de curentul ideologic la care achiesam.
Autorul articolului sa mai puna mana pe o carte si sa se intereseze de valorile europene, al arealului in care s-a nascut si a trait: civilizatia noastra s-a construit pe principiul ca oamenii nu pot fi discriminati pe criterii de sex, religie, etnie, culoarea pielii. Si am ajuns departe asa, nu exista motiv sa renuntam la acest model.
A, ca e greu sa-l menti din cauza prejudecatilor si din cauza ca unii il abuzeaza, e adevarat.

Edited by Cris007, 21 August 2017 - 08:48.


#6
djl

djl

    Smrt fa¹izmu, sloboda narodu! Īmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,502
  • Înscris: 13.06.2004
Migraţia este bazată în general pe motive economice, dar aşteptările economice pot fi diferite!

#7
PlatonX

PlatonX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,741
  • Înscris: 13.09.2009

 djl, on 21 august 2017 - 08:46, said:

Migraţia este bazată în general pe motive economice
Parca este un steroetip, fiecare spune acelasi tipar:
- Am venit in strainatate sa duc o viata mai buna
- Un viitor mai bun pentru mine si copiii mei
- Toata lumea doreste ceva mai bine

Dar cei care emigraza se gandesc la nativi ? Oare lor le convine ca vin cu milioanele din toate natiile pamantului in tara lor ?
Mergi intr-o capitala europeana si vezi asiatici, arabi, negri ? Negrul din Africa se gandeste ca Europa e bogata si va avea el si copiii lui o viata mai buna, ma intreb nativului neamt nu i se urca adrenalina de nervi cand vede atatia colorati in tara lui ?

#8
WestPoint

WestPoint

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,054
  • Înscris: 12.12.2016
Migratia in sine, chiar a islamicilor nu ar fi o problema majora, daca extremistii islamici nu ar fi profitat in ultimii ani de refugiatii din Siria.
In Germania si in alte state traiesc milioane de islamici si nu a existat terorism.

Terorismul a evoluat altfel in ultimii ani, de cind cu ISIS. Acestia, si-au infiltrat extremistii in rindurile refugiatilor care prin actele lor au discreditat to islamul.
La asta se mai adauga populatia islamista extremista din Franta si Anglia und au mai multe libertati si nu sint asa de monitorizati ca si in Germania.
Nici nu imi pot inchipui un cartier al Berlinului care sa poate fie scoasa inafara legii si dominata de islamisti, asa cum este in Londra sau la periferie Parisului.

In alte ordine de idei, o crima facuta de un migrant poponez in Germania, nu ajunge asa de viral in mediile germane, cum ar ajunge o crima facuta de un sirian.

@PlatonX

Quote

Mergi intr-o capitala europeana si vezi asiatici, arabi, negri ? Negrul din Africa se gandeste ca Europa e bogata si va avea el si copiii lui o viata mai buna, ma intreb nativului
neamt nu i se urca adrenalina de nervi cand vede atatia colorati in tara lui ?
Esti cam rasist.
Toate aceste tari au in constitutiile lor interzicerea descriminarii, de rasa, culoare, sex si religie.
Si atunci despre ce vorbesti?
Crezi ca tu ca si migrant alb venit din Romania in Germania ai drepturi speciale?
Iti spune eu ce spune neamtul. Daca esti corect si muncitor nu are importanta ce culoare ai. Poti sa fii si negru musulman, daca iti vezi de treaba, nu sint probleme.

Da de albii care expoateaza cele mai valoroase resurse ale Africii, atit la suprafata cit si la subsol?

Edited by WestPoint, 21 August 2017 - 09:13.


#9
alalaltu

alalaltu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,837
  • Înscris: 30.10.2006
Ar fi de inteles daca eu (care traiesc in occident) m-as plange datorita migrantilor. Dar vad ca cei mai multi dintre voi locuiesc in tara. Mai mult, aceasta vaicareala tinde sa devina un trend generalizat. Ne fura pamantul, ne vand produse mai proaste, ne maistiueuce... Mai fratilor, daca ati ales sa va traiti viata in Romania, deschideti ochii! Sunteti in rahat pana la gat! Grija voastra n-ar trebui sa fie bunastarea occidentului (daca ar fi asa rau, credeti-ma ca m-as fi carat deja in alta parte), ci mocirla in care va scufundati pe zi ce trece. Si mai viseaza unii ca se vor intoarce expatii!

#10
Baxon

Baxon

    Dachshund

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,720
  • Înscris: 01.03.2017
Pe vremuri popoarele migratoare purtau razboaie  , acuma e atat de simplu ...

#11
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Mo , voi chiar ati citit postarea pana la capat ? Posted Image

#12
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

 alalaltu, on 21 august 2017 - 09:05, said:

Mai fratilor, daca ati ales sa va traiti viata in Romania, deschideti ochii! Sunteti in rahat pana la gat! Grija voastra n-ar trebui sa fie bunastarea occidentului [...] ci mocirla in care va scufundati pe zi ce trece. Si mai viseaza unii ca se vor intoarce expatii!
Atât timp cât eu am auzit, pur întâmplător, stând la coadă pentru a vota în decembrie 2016, fraza "Era mai bine cu Ceauşescu, aveam raţiile asigurate" spusă de o boşoroagă de >75 ani, ceea ce vrei tu este o pură utopie. Iar scufundarea în mocirlă se petrece mai rapid decât cred mulţi (votanţii PSD nici acum nu cred asta).
Mulţi am vrea să scăpăm de aici, dar sunt doi factori care ne ţin pe loc:
1. Vârsta - lipsa unui cheag acolo face imposibilă stabilirea.
2. Prejudecăţile - ca turist în Occident, în 2013, am fost făcut ţigan (pe la spate) de peste 50% din cei cu care am socializat, procentul însumând Ungaria, Austria şi Franţa.

#13
dragne2017

dragne2017

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 560
  • Înscris: 11.08.2017
un foarte bun punct de vedere evoca initiatorul.
bravo!

te astept sa faci si tu un club pe problematica asta!

Edited by dragne2017, 21 August 2017 - 09:36.


#14
alalaltu

alalaltu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,837
  • Înscris: 30.10.2006
Cluburile vor fi aprobate de catre moderatori. Doar nu credeti ca veti deschide cate unul pentru orice prostie, ca asa n-am fi rezolvat nimic.

#15
the_lion

the_lion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,488
  • Înscris: 04.05.2007
Bai baieti...ati luat-o razna cu cluburile astea. Nu mai bine asteptati si voi sa vedeti cum/ cand/ daca se implementeaza?

#16
WestPoint

WestPoint

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,054
  • Înscris: 12.12.2016

 PSC, on 21 august 2017 - 09:32, said:

Mulţi am vrea să scăpăm de aici, dar sunt doi factori care ne ţin pe loc:
1. Vârsta - lipsa unui cheag acolo face imposibilă stabilirea.
2. Prejudecăţile - ca turist în Occident, în 2013, am fost făcut ţigan (pe la spate) de peste 50% din cei cu care am socializat, procentul însumând Ungaria, Austria şi Franţa.
2. Pregatirea profesionala si cunosterea limbii
3. Interesul de a fii intr-adevar uitil societatii
4. Educatie

#17
dragne2017

dragne2017

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 560
  • Înscris: 11.08.2017

 alalaltu, on 21 august 2017 - 09:42, said:

Cluburile vor fi aprobate de catre moderatori. Doar nu credeti ca veti deschide cate unul pentru orice prostie, ca asa n-am fi rezolvat nimic.

si care crezi ca va fi ciurul pentru a trece un club de aprobarea moderatorilor?
acum e vreun ciur la deschiderea de threaduri pe PI?

#18
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,017
  • Înscris: 23.09.2005

 Cris007, on 21 august 2017 - 08:44, said:

Nu exista migratie "islamica" dpdv legal.

Dar exista dpdv real.

 Cris007, on 21 august 2017 - 08:44, said:

Autorul articolului sa mai puna mana pe o carte si sa se intereseze de valorile europene, al arealului in care s-a nascut si a trait: civilizatia noastra s-a construit pe principiul ca oamenii nu pot fi discriminati pe criterii de sex, religie, etnie, culoarea pielii. Si am ajuns departe asa, nu exista motiv sa renuntam la acest model.

Tocmai asta incercam sa aparam aici: principiul ca oamenii sa nu poata fi discriminati pe criterii de sex, religie, etnie, culoarea pielii. Principiu care se va prabusi atunci cand Europa va fi islamizata, arabizata, colorata si va domni Sharia. Sau dupa tine, tarile arabe sunt foarte tolerante, nu?

Edited by Phobos, 21 August 2017 - 09:59.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate