Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Realizare script PHP

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
hardbite10

hardbite10

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.08.2017
Am nevoie de un script sau de un baiat priceput care sa imi construiasca un script ce indeplineste urmatoarele cerinte:

Vizitatorul care doreste sa fie membru in aceasta afacere se va inregistra pe site-ul oficial care este atlanticgam.es
Aici dupa inregistrare, el va primi un ID, care va fi nr lui de inregistrare.
Dupa aceea, va veni pe site-ul nostru exemplu.ro unde isi va crea un cont, pentru a avea acces la sectiunea pentru membrii
Pentru crearea contului el va completa cu: adresa email, username, parola, confirmare parola. La username se va specifica faptul ca trebuie sa introduca ID-ul pe care l-a primit cand s-a inregistrat pe atlanticgam.es,
Dupa ce trimite datele pentru creare cont,va apărea o pagina de răspuns, ceva de genul: „Datele dvs. au fost trimise cu succes. Dați click pe linkul de confirmare din adresa dvs. de email” Va primi un email pentru confirmarea adresei de email. Va trebui sa dea click pe link-ul din email pt confirmarea adresei de email. După ce confirma adresa de email, va apărea o pagina de răspuns în care scrie: ‘Adresa dvs. de email a fost verificata cu succes. Contul dvs. urmează să fie validat de către administratorul site-ului în maxim 48 de ore. Veți fi înștiințat pe email”
Dupa confirmare adresa email, noi vom verifica ID-ul lui sa vedem daca este din structura noastra si daca este, ii vom valida contul. Voi verifica personal în contul meu de atlanticgam, pe baza ID-ului dacă persoana respectiva este în structura mea sau nu.
Oricând când trebuie sa actionez ca admin, ca de ex aici sa validez sausa resping inregistrarea , vreau sa primesc instiintari pe email.
Membrul va primi un email care il va instiinta ca a fost validat contul lui/sau a fost respins după caz.
Pentru cele validate: ‘Buna ziua Inregistrarea dvs în panoul de membrii a fost validata. Din acest moment aveți acces la sectiunea de membrii înregistrați. Va puteți loga pentru a va crea propriul site și pentru a va completă datele de contact, mesajul de intampinare de pe site și pentru a adauga poza de profil.”
Pentru respingere: “Buna ziua Inregistrarea dvs. In panoul de membrii a fost respinsa. Am verificat nr dvs de inregistrare P….. si nu apare la noi in structura.
In cazul in care nu sunteti inca membru Questra, si doriti sa va inregistrati in echipa noastra, va rugam sa ne contactati. Va asteptam cu drag!”
In acest email, de respingere sa apara sub mesaj datele de contact ale noaste sau ale membrilor.
Mai exact, cand cineva doreste sa se inregistreze ca membru pe subdomeniul popescu.exemplu.ro, ID-ul va fi verificat si primeste un email de respingere, atunci in email vor aparea datele de contact ale lui popescu.
Iar sub datele de contact sa fie mesajul:
Daca doriti sa va contactam noi, completati datele dvs aici. Iar AICI va contine un link catre formularul de contact din acelasi site.
In momentul in care persoana care a completat formularul de contact, isi confirma adresa de email, noi vom primi un email de instiintare ca cineva asteapta sa-i fie validat contul.
În bara de sus trebuie sa apara butonul cu textul : Acces Membrii
Pe aceasta pagina, in partea de sus va aparea textul: La aceasta sectiune au acces numai membrii inregistrati Questra, pe baza ID-ului de forma P…
Când acceseaza acest buton, va aparea Username si parola. Sub parola trebuie sa apara Recuperare parola. Tot aici va aparea si Creare cont, putin mai jos.
La Creare cont, trebuie sa apara din nou atentionarea: “In cazul in care nu aveti cont pe site-ul Questra nu va puteti inregistra in aceasta sectiune. Pentru a primi ID-ul de logare in format P, completati formularul de contact si veti fi contactat de catre ……..” (aici va fi completat cu numele membrului pe al carui site se afla). In aceasta pagina sa apara datele de contact ale persoanei care detine subdomeniul.
Mai jos trebuie sa apara si datele membrului respectiv:
nume, prenume, email, telefon.
Cand da click pe recuperare parola, se trimite un email pe adresa lui de email, cu un link pt resetarea parolei cu posibilitatea de a-si crea noua parola.
Dupa crearea noii parole, el va primi un email de confirmare ca si-a creat noua parola.
Când se va loga in cont, pe prima pagina va aparea o fereastra cu grupul nostru de facebook, unde vor aparea ultimele noutati, discutii etc.
Apoi va avea acces la categoria Profil unde isi va incarca poza de profil, va scrie un scurt text de intampinare care va aparea pe subdomeniul lui , pe prima pagina împreuna cu toate datele lui de contact. Își va modifica datele de contact, astfel încât dacă cineva intra pe site-ul lui si completeaza formularul de contact, sa primeasca el aceste date, nu noi.
Tot aici el va putea alege numele care sa completeze numele subdomeniului: va avea o casuta in care va completa numele (ex. popescu.) dupa care va urma numele site-ului castig-online.ro.
Deci subdomeniul va arata așa: nume.exemplu.ro.
În profil membrul va putea sa activeze/ dezactiveze subdomeniul și sa scrie lângă numele de subdomeniu ca domeniul dvs este activ (cu culoare verde) sau domeniul dvs este inactiv (cu rosu).
Sa primim instiintare pe email dacă un membru își dezactiveaza subdomeniul.
După dezactivare subdomeniu, sa apara cu roșu mesajul: „ Subdomeniul dvs este inactiv, nu veți avrea posibilitatea de a primi prospecti care își trimit formularul de contact”
Tot aici membrul va putea să se aboneze/dezaboneze de la newsletter cu bifare/debifare.
Când va fi debifat newsletter-ul, sa apara cu roșu: „Ati dezactivat optiunea newsletter, nu vom mai avea posibilitatea de a trimite informații și noutăți pe adresa de email.”
Numele subdomeniului sa rămână fixat fără posibilitatea de a fi modificat ulterior de către membru. Doar adminul să-l poată modifica. Iar în cazul în care domeniul ales de un membru este deja ocupat, sa apara un mesaj ca acest domeniu este ocupat și sa aleaga altul.
Lângă casuța unde își completeaza numele subdomeniului, trebuie sa apara un mesaj de genul: ‘Va rugam sa alegeți un nume de domeniu ca de ex. Numele dvs.exemplu.ro. Aceste date nu vor putea fi modificate ulterior. Nu folosiți diacritice ex . # +- etc”
În cazul în care sistemul va detecta diacritice, să-l atentioneze sa nu le folosească.
Subdomeniul fiecarui membru va copia structura și informațiile de pe site-ul principal, adaugand poza de pe profilul lui, text de intampinare și date de contact al membrului.
După ce intra la Acces membrii, pe lângă profil trebuie sa apara sub profil Editare profil, și Administrare prospecti.
Membrii trebuie sa aibă aici 4 liste/ categorii în care poate grupa persoanele care și-au trimis formularul de contact. Când cineva completeaza acest formular și îl trimite, aceasta persoana va apărea în lista Nou, după care sa aibă posibilitatea de a muta persoanele în alte liste cum ar fi În Așteptare,Finalizate sau Sterse.
Membrul sa aibă posibilitatea de a lasa NOTA pentru fiecare persoana din lista.
Aceasta lista trebuie să fie disponibila și pe site-ul nostru în panoul de admin.
Noi, de pe site-ul principal exemplu.ro, din panou sa putem vedea lista cu persoanele care au completat formularul de contact pentru toti membrii.
In panoul nostru de admin, pe site-ul principal trebuie sa vedem 2 liste separate de prospecti:
1, prospectii care au trimis formularul de contact direct pe site-ul nostru (Prospectii nostri)
EX:
Nume prenume

Nr telefon

Email

Nota


2, prospectii care au trimis form de contact pe subdomenii, la toti membrii inregistrati
ex:
Nume prospect

Nr tel prospect

Email prospect

Nume membru

Nr tel membru

Email membru

ID membru

Nota




La Nota, tabel 2 sa pot vedea nota lasata de membrii, pentru prospectii lor, la fel si lista cu statusul prospectilor (in asteptare/finalizat sau sters)
Sa fie separat cate un tabel pentru fiecare status.
Doresc sa am acces si la o statistica a numarului de persoane din tabel.
La tabelele de mai sus sa am posibilitatea de a adauga si alte coloane, daca va fi nevoie.
Cand un vizitator completeaza formularul de contact pe un subdomeniu, membrul al carui subdomeniu este, sa primeasca notificare pe email. Continutul acestui email il vom redacta ulterior, cand va fi momentul.
Daca timp de 5 zile, membrul care a primit datele vizitatorului, nu a schimbat statusul din Nou in Asteptare, Finalizat sau Sters, sa fie notificat pe email administratorul site-ului adica noi, dar si membrii.
Membrii vor fi instiintati pe email atunci cand primesc formulare de contact completate, si daca nu se modifica statusul vizitatorului din Nou in Asteptare sau oricare altul, membrul sa fie renotificat pe email in fiecare zi.
Cand membrii se logeaza in contul lor, sa le apara mesaje de genul: “O persoana a completat formularul de contact si asteapta sa fie contactata. Va rugam sa contactati persoana si sa schimbati statusul vizitatorului” Si acest mesaj va aparea pana cand statusul nu va fi modificat intr-un anumit fel (in asteptare, finalizat sau sters).
La fel daca cineva trimite formular de contact pe site-ul principal, castig-online.ro, sa primesc notificare pe email.
Autoresponder
Daca cineva trimite email la [email protected], sa primeasca un email automat: “Am primit emailul dvs. Vom raspunde in cel mai scurt timp posibil”
Fiecare email trebuie sa aiba sigla site-ului si nr de telefon si emailul nostru.
Toate emailurile trebuie sa aiba posibilitatea de dezabonare.
Inclusiv daca un membru nu mai doreste sa colaboreze cu noi, sa aiba posibilitatea de a sterge definitiv contul (cu ATENTIONARE ca este iremediabil) si de asemenea sa nu mai primeasca emailuri de la noi.
Pe prima pagina a site-ului principal, dar si a subdomeniului, in partea dreapta sa apara un chenar cu noutati, ultimele postari de pe pagina de facebook.
Sub aceasta casuta sa apara cursul valutar pt Euro, Dolar si Bitcoin si Etherum.
In momentul in care un vizitator acceseaza site-ul sa apara o fereastra prin care se solicita acordul vizitatorului de a primi informatii de pe site (Allow sau Block),
Cei care dau Allow vor fi notificati in Browser gen Chrome, Firefox etc.
in partea de noutati automat sa apara noutatile cand le postam pe pagina de facebook, iar membrii inregistrati sa primeasca email ca a fost adaugat un articol /video pe site.
Iconite cu facebook/ youtube pentru a da like/share sau pt abonare la canalul youtube.
Nu stiu daca se poate sa creez o mapa pe youtube si sa fac legatura cu site-ul meu astfel incat atunci cand postez un video pe youtube, in mapa respectiva, sa apara automat si pe site.
La tabelul cu prospecti să fie și optiunea de căutare după ID, nume etc.
Cam asta ar fi ceea ce dorim, pe parcurs posibil sa apara mici modificari, asta în funcție de site, asezare în pagina etc.

Astept PM de la oameni seriosi si nu foarte scumpi!

Edited by hardbite10, 18 August 2017 - 15:20.


#2
stan108

stan108

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 23.04.2017
"seriosi si nu foarte scumpi" made my day

#3
hardbite10

hardbite10

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.08.2017

View Poststan108, on 18 august 2017 - 17:13, said:

"seriosi si nu foarte scumpi" made my day
Ce ti se pare iesit din comun?

#4
calbog

calbog

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,175
  • Înscris: 22.01.2013
best troll awards n.1 :D

#5
hardbite10

hardbite10

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.08.2017

View Postcalbog, on 18 august 2017 - 18:40, said:

best troll awards n.1 Posted Image
Am postat pe acest forum, pentru a gasi ajutor, nu pentru a fi luat peste picior. Va rog sa va abtineti de la comentarii ce nu au legatura cu acest topic. Multumesc!

Edited by hardbite10, 18 August 2017 - 18:46.


#6
floyd69

floyd69

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 388
  • Înscris: 15.12.2010
http://www.123contactform.com/

Daca e considerata reclama, stergeti.
@initiator: Succes!

#7
hardbite10

hardbite10

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.08.2017

View Postfloyd69, on 18 august 2017 - 18:57, said:

http://www.123contactform.com/

Daca e considerata reclama, stergeti.
@initiator: Succes!
Multumesc, mi se pare putin prea complex fata de ce am eu nevoie

Edited by hardbite10, 18 August 2017 - 19:12.


#8
hardbite10

hardbite10

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.08.2017
up

#9
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,550
  • Înscris: 06.03.2016
N-ai cum să găseşti ce vrei tu pe un forum, mai ales după ce ai spus "serioşi şi nu foarte scumpi".


#10
hardbite10

hardbite10

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.08.2017
Atunci rectific, vreau sa fie doar seriosi

#11
alx42

alx42

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,802
  • Înscris: 26.06.2014
si totusi un buget orientativ nu aveti?
nu neaparat ca sa stiu cat as putea castiga de aici, dar una faci cu 2000 de lei, alta cu 20.000. programatoru' trebuie sa-si faca o idee despre cat ar putea sa se "intinda".

hai ca functiile de inregistrare, verificare email si amintire a parolei sunt oarecum universale, dar la interfata si functiile adiacente ei limita e cerul.
site-ul asta vostru ce ofera defapt celor care sa inregistreaza? subdomeniu si niste facilitati prin care sa-si faca o pagina cu formular de contact?

#12
red46

red46

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,550
  • Înscris: 06.03.2016

View Posthardbite10, on 19 august 2017 - 17:28, said:

Atunci rectific, vreau sa fie doar seriosi
Mai e o problemă, programatorii nu caută de munca pe forumuri.
Te poți interesa aici: https://freelancer.co.ro

#13
hardbite10

hardbite10

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 18.08.2017

View Postred46, on 20 august 2017 - 11:24, said:

Mai e o problemă, programatorii nu caută de munca pe forumuri.
Te poți interesa aici: https://freelancer.co.ro
Multumesc pentru indrumare :)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate