Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
6000-7000 Euro pentru a incepe o mica afacere
Last Updated: Sep 01 2017 12:52, Started by
vladuzzo12
, Aug 16 2017 13:56
·
0
#1
Posted 16 August 2017 - 13:56
Salutare. Cam asta ar fi bugetul meu pentru a incepe o mica afacere. Sunt din Eforie Sud , imi place foarte mult orasul si chiar imi doresc sa ajut cu cat de putin la dezvoltarea lui. Am deja in minte sa deschid un fast food. Detin un spatiu de aprox 50mp cu 2 intrari si 2 bai pozitionat chiar in centru, langa primarie. Am deja un mic plan pentru a demara aceasta afacere in toamna/iarna. Dar as vrea sa aud si parerea voastra in legatura cu asta si de ce nu, poate si alte idei care m-ar putea ajuta cu acest fast food sau chiar si alte idei de afaceri. Accept si critici folositoare . va multumesc.
|
#3
Posted 16 August 2017 - 14:04
Pai spune-ne si noua ideile tale daca vrei pareri. Sau daca prin idee te referi la "deschid un fast food", lasa-te de meserie.
|
#4
Posted 16 August 2017 - 14:06
Ai piata de desfacere (clienti) toamna/iarna? De ce nu deschizi in primavara cand incepe sezonul turistic?
|
#5
Posted 16 August 2017 - 14:14
Sezonul turistic incepe vara si se termina tot vara in Eforie Sud.
|
#6
Posted 16 August 2017 - 14:14
vladuzzo12, on 16 august 2017 - 13:56, said:
Salutare. Cam asta ar fi bugetul meu pentru a incepe o mica afacere. Sunt din Eforie Sud , imi place foarte mult orasul si chiar imi doresc sa ajut cu cat de putin la dezvoltarea lui. Am deja in minte sa deschid un fast food. Detin un spatiu de aprox 50mp cu 2 intrari si 2 bai pozitionat chiar in centru, langa primarie. Am deja un mic plan pentru a demara aceasta afacere in toamna/iarna. Dar as vrea sa aud si parerea voastra in legatura cu asta si de ce nu, poate si alte idei care m-ar putea ajuta cu acest fast food sau chiar si alte idei de afaceri. Accept si critici folositoare . va multumesc. Plus, asa cum s-a scris deja, toamna-iarna e cel mai neinspirat moment sa-ti deschizi o asemenea afacere, fiindca 99,99% vei da faliment pana la primavara. Majoritatea celor cu localuri/magazine/fast-food-uri de pe litoral fac profit primavara tarziu, vara si putin toamna, dupa care pun pauza sau lucreaza la capacitate foarte redusa pana la urmatorul sezon estival. Orienteaza-te spre o activitate care se poate desfasura tot timpul anului. Edited by Hider141, 16 August 2017 - 14:15. |
#7
Posted 16 August 2017 - 14:14
Te-ai gasit la spartul targului? Peste iarna ce faci? Ai clientela sa iti permiti sa platesti locatia+utilitati+marfa+salarii? Vrei sa fie deschis sezonier (din mai pana in septembrie)?
Din pacate, pe timp de iarna, litoralul e mort (la propriu). Nu sunt atractii. Doar localnicii daca mai umbla. |
#8
Posted 16 August 2017 - 14:22
#9
Posted 16 August 2017 - 14:22
Eu vreau sa deschid acest fast food pentru locuitori...nu am zis ca vreau sa fac doar pe sezon. Nu platesc chirie nu am angajati. Fac totul singur. De aia am spus un mic fast food. Nu fac mcdonald's. Vreau sa fie deschis pentru localnici iar daca vara ar merge mai bine cu turistii, cu atat mai bine. Nu incep cu gandul de a face nush cati bani...daca in primele luni as reusi sa imi fac clienti si sa scot un profit minim chiar si de cateva sute de lei ar fi ok. Am cu ce sa intretin afacerea chiar daca merge prost la inceput
|
#10
Posted 16 August 2017 - 14:34
Calculeaza avize , umblatura , achizitii aparatura , banuiesc ca vei angaja pe cineva ca singur nu te " vad " , deci salariu si trage o linie groso-modo si fa comparatie cu datul in chirie si stat linistit , vezi care merita .
P.S. Se pare ca nu prea stii ce inseamna sa stai 8 ore la " gura sobei " daca inca te gandesti sa deschizi afacerea ... |
|
#11
Posted 16 August 2017 - 14:35
Karhu, on 16 august 2017 - 14:22, said:
Pai fast food-urile din alte orase cum pot sa-si desfasoare activitatea tot timpul anului? Si fara sa fie neaparat in zona turistica... vladuzzo12, on 16 august 2017 - 14:22, said:
Eu vreau sa deschid acest fast food pentru locuitori...nu am zis ca vreau sa fac doar pe sezon. Nu platesc chirie nu am angajati. Fac totul singur. De aia am spus un mic fast food. Nu fac mcdonald's. Vreau sa fie deschis pentru localnici iar daca vara ar merge mai bine cu turistii, cu atat mai bine. Nu incep cu gandul de a face nush cati bani...daca in primele luni as reusi sa imi fac clienti si sa scot un profit minim chiar si de cateva sute de lei ar fi ok. Am cu ce sa intretin afacerea chiar daca merge prost la inceput Am vazut pana acum destule fast food-uri si alte magazine inchise dupa numai 2-3 luni de zile fiindca nu treceau prin zona destui oameni care sa le treaca pragul. Si nu ar strica sa te gandesti sa livrezi la domiciliu pentru cei care nu pot sa ajunga in zona ta sau nu vor sa se deplaseze pana acolo. Si nu cred ca ai reusi de unul singur, fiindca ai nevoie macar de cineva care stie sa prepare mancare de tip fast-food. In caz contrar oamenii vor cumpara de la tine 1 data, de 2 ori, dupa care se vor orienta catre alt fast food. Edited by Hider141, 16 August 2017 - 14:37. |
#12
Posted 16 August 2017 - 14:36
#13
Posted 16 August 2017 - 14:37
Hotdog, cafea, 3-4 feluri de sandwitch. Pe astea le faci cu investitie minima.
Daca iti merge, diversifici. |
#14
Posted 16 August 2017 - 14:38
Hider141, on 16 august 2017 - 14:35, said: Si nu ar strica sa te gandesti sa livrezi la domiciliu pentru cei care nu pot sa ajunga in zona ta sau nu vor sa se deplaseze pana acolo. |
#15
Posted 16 August 2017 - 14:40
Te-ai gandit bine, iti convine sa stai de dimineata pana noaptea acolo ? Zilnic ?!!
Hider141, on 16 august 2017 - 14:35, said:
...Si nu ar strica sa te gandesti sa livrezi la domiciliu pentru cei care nu pot sa ajunga in zona ta sau nu vor sa se deplaseze pana acolo. glumesc |
|
#16
Posted 16 August 2017 - 14:40
Crede-ma ca stiu ce inseamna 8 ore. Lucrez de cativa ani in restaurante bune in afara, si cred ca am invatat cat de cat treaba asta cu alimentatia. Dar eu as avea nevoie de ceva idei cu privire la afacerea in sine nu la profit. Nu ati inteles ca eu nu deschid acest fast food cu gandul doar la profit. Profitul o sa vina...in cateva luni dar o sa vina. Pana atunci eu lucrez singur fara probleme.
|
#17
Posted 16 August 2017 - 14:44
cati locuitori are eforie nord ? cate scoli, licee, firme, institutii sunt in zona in care ai acel spatiu comercial ? din ce traiesc localnicii in extra-sezon, sunt multi someri/asistati social/pensionari ? cam care ar fi nivelul lor de trai, pe scurt, crezi ca ai avea destui clienti dispusi sa cumpere de la tine, daca nu zilnic, atunci macar la 2-3 zile ?
ai putea sa faci un mic fast-food sau catering pentru cei care lucreaza in zona, sau sa colaborezi cu vreo gradinita particulara, sa le asiguri mancarica celor mici ? |
#18
Posted 16 August 2017 - 14:46
Succes atunci . O sa-ti mearga sau o sa pierzi bani , din doua , una . 50%/50% ; daca te gandesti ca deschizi afacerea pt locuitorii oraselului ar fi bine sa te informezi despre nivelul de trai din zona ca poate o sa ai surprize si-o sa constati pe propria piele ca romanii din Eforie , stau prost cu banii si prefera sa mance o ciorba lunga decat sa arunce bani pe fast food .
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users