Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Blat bucatarie si baie - bej desc...

Problema semnalizare stanga

Transformare telecomanda masinuta...

Sistem Alarma auto și Camera...
 Cum opresc Windows Defender?

garantie airpods

Instant apa calda CEMSAN B2200

Hoverboard defect
 achizitie monitor 1100 ron

Austria-Partidul Libertatii(FPOe)...

Expozitie Mircea Bezergheanu R...

imi tot dispare bara cu contactel...
 Ministrul Laufer, intalnire cu se...

Set image as background

Extindere casa chirpici

Pasaport temporar
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema router

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
DTrix

DTrix

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 31.01.2016
  • ID membru: 943,175
Salut. De cand in zona in care locuiesc a fost furtuna si providerul a avut niste probleme cu echipamentul nu mai imi functioneaza routerul(problema in tot cartierul). Am sunat la ei si mi-au zis sa dau restart la router pt ca isi revine dar degeaba. Am incercat sa dau reset  la router dar tot degeaba. Singura solutie este sa bag cablul de net direct in placa de retea.

P.s. am incercat si cu alt router si degeaba

#2
Mizu

Mizu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,941
  • Înscris: 10.12.2006
  • ID membru: 115,274
  • Locație: BM
Daca nu merge nici cu alt router suna-i din nou sa trimita o echipa.

#3
vladutgm

vladutgm

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,523
  • Înscris: 19.01.2008
  • ID membru: 275,725
  • Locație: Bacesti - Europa
Routerul nou trebuie configurat.

#4
mariancristea1982

mariancristea1982

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 31.07.2017
  • ID membru: 993,786

View PostDTrix, on 13 august 2017 - 01:43, said:

Salut. De cand in zona in care locuiesc a fost furtuna si providerul a avut niste probleme cu echipamentul nu mai imi functioneaza routerul(problema in tot cartierul). Am sunat la ei si mi-au zis sa dau restart la router pt ca isi revine dar degeaba. Am incercat sa dau reset  la router dar tot degeaba. Singura solutie este sa bag cablul de net direct in placa de retea.
Te contrazici singur sau esti troll? ori este problema in tot cartierul ori iti merge netul cu cablu bagat direct in placa de retea.

#5
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,661
  • Înscris: 13.05.2008
  • ID membru: 325,795

View PostDTrix, on 13 august 2017 - 01:43, said:

Am incercat sa dau reset  la router dar tot degeaba.
daca l-ai resetat nici n-o sa mai mearga pana nu il reconfigurezi.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users