Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vom scapa de PSD?

Actualizare date banca

iOS 11.1.2 Vs iOS 11.4.1

Daca ați fi avut putere de decizi...
 Mayans 2018

Navigatie Alfa Romeo 156

Achizitie masina noua - buget 100...

Ati cumparat produse doar pentru ...
 Cauciucuri bicicleta

Universitatea Maritima

Bioshock Infinite.

Sfat achizitionare laptop
 RT Documentary HD

SoHo Unirii

Finalizare sistem

Comuna Voluntari s-a extins in Bu...
 

Problema router

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
DTrix

DTrix

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 31.01.2016
Salut. De cand in zona in care locuiesc a fost furtuna si providerul a avut niste probleme cu echipamentul nu mai imi functioneaza routerul(problema in tot cartierul). Am sunat la ei si mi-au zis sa dau restart la router pt ca isi revine dar degeaba. Am incercat sa dau reset  la router dar tot degeaba. Singura solutie este sa bag cablul de net direct in placa de retea.

P.s. am incercat si cu alt router si degeaba

#2
Mizu

Mizu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,852
  • Înscris: 10.12.2006
Daca nu merge nici cu alt router suna-i din nou sa trimita o echipa.

#3
vladutgm

vladutgm

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,612
  • Înscris: 19.01.2008
Routerul nou trebuie configurat.

#4
mariancristea1982

mariancristea1982

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 31.07.2017

View PostDTrix, on 13 august 2017 - 01:43, said:

Salut. De cand in zona in care locuiesc a fost furtuna si providerul a avut niste probleme cu echipamentul nu mai imi functioneaza routerul(problema in tot cartierul). Am sunat la ei si mi-au zis sa dau restart la router pt ca isi revine dar degeaba. Am incercat sa dau reset  la router dar tot degeaba. Singura solutie este sa bag cablul de net direct in placa de retea.
Te contrazici singur sau esti troll? ori este problema in tot cartierul ori iti merge netul cu cablu bagat direct in placa de retea.

#5
bogdan_popescu

bogdan_popescu

    Jesus is coming soon!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,816
  • Înscris: 13.05.2008

View PostDTrix, on 13 august 2017 - 01:43, said:

Am incercat sa dau reset  la router dar tot degeaba.
daca l-ai resetat nici n-o sa mai mearga pana nu il reconfigurezi.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate