Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Blat bucatarie si baie - bej desc...

Problema semnalizare stanga

Transformare telecomanda masinuta...

Sistem Alarma auto și Camera...
 Cum opresc Windows Defender?

garantie airpods

Instant apa calda CEMSAN B2200

Hoverboard defect
 achizitie monitor 1100 ron

Austria-Partidul Libertatii(FPOe)...

Expozitie Mircea Bezergheanu R...

imi tot dispare bara cu contactel...
 Ministrul Laufer, intalnire cu se...

Set image as background

Extindere casa chirpici

Pasaport temporar
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Boxa sau difuzorul nu 演ie unde a ramas melodia

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
babarzotea

babarzotea

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 447
  • Înscris: 10.08.2017
  • ID membru: 994,452
Boxa chinezeasca de 40 lei veche din 2015 nu tine minte unde este melodia sau unde a ramas si incepe redarea de la capatul sticului. Ce trebuie facut? este vorba de modelul waxiba chinezesc china radio si are si radio FM incorporat waxiba 902U cu un singur difizor desi o fi stereo cu un singur difuzor ca nu inteleg ca in casti merg ambele.

#2
tEo

tEo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,397
  • Înscris: 25.01.2002
  • ID membru: 747
  • Locație: Alba Iulia
NU toate playerele incorporate in dispozitive audio (mai ales cele ieftine) au posibilitatea de a memora pozitia in momentul intreruperii melodiei. in privinta asta nu cred ca ai ce sa-i faci.

pe partea de radio, e posibil sa aiba receptor cu preamplificare stereo (iesirea de casti) insa sa nu aiba amplificare decit pe un canal!

#3
babarzotea

babarzotea

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 447
  • Înscris: 10.08.2017
  • ID membru: 994,452
Multumesc de răspuns. Ati folosit cineva acest model sau modele asemanatoare si ati putea sa stiti daca poate tine minte unde a ramas daca nu scoti sticul dar o inchizi sa nu consume bateriile sau acumulatorul? In documentatie nu am gasit aceste amanunte si nu pot sa stiu daca are aceste capabilitati sau nu.

Ar trebui sa aibe sistem de operare ca sa tina minte melodia?

#4
ldpe

ldpe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,128
  • Înscris: 08.03.2017
  • ID membru: 981,970
Dar asa, ma gandesc si eu ...ai boxa, ai stick-ul , e chiar asa academic sa pui 5 melodi pe stick si sa vezi daca da sau nu ?
Pe ali costa 1,9 dolari , cam ce dotari crezi ca poate sa posede o astfel de boxa ?

#5
babarzotea

babarzotea

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 447
  • Înscris: 10.08.2017
  • ID membru: 994,452
Sa ramana la melodia redata cred ca e o dotare de baza absolut necesara avand in vedere ca pe un stick de 4 GB incap multe melodii, nu le iei de la prima de fiecare data cum ai putea face cu un CD audio player (cu radio) ieftin care ruleaza un cd cu 18 sau 20 melodii intr-o ora si nu ar fi mare necaz sa derulezi de ex la melodia 8 de la 1 la repornire, sau daca vrei la 17 mergi cu butoanele in sens invers si ajungi mai repede.

Daca aveti experienta cu asa ceva ar fi o bucurie sa imi spuneti daca a tinut sau nu minte melodia.

Am pus evident si nu ramane, o ia de la prima melodie, cum nu e noua ci second hand nu stiu daca este chiar 100% buna. Si totusi cum aceasta dotare de baza nu o gasesc sau nu este imi pun problema oare ar trebui aceste chinazarii sa tina minte melodia adica sa aiba aceasta dotare de baza sau sunt doar niste prostioare de ascultat radio si 3 melodii dintr-un stic sau card de 4 GB

Edited by babarzotea, 13 August 2017 - 00:08.


#6
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,654
  • Înscris: 28.11.2006
  • ID membru: 112,592
  • Locație: tara pisicilor negre
Probabil daca lasi stick-ul in aparat o sa porneasca de unde a ramas. Asa e la CD playerele auto, inclusiv cele cu stick. Daca scoti stick-ul sau CD-ul o sa porneasca de la prima melodie cand le pui inapoi, dar daca doar opresti aparatul si apoi il repornesti o ia de unde a ramas.

PS Uita-te daca aparatul are ceva baterii pentru backup (de regula cele cu ceas sau cu memorii pentru posturile de radio au si baterii chiar daca se alimenteaza la priza). Daca are slot de baterii, pune-i baterii si incearca din nou.

#7
Klaudio

Klaudio

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 682
  • Înscris: 27.02.2004
  • ID membru: 12,006
  • Locație: Timisoara
Fa-i un update de firmware la modulul de redare; va sti CD-DA, FLAC, DAB si Dolby Digital!Posted Image
Pe bune acu, e o boxa de 10 lei, atat poate ea. La urmatoarea pe care o vei lua, sa o probezi in prealabil, sa vezi daca reda cum vrei tu... Posted Image

Edited by Klaudio, 13 August 2017 - 09:24.


#8
tEo

tEo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,397
  • Înscris: 25.01.2002
  • ID membru: 747
  • Locație: Alba Iulia
am o combina audio LG care are, printre altele, port USB de pe care stie sa redea mp3 si wma. insa redarea e doar la modul basic: play, stop, next . nici macar nu pot "derula" in melodie -  si mie imi plac si mixurile de peste o ora :). nici ea nu stie sa tina minte unde a ramas cu o anume melodie...

imagineaza-ti, pretul ei e mult mai mare decit cel al boxei tale, si cu toate astea, nici ea nu are functiile dorite de tine. atit ca e de o generatie mai veche, poate playerele implementate pe modelele mai noi (asta e valabil cred si la boxe inteligente) vor sti sa tina minte pozitia in melodie si dupa oprire.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users