Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Blu-ray Samsung HT-J4500

Asus Strix Tactic Pro - A aparut ...

Grefa - fruct. Singular

Metoda pentru a schimba tastele i...
 Ce spune Ghimetria si Kabbala des...

O parte din ce o sa fac !

Atentat terorist in Finlanda

What Happened to Monday? (2017)
 Casa de marcat autonoma - self ch...

Va fi Romania afectata ECONOMIC d...

Recomandare bicicleta toate tipur...

Masina lovita / numere rosii
 Echivalent studii romanesti in uk

Asuprirea din Coreea de Nord - de...

tastatura a innebunit, ajutor

Relocarea in Romania a 1942 de mi...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Vortex eroare F1

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552
Ma poate ajuta cineva cu explicatia acestei erori ? Se opreste compresorul si functioneaza doar pe ventilatie dupa 30-40 min. de functionare.

#2
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forum addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,342
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Ventilatorul unitatii exterioare merge? Ai astupat-o cu polistiren in partea din spate? Suna a protectie termica.

#3
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552

View PostNeaceasca85, on 12 august 2017 - 18:58, said:

Ventilatorul unitatii exterioare merge? Ai astupat-o cu polistiren in partea din spate? Suna a protectie termica.
Da, merge ventilatorul unitatii exterioare cat timp merge si compresorul. Nu e astupata cu polistiren. Dar de ce intra in protectie termica?

De ce se supraincalzeste compresorul ?

#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forum addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,342
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
In conditiile date poate fi un senzor de temperatura dus.

Raceste bine cat timp merge? Unele se opresc daca nu au freon.

#5
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552
Aparatul este relativ nou. Montat anul trecut in august. Nu a functionat prea mult. E posibil sa fi pierdut freon ?

Nu raceste foarte bine . Stand in fata lui se simte cu variatii ale temperaturii. La pornire raceste mai bine dar pe parcurs scade puterea de racire. Eroarea apare dupa 30 min.

#6
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forum addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,342
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Daca montajul nu a fost corect, da.

#7
Uteib

Uteib

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.06.2017
  • ID membru: 989,935
http://incarcare-fre...er-conditionat/

#8
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552

View PostNeaceasca85, on 12 august 2017 - 19:14, said:

Daca montajul nu a fost corect, da.
Care este senzorul care da eroarea ?

#9
Uteib

Uteib

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 08.06.2017
  • ID membru: 989,935
https://www.google.r...iw=1366&bih=645

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users