Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde gasesc emoticoanele de pe mo...

Educatie sexuala pentru copii

Laptop 800 Euro (Browsing/Program...

Caut un mouse bun de gaming
 dansuri monderne in Alba Iulia...

Card SD - Nelamurire

Eroare instalare windows

Folclorul carei regiuni romanesti...
 Voi cum va administrați cont...

Estetica dopurilor :-)

Amsterdam Music Festival 2017

Monitor Freesync , se vede pe Hdm...
 [UNDE] debitare piese lemn

Cati km face o masina pe an ? (pa...

De ce nu inregistreaza Romania pu...

One or more network are missing
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Vortex eroare F1

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552
Ma poate ajuta cineva cu explicatia acestei erori ? Se opreste compresorul si functioneaza doar pe ventilatie dupa 30-40 min. de functionare.

#2
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forum addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,411
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Ventilatorul unitatii exterioare merge? Ai astupat-o cu polistiren in partea din spate? Suna a protectie termica.

#3
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552

View PostNeaceasca85, on 12 august 2017 - 18:58, said:

Ventilatorul unitatii exterioare merge? Ai astupat-o cu polistiren in partea din spate? Suna a protectie termica.
Da, merge ventilatorul unitatii exterioare cat timp merge si compresorul. Nu e astupata cu polistiren. Dar de ce intra in protectie termica?

De ce se supraincalzeste compresorul ?

#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forum addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,411
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
In conditiile date poate fi un senzor de temperatura dus.

Raceste bine cat timp merge? Unele se opresc daca nu au freon.

#5
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552
Aparatul este relativ nou. Montat anul trecut in august. Nu a functionat prea mult. E posibil sa fi pierdut freon ?

Nu raceste foarte bine . Stand in fata lui se simte cu variatii ale temperaturii. La pornire raceste mai bine dar pe parcurs scade puterea de racire. Eroarea apare dupa 30 min.

#6
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forum addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 41,411
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Daca montajul nu a fost corect, da.

#7
Uteib

Uteib

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 487
  • Înscris: 08.06.2017
  • ID membru: 989,935
http://incarcare-fre...er-conditionat/

#8
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552

View PostNeaceasca85, on 12 august 2017 - 19:14, said:

Daca montajul nu a fost corect, da.
Care este senzorul care da eroarea ?

#9
Uteib

Uteib

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 487
  • Înscris: 08.06.2017
  • ID membru: 989,935
https://www.google.r...iw=1366&bih=645

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users