Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Actualizare date banca

iOS 11.1.2 Vs iOS 11.4.1

Daca ați fi avut putere de decizi...

Mayans 2018
 Navigatie Alfa Romeo 156

Achizitie masina noua - buget 100...

Ati cumparat produse doar pentru ...

Cauciucuri bicicleta
 Universitatea Maritima

Bioshock Infinite.

Sfat achizitionare laptop

RT Documentary HD
 SoHo Unirii

Finalizare sistem

Comuna Voluntari s-a extins in Bu...

Huawei p10 lite problema apel
 

Vortex eroare F1

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
Ma poate ajuta cineva cu explicatia acestei erori ? Se opreste compresorul si functioneaza doar pe ventilatie dupa 30-40 min. de functionare.

#2
Neaceasca85

Neaceasca85

    Locatie: Slatina OT

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,429
  • Înscris: 14.10.2008
Ventilatorul unitatii exterioare merge? Ai astupat-o cu polistiren in partea din spate? Suna a protectie termica.

#3
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017

View PostNeaceasca85, on 12 august 2017 - 18:58, said:

Ventilatorul unitatii exterioare merge? Ai astupat-o cu polistiren in partea din spate? Suna a protectie termica.
Da, merge ventilatorul unitatii exterioare cat timp merge si compresorul. Nu e astupata cu polistiren. Dar de ce intra in protectie termica?

De ce se supraincalzeste compresorul ?

#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Locatie: Slatina OT

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,429
  • Înscris: 14.10.2008
In conditiile date poate fi un senzor de temperatura dus.

Raceste bine cat timp merge? Unele se opresc daca nu au freon.

#5
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
Aparatul este relativ nou. Montat anul trecut in august. Nu a functionat prea mult. E posibil sa fi pierdut freon ?

Nu raceste foarte bine . Stand in fata lui se simte cu variatii ale temperaturii. La pornire raceste mai bine dar pe parcurs scade puterea de racire. Eroarea apare dupa 30 min.

#6
Neaceasca85

Neaceasca85

    Locatie: Slatina OT

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 46,429
  • Înscris: 14.10.2008
Daca montajul nu a fost corect, da.

#7
Uteib

Uteib

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 932
  • Înscris: 08.06.2017
http://incarcare-fre...er-conditionat/

#8
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017

View PostNeaceasca85, on 12 august 2017 - 19:14, said:

Daca montajul nu a fost corect, da.
Care este senzorul care da eroarea ?

#9
Uteib

Uteib

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 932
  • Înscris: 08.06.2017
https://www.google.r...iw=1366&bih=645

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate