Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
User Account Control.

limitare router tp-link

Refuz viza US

PSD ingreuneaza cercetarea penala...
 Win7proaspat probleme conectare i...

construire garaj..nelamuriri acop...

TV Star-Light & UPC

Achizitie Cooler Ryzen 5 1600
 Trichineloza la porcii crescu5...

Cartela Bonus 3E la prelungire ab...

Magdalena Serban, criminala femin...

Procedura schimbare conducta defe...
 casti marvo microfon

Laptop defect

nu prea mai vreau sa traiesc

Problema telefon sau de site?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Vortex eroare F1

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552
Ma poate ajuta cineva cu explicatia acestei erori ? Se opreste compresorul si functioneaza doar pe ventilatie dupa 30-40 min. de functionare.

#2
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist Inrait

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 42,405
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Ventilatorul unitatii exterioare merge? Ai astupat-o cu polistiren in partea din spate? Suna a protectie termica.

#3
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552

View PostNeaceasca85, on 12 august 2017 - 18:58, said:

Ventilatorul unitatii exterioare merge? Ai astupat-o cu polistiren in partea din spate? Suna a protectie termica.
Da, merge ventilatorul unitatii exterioare cat timp merge si compresorul. Nu e astupata cu polistiren. Dar de ce intra in protectie termica?

De ce se supraincalzeste compresorul ?

#4
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist Inrait

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 42,405
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
In conditiile date poate fi un senzor de temperatura dus.

Raceste bine cat timp merge? Unele se opresc daca nu au freon.

#5
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552
Aparatul este relativ nou. Montat anul trecut in august. Nu a functionat prea mult. E posibil sa fi pierdut freon ?

Nu raceste foarte bine . Stand in fata lui se simte cu variatii ale temperaturii. La pornire raceste mai bine dar pe parcurs scade puterea de racire. Eroarea apare dupa 30 min.

#6
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist Inrait

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 42,405
  • Înscris: 14.10.2008
  • ID membru: 379,406
  • Locație: Slatina OT
Daca montajul nu a fost corect, da.

#7
Uteib

Uteib

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 722
  • Înscris: 08.06.2017
  • ID membru: 989,935
http://incarcare-fre...er-conditionat/

#8
Geocul

Geocul

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.08.2017
  • ID membru: 994,552

View PostNeaceasca85, on 12 august 2017 - 19:14, said:

Daca montajul nu a fost corect, da.
Care este senzorul care da eroarea ?

#9
Uteib

Uteib

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 722
  • Înscris: 08.06.2017
  • ID membru: 989,935
https://www.google.r...iw=1366&bih=645

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users