Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
telekom tv

Daca v-ați putea teleporta in tre...

Cultura a doua de legume din sola...

Java...
 DVB - nu inteleg nimic

Mortar hidroizolant

Achizitie de masina pentru drum l...

Refacere instalație electric...
 Care este faza ,care este nulul,c...

Memorie

ISM - Ingineria Sistemelor Multim...

probleme server cs 1.6
 Copiii actori?

Clubul Anti-imigrație in vii...

Confiscarea averilor ilicite (con...

Polo / Corsa / Fiesta
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Windows nu recunoaste al doilea monitor

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838
Buna ziua ! Am incercat astazi sa conectez un al doilea monitor la pc-ul pe care il am. Problema e ca la setari unde dau sa detecteze si pe al doilea imi apare " nu se poate detecta un al display". Primul desktop este conectat prin VGA-VGA si pe al doilea am incercat sa il conectez tot prin VGA-VGA. Pana ieri am avut televizorul conectat prin HDMI-HDMI dar nu se vede foarte bine asa ca m-am decis sa imi cumpar altul. mentionez ca am un pc I7-6700, 8 GB RAM. Am tot cautat pe forumuri dar nu am gasit nimic care sa ma ajute.
Multumesc !

#2
buyonevideo

buyonevideo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Ai uitat sa spui ce placa video ai.
Apoi, suspect, placa ta video are 2 mufe VGA ?
Sau cumva monitorul vechi este conectat undeva mai jos in spatele carcasei, iar cel nou undeva mai sus ?
Adica, monitorul vechi este conectat la placa video dedicata si monitorul nou la placa video on board ?
Nu prea merge asa.
Monitorul nou trebuie conectat la o mufa care se afla exact line cealalta.
Cum era HDMI, nu era linga mufa monitorului ?!

#3
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838

View Postbuyonevideo, on 12 august 2017 - 16:23, said:

Ai uitat sa spui ce placa video ai.
Apoi, suspect, placa ta video are 2 mufe VGA ?
Sau cumva monitorul vechi este conectat undeva mai jos in spatele carcasei, iar cel nou undeva mai sus ?
Adica, monitorul vechi este conectat la placa video dedicata si monitorul nou la placa video on board ?
Nu prea merge asa.
Monitorul nou trebuie conectat la o mufa care se afla exact line cealalta.
Cum era HDMI, nu era linga mufa monitorului ?!
Cine stie, stie ! Da asa este. Primul e mai sus decat al doilea. Langa VGA-ul de jos am HDMI pe care l-am folosit la TV. Ce ar trebui sa cumpar acum ca sa le folosesc pe ambele ? Si placa video este : nvidia geforce GTX 750. Aprox total memory 6087 MB

#4
buyonevideo

buyonevideo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Degeaba trimiti mesaj privat..... :)


Vezi ce mufe ai in spate, la placa video, ca sa stii daca e nevoie sa cumperi ceva.
De asemenea, spune EXACT modelul de monitor nou si ce mufe are, ca sa stii cum le imperechezi.

#5
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838

View Postbuyonevideo, on 12 august 2017 - 16:51, said:

Degeaba trimiti mesaj privat..... Posted Image


Vezi ce mufe ai in spate, la placa video, ca sa stii daca e nevoie sa cumperi ceva.
De asemenea, spune EXACT modelul de monitor nou si ce mufe are, ca sa stii cum le imperechezi.
Am pe prima linie : DVI, VGA, HDMI
Si pe linia de mai jos am tot DVI
Mai am mai sus un VGA.
Monitorul cel nou este un samsung 720N si are doar VGA in sapte. Monitorul cel vechi este un samsung 2043 si la fel are tot un VGA in spate.

#6
buyonevideo

buyonevideo

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 06.02.2016
  • ID membru: 944,078
Si ma rog, de ce ai cumparat un monitor care are DOAR mufa VGA ?
1. Tu nu mai ai mufa VGA disponibila.
2. Calitatea imaginii pe VGA este mai mica.

Cred ca cel mai bine este sa cumperi un adaptor DVI to VGA.
Fa o poza cu mufele placii video, sa spuna colegii mai precis ce adaptor ai nevoie.

#7
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838

View Postbuyonevideo, on 12 august 2017 - 17:29, said:

Si ma rog, de ce ai cumparat un monitor care are DOAR mufa VGA ?
1. Tu nu mai ai mufa VGA disponibila.
2. Calitatea imaginii pe VGA este mai mica.

Cred ca cel mai bine este sa cumperi un adaptor DVI to VGA.
Fa o poza cu mufele placii video, sa spuna colegii mai precis ce adaptor ai nevoie.
http://imgur.com/a/KHeXn

Am postat mai sus url-ul imaginii. ce parere ai de asta ? https://altex.ro/cab...8m-alb-albastru

#8
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,434
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
E intunecata mufa DVI. Are pinii analogici (cei 4 din cruce)?
https://upload.wikim..._Pinout.svg.png

Daca nu si doar digitala atunci e mai complicat!
https://linustechtip...f79fd939643.jpg

Edited by neagu_laurentiu, 12 August 2017 - 17:46.


#9
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838

View Postneagu_laurentiu, on 12 august 2017 - 17:42, said:

E intunecata mufa DVI. Are pinii analogici (cei 4 din cruce)?
https://upload.wikim..._Pinout.svg.png

Daca nu si doar digitala atunci e mai complicat!
https://linustechtip...f79fd939643.jpg
Ambele sunt doar cu linia aceea, nu sunt in cruce. ce pot face in cazul asta  ?

#10
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,434
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Daca vrei sa mearga VGA din DVI digital (asta ai) iti trebuie un convertor electronic, nu o mufa chioara. Si costa 100~200~300 lei!

https://conectica.ro...-m-lindy-l38189

#11
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838
Multumesc ! O sa cumpar asa atunci ! Sa traiesti !

Inca o intrebare : daca iau VGA - HDMI ? Cu HDMI mi-a mers TV-ul

#12
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,434
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Invers, HDMI>VGA. Merge, vezi preturile.

#13
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838

View Postneagu_laurentiu, on 12 august 2017 - 18:20, said:

Invers, HDMI>VGA. Merge, vezi preturile.
Da, adica din in monitor sa fie VGA si in Unitate HDMI, nu ?

#14
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,434
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Sa fie un convertor ce transforma semnalul digital ce iese din placa video pe mufa HDMI catre intrarea analogica a monitorului VGA. Fiindca gasim si invers, de la VGA la HDMI ori tu n-ai nevoie de acesta din urma.

Edited by neagu_laurentiu, 12 August 2017 - 18:55.


#15
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838
Am inteles. nu prea am gasit ce trebuia, cred ca nici cei de la altex nu vor sti ce sa imi dea.

#16
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,434
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Uite unul: http://www.elfast.ro...o-da-70461.html

#17
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,914
  • Înscris: 15.07.2008
  • ID membru: 348,568
  • Locație: Elysium City (Eridanus II)

View Postchaseyoung, on 12 august 2017 - 16:18, said:

Buna ziua ! Am incercat astazi sa conectez un al doilea monitor la pc-ul pe care il am. Problema e ca la setari unde dau sa detecteze si pe al doilea imi apare " nu se poate detecta un al display". Primul desktop este conectat prin VGA-VGA si pe al doilea am incercat sa il conectez tot prin VGA-VGA. Pana ieri am avut televizorul conectat prin HDMI-HDMI dar nu se vede foarte bine asa ca m-am decis sa imi cumpar altul. mentionez ca am un pc I7-6700, 8 GB RAM. Am tot cautat pe forumuri dar nu am gasit nimic care sa ma ajute.
Multumesc !
samsung 2043 are DVI -D deci DVI---->DVI
si celalalt VGA --->VGA
Eu nu stiu de unde ai  2 iesiri VGA functionale la unitatea PC !

View Postbuyonevideo, on 12 august 2017 - 16:23, said:

Adica, monitorul vechi este conectat la placa video dedicata si monitorul nou la placa video on board ?
Eu stiam ca partea on board se anuleaza daca folosesti placa dedicata (ca merge sa pui doua placi dedicate, e alta poveste ! )

#18
chaseyoung

chaseyoung

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 07.10.2014
  • ID membru: 881,838

View Poststlk, on 12 august 2017 - 19:24, said:

samsung 2043 are DVI -D deci DVI---->DVI
si celalalt VGA --->VGA
Eu nu stiu de unde ai  2 iesiri VGA functionale la unitatea PC !


Eu stiam ca partea on board se anuleaza daca folosesti placa dedicata (ca merge sa pui doua placi dedicate, e alta poveste ! )
Al meu nu are suport dvi.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users