Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Romania - Scaunul de domnie al lu...

Unii nu vor sa creda ?

Emoticoane - Actualizare lista

Lubuntu nu afiseaza taskbarul
 PSD cere sancționarea celor ...

Instalator neautorizat și es...

Un pc pana in 6500ron

De ce drogurile au ajuns sa fie m...
 Cum faceți trecerea la panto...

Monocular smartphone

Inchidere cont BT

Cum scot apa din beci?
 Atidudinea fata de BNR inainte si...

Unde gasesc coca cola

Teste negative dar ciclu intarziat?

Actualizare Windows 10 ?!
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

frecvente posturi digitale cablu rcs rds

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
george167

george167

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 04.09.2011
  • ID membru: 709,400
Salut,

Incerc de cateva zile sa instalez pe un Televizor LED Philips, 81 cm, 32PHH4309 programele din grila digitala rcs rds. Problema e ca televizorul mi-a gasit doar 3 posturi hd si 65 analogice. Am adaugat frecvente manual si am mai gasit inca 7-8 posturi hd si aprox 40 digitale. Stiti cumva care sunt toate frecventele pentru posturile digitale, inclusiv hd? multumesc.

#2
Florin9

Florin9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 13.07.2017
  • ID membru: 992,629
  • Locație: Izbuc
Frecventele sunt
306,00
314,00
322,00
330,00
338,00
346,00
354,00
362,00
370,00
378,00
386,00
394,00
402,00
426,00
434,00
442,00
450,00
458,00
466,00
472,00
482,00

Edited by Florin9, 12 August 2017 - 00:30.


#3
ronuquet

ronuquet

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,058
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,579
Da.i pe cautare automata si frecventa de inceput pune.o 322.000 mhz, 64 QAM.

#4
mariancristea1982

mariancristea1982

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 31.07.2017
  • ID membru: 993,786
Vezi ca ai in meniul de cautare operator DIGI. Foloseste optiunea aia, iti aranjeaza posturile in ordinea lor si grila se actualizeaza automat daca fac cei de la DIGI modificari in grila de programe

#5
dincadan78

dincadan78

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,876
  • Înscris: 29.04.2010
  • ID membru: 585,880
  • Locație: Bucuresti
Si sa ai semnalul cat de cat 75%, altfel ce dreaq sa prinda pe digital?!

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users