Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Blat bucatarie si baie - bej desc...

Problema semnalizare stanga

Transformare telecomanda masinuta...

Sistem Alarma auto și Camera...
 Cum opresc Windows Defender?

garantie airpods

Instant apa calda CEMSAN B2200

Hoverboard defect
 achizitie monitor 1100 ron

Austria-Partidul Libertatii(FPOe)...

Expozitie Mircea Bezergheanu R...

imi tot dispare bara cu contactel...
 Ministrul Laufer, intalnire cu se...

Set image as background

Extindere casa chirpici

Pasaport temporar
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

frecvente posturi digitale cablu rcs rds

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
george167

george167

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 04.09.2011
  • ID membru: 709,400
Salut,

Incerc de cateva zile sa instalez pe un Televizor LED Philips, 81 cm, 32PHH4309 programele din grila digitala rcs rds. Problema e ca televizorul mi-a gasit doar 3 posturi hd si 65 analogice. Am adaugat frecvente manual si am mai gasit inca 7-8 posturi hd si aprox 40 digitale. Stiti cumva care sunt toate frecventele pentru posturile digitale, inclusiv hd? multumesc.

#2
Florin9

Florin9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 13.07.2017
  • ID membru: 992,629
  • Locație: Izbuc
Frecventele sunt
306,00
314,00
322,00
330,00
338,00
346,00
354,00
362,00
370,00
378,00
386,00
394,00
402,00
426,00
434,00
442,00
450,00
458,00
466,00
472,00
482,00

Edited by Florin9, 12 August 2017 - 00:30.


#3
ronuquet

ronuquet

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,807
  • Înscris: 22.02.2017
  • ID membru: 980,579
Da.i pe cautare automata si frecventa de inceput pune.o 322.000 mhz, 64 QAM.

#4
mariancristea1982

mariancristea1982

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 31.07.2017
  • ID membru: 993,786
Vezi ca ai in meniul de cautare operator DIGI. Foloseste optiunea aia, iti aranjeaza posturile in ordinea lor si grila se actualizeaza automat daca fac cei de la DIGI modificari in grila de programe

#5
dincadan78

dincadan78

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,973
  • Înscris: 29.04.2010
  • ID membru: 585,880
  • Locație: Bucuresti
Si sa ai semnalul cat de cat 75%, altfel ce dreaq sa prinda pe digital?!

Anunturi


1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users