Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vom scapa de PSD?

Actualizare date banca

iOS 11.1.2 Vs iOS 11.4.1

Daca ați fi avut putere de decizi...
 Mayans 2018

Navigatie Alfa Romeo 156

Achizitie masina noua - buget 100...

Ati cumparat produse doar pentru ...
 Cauciucuri bicicleta

Universitatea Maritima

Bioshock Infinite.

Sfat achizitionare laptop
 RT Documentary HD

SoHo Unirii

Finalizare sistem

Comuna Voluntari s-a extins in Bu...
 

Frecvențe posturi digitale cablu RCS & RDS.

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
george167

george167

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 04.09.2011
Salut,

Incerc de cateva zile sa instalez pe un Televizor LED Philips, 81 cm, 32PHH4309 programele din grila digitala rcs rds. Problema e ca televizorul mi-a gasit doar 3 posturi hd si 65 analogice. Am adaugat frecvente manual si am mai gasit inca 7-8 posturi hd si aprox 40 digitale. Stiti cumva care sunt toate frecventele pentru posturile digitale, inclusiv hd? multumesc.

#2
Florin9

Florin9

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 160
  • Înscris: 13.07.2017
Frecventele sunt
306,00
314,00
322,00
330,00
338,00
346,00
354,00
362,00
370,00
378,00
386,00
394,00
402,00
426,00
434,00
442,00
450,00
458,00
466,00
472,00
482,00

Edited by Florin9, 12 August 2017 - 00:30.


#3
ronuquet

ronuquet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,823
  • Înscris: 22.02.2017
Da.i pe cautare automata si frecventa de inceput pune.o 322.000 mhz, 64 QAM.

#4
mariancristea1982

mariancristea1982

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 31.07.2017
Vezi ca ai in meniul de cautare operator DIGI. Foloseste optiunea aia, iti aranjeaza posturile in ordinea lor si grila se actualizeaza automat daca fac cei de la DIGI modificari in grila de programe

#5
dincadan78

dincadan78

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,227
  • Înscris: 29.04.2010
Si sa ai semnalul cat de cat 75%, altfel ce dreaq sa prinda pe digital?!

#6
dolphs

dolphs

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 04.04.2013
salut, care "network ID" este utilizată in Bucuresti va rog? poate 0001?

Edited by dolphs, 07 February 2018 - 02:58.


#7
laurentiu230480

laurentiu230480

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 15.03.2018

 dolphs, on 07 februarie 2018 - 02:50, said:

salut, care "network ID" este utilizată in Bucuresti va rog? poate 0001?
daca s-ar stii codurile astea n-ai mai avea nevoie la scanare de operator digi

Edited by laurentiu230480, 25 March 2018 - 06:57.


#8
ronuquet

ronuquet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,823
  • Înscris: 22.02.2017
Nu exista la RCS...

#9
laurentiu230480

laurentiu230480

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 284
  • Înscris: 15.03.2018

 ronuquet, on 25 martie 2018 - 12:44, said:

Nu exista la RCS...
Exista da' nu sunt publice ca la UPC, daca n-ar exista, cand folosesti scanarea operator Digi n-ar afisa posturile in ordinea lor. Am incercat la plesneala cu 000, 123, 222, 239 si de fiecare data imi afiseaza altfel ordinea posturilor. Am trimis si mail in digicare la ei, refuza sa-mi dea aceasta informatie. Cred ca numai cateva persoane din RCS stiu aceste coduri de retea. NU inteleg motivul, ar ajuta abonatii sa-si seteze televizoarele cu grila lor

Edited by laurentiu230480, 27 March 2018 - 12:53.


#10
ronuquet

ronuquet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,823
  • Înscris: 22.02.2017
Omg... ce dobitoci.. cat ar ajuta lumea codurile astea...

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate