Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Satisfactii traite, dar in necuno...

Ventilator laptop

Samsung XCover 4

Abuzurile israelului asupra pales...
 Segmenti

Caut spre donatie/sau c.cost - re...

Recomandare placa video 4k

Permis categoria B1
 (film bizar) Hard To Be A God

Unele mașini hibride consuma...

Singapore, prima țara din lume ca...

Asus Rog GL753VD upgrade SSD
 abric + circular + ?

Cum sa modific din Hollywood in S...

Reziliere leasing inainte de prim...

a picat dns-ul la upc?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Fara acces la internet

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
gabrielstroe14

gabrielstroe14

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.08.2015
  • ID membru: 923,252
Am reinstalat windows 7 pe PC insa in dreapta jos imi apare un triunghi galben si scrie '"fara acces la internet". Am incercat mai multe metode de pe youtube dar niciuna nu a functionat. Tin sa precizez ca nu am un router, cablul de la reteaua de internet fiind conectat direct in PC. Va rog sa ma ajutati! Multumesc anticipat!

#2
Tehnicianul1970

Tehnicianul1970

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,671
  • Înscris: 09.11.2014
  • ID membru: 886,173
  • Locație: Ploiesti
Ce provider de Internet ai?
Este important sa stim.

#3
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,136
  • Înscris: 17.11.2014
  • ID membru: 887,228
driverul l-ai instalat?

#4
maryuss2012

maryuss2012

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 06.09.2012
  • ID membru: 778,400
trebuie sa configurezi reteaua: IP,SUBNET MASK,DNS SERVER

#5
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,949
  • Înscris: 11.11.2005
  • ID membru: 53,238

View Postmaryuss2012, on 11 august 2017 - 22:40, said:

trebuie sa configurezi reteaua: IP,SUBNET MASK,DNS SERVER

La PPPOE nu configurezi asa ceva Posted Image, si daca e fara Automatul isi face treaba :D

Edited by xxvirusxx, 11 August 2017 - 22:49.


#6
gabrielstroe14

gabrielstroe14

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.08.2015
  • ID membru: 923,252

View PostKevlar111, on 11 august 2017 - 22:35, said:

driverul l-ai instalat?
da

View PostTehnicianul1970, on 11 august 2017 - 22:29, said:

Ce provider de Internet ai?
Este important sa stim.
RCS&RDS, am incercat sa ma conectez cu userul si parola de la ei dar nu au mers

#7
maryuss2012

maryuss2012

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 230
  • Înscris: 06.09.2012
  • ID membru: 778,400

View Postxxvirusxx, on 11 august 2017 - 22:48, said:

La PPPOE nu configurezi asa ceva Posted Image, si daca e fara Automatul isi face treaba Posted Image
pai si eu de ce a trebuit sa fac asa ceva? Posted Image

#8
Petran_Marius

Petran_Marius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,758
  • Înscris: 09.12.2012
  • ID membru: 789,200
  • Locație: România
Gabrel,DIGI in ultima vreme are probleme cu Internetul,mai ales pe EOC (PPPoE),spune-mi din ce loc esti ?
Când bagi username-ul si parola,asigurate ca le scrii exact cum sunt scrise pe acea hartie

Edited by Petran_Marius, 11 August 2017 - 23:03.


#9
gabrielstroe14

gabrielstroe14

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 19.08.2015
  • ID membru: 923,252

View PostPetran_Marius, on 11 august 2017 - 23:03, said:

Gabrel,DIGI in ultima vreme are probleme cu Internetul,mai ales pe EOC (PPPoE),spune-mi din ce loc esti ?
Când bagi username-ul si parola,asigurate ca le scrii exact cum sunt scrise pe acea hartie
am scris cat de corect as fi putut dar tot da eroare... inainte mergea prin metoda asat dar acum nu vrrea

#10
red46

red46

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,948
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România
Păi nu primeşti nici un cod de eroare?

#11
Petran_Marius

Petran_Marius

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,758
  • Înscris: 09.12.2012
  • ID membru: 789,200
  • Locație: România
Sa vedem,de la Windows nu cred ca e,de la placa de retea la fel nu e,a si bagat corect username-ul si parola,pai eu zic sa astepti pana maine,problema e de la RDS 100%,si eu maine ii contactez sa intervina la mine in zona,prea multe probleme in ultima vreme,am auzit ca se schimba reteaua cu una mai rapida,fibra optica la sate Posted Image ,FTTH,e mult mai bun fata de fosila EoC.

Edited by Petran_Marius, 11 August 2017 - 23:30.


#12
Kevlar111

Kevlar111

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,136
  • Înscris: 17.11.2014
  • ID membru: 887,228

View Postgabrielstroe14, on 11 august 2017 - 22:50, said:

da


RCS&RDS, am incercat sa ma conectez cu userul si parola de la ei dar nu au mers

Suna la digi tata, vezi ca au program si in weekend.

#13
mariancristea1982

mariancristea1982

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 184
  • Înscris: 31.07.2017
  • ID membru: 993,786

View Postgabrielstroe14, on 11 august 2017 - 22:50, said:

RCS&RDS, am incercat sa ma conectez cu userul si parola de la ei dar nu au mers
sa sune la ei titularul de contract si sa recupereze user-ul si parola conexiunii la internet. mai mult ca sigur parola a fost schimbata si nu mai stiti care este. Daca ar fi fost defectiune tehnica de la ei n-aveai net inainte de reinstalarea windows-ului

Edited by mariancristea1982, 12 August 2017 - 07:26.


Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users