Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Internare spital psihiatrie

CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...

Masina de spalat vase si grasimea
 Noua lege de acces in paduri

Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana

Presbiopia - la 43 ani ?
 Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...

Ditra 25
 Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE
 

La ce se refera biblia cu voi sunteti Dumnezei

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
31 replies to this topic

#19
saandy76

saandy76

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 20.11.2021

View Postadifox, on 19 august 2017 - 23:32, said:

raspunsul este direct pentru titlul temei  si in special pentru autorul ei :
sunteti dumnezei se refera la faptul ca oamenii sunt co-creatori ai acestei lumi. orice gand emis in aceasta lume reprezinta o energie care schimba aceasta lume in functie de intensitatea ei. pentru cine este interesat pot sa sugerez anumite carti care merita citite. destini, cauta si vei gasi ! Posted Image
Auzim un fel de colectiv ”S-au întors.” Prieteni, deși apreciem primirea voastră călduroasă, trebuie să subliniem că nu ne-am întors. Pentru noi să nu fim cu voi este o imposibilitate. Dacă ne-ați urmărit cât de cât, ne-ați citit explicațiile, repetate destul de des, că noi suntem un colectiv care include propriile voastre sine sau ceea ce voi numiți sinele voastre mai înalte. Separarea este imposibilă. Deși milenii la rând asta a fost bătut în cuie în voi.
Avem un mesaj. Vi l-am tot transmis mai bine de 7 ani. L-am abordat din fiecare unghi posibil. Și același mesaj v-a fost transmis prin mulți alții. Cu toate acestea, am auzit ”voi nu spuneți niciodată nimic” și ”nimic din ceea ce spuneți nu se întâmplă vreodată”.

Mesajul a fost, sau este, dublu. Lumea voastră era pe cale să treacă printr-o completă schimbare. Iar voi ați fost creatorii vechiului și creați noul. Ne-am chinuit din greu să vă explicăm că sunteți ființe divine multidimensionale  puternice. Asta a fost ”n-ați spus niciodată nimic”? Nu vedeți încă că lumea voastră se schimbă complet și că sunteți cu adevărat în mijlocul acestei schimbări?

Desigur, înțelegem că cei care gândesc așa nu sunt pur și simplu pregătiți să accepte mesajul mai profund. Și vedem că este nevoie acum să vă întăriți curajul pentru ceea ce se întâmplă și este pe cale să se întâmple. Acest lucru NU este menit să alarmeze pe cineva. Are rolul ca pur și simplu să ofere o oarecare încurajare celor care se simt obosiți și se simt ajunși la capătul puterilor.
Deși nu sunteți nici măcar aproape să treceți prin toate astea, dorim să vă reamintim că călătoria voastră duce într-o lume aproape magică pe care nici măcar nu v-ați imaginat-o. Cu mult înainte ca schimbările să se încheie, de fapt, destul de repede, veți începe să vedeți începând schimbări uluitoare. Veți avea multe de învățat. Vă rugăm să-i ajutați pe cei din jurul vostru care vor avea probleme cu noul. A fost foarte greu să vă învățați cu electricitatea, automobilele și zborul cu echipaj. Ca o comparație, asta a fost floare la ureche. (Ne distrăm puțin folosind expresiile voastre.)
Sunteți pe cale să vi se arate științe, istorie și abilități cu totul noi, care v-au fost ascunse. Fiecare sistem din lumea voastră va fi recreat sau lăsat în urmă. Multe nu vor mai fi necesare.
Mulți au ideea că acesta va fi un Eveniment. Și este un Eveniment. DAR, în atemporal, evenimentele nu au loc neapărat peste noapte așa cum le vedeți voi. Veți avea multe de care să vă bucurați și să vă minunați, dar, vă rugăm să înțelegeți că este o imensă schimbare și curățare de făcut. Evenimentul prin care veți trece, în opinia voastră, va dura ceva. Se va petrece așa cum voi ați hotărât să fie.
La început v-am vorbit despre un Eveniment explozie de lumină. Dar, pe parcurs, voi ați schimbat ceea ce creați ca să fie ceva mai ușor de trăit. Asta va permite, totodată, o îndepărtare cu adevărat completă a ceea ce trebuie să plece. Vă rugăm să înțelegeți că sunt mii de ani de ”gunoi” acumulat care trebuie curățat.

Acum, o altă reamintire din mesajul nostru original. Ați fost învățați, prin sistemul de învățământ, prin mediu, prin felul în care ați fost proiectați că sunteți neputincioși, că trebuie să urmați, că sunteți mai puțin, că nu puteți, că nu ar trebui. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Sunteți din Divin, așa cum este toată lumea și totul. Auziți asta, dar nu o lăsați să intre în ființa voastră. Voi SUNTEȚI asta. Și toți ceilalți sunt, de asemenea. Puteți condamna o faptă, dar, cu toate acestea, autorul ei este din Divin. TREBUIE să ajungeți să știți că SUNTEȚI asta. Nu puteți fi altfel. Învățați adevărul acestui fapt, vă rugăm. Învățați-l ca individ. Învățați-l ca colectiv. Uitați-vă la voi înșivă și vedeți lucrurile uimitoare pe care le faceți ... în ciuda oricăror sorți de izbândă. Un oarecare Adevăr v-a fost lăsat. Nu spune cartea voastră ”Nu știți că voi sunteți dumnezei?” Sunteți cu adevărat co-creatorii a tot ceea ce vedeți.
Fiți ceea ce sunteți. Faceți ceea ce sunteți chemați să faceți. Sunteți de ajuns. Sunteți suficient.  Posted Image

https://dincolo-de-m...-consiliul.html

#20
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,440
  • Înscris: 16.03.2004

View Postcristirg, on 10 august 2017 - 23:29, said:

dumnezei dupa har nu dupa natura/fiinta

Asta nu e din Biblie.
”dumnezei după har” ??? adică?

View Postcristirg, on 10 august 2017 - 23:29, said:

-Dumnezeu s-a facut om ca omul sa se indumnezeiasca

Nici asta nu este din Biblie.

#21
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,440
  • Înscris: 16.03.2004
Dragă Grateful, am și eu o curiozitate, dacă nu te superi, spune-mi te rog, acum, mai crezi că David Blaine este altceva decât un show-man, adică un iluzionist? Acum câteva luni erai de părere că David Blaine era un fel de preot păgân care reușea să învie păsări moarte, în parc, sau să leviteze, în prezența spectatorilor extaziați.

[ https://i.guim.co.uk/img/media/6875ccb4d37674e026ee64797836e30714dcdfe9/0_0_2813_1688/master/2813.jpg?width=1200&height=1200&quality=85&auto=format&fit=crop - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i.guim.co.uk/img/media/6875ccb4d37674e026ee64797836e30714dcdfe9/0_0_2813_1688/master/2813.jpg?width=620&quality=45&fit=max&dpr=2 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://i.ibb.co/HdVyNJf/2813.webp - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#22
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,440
  • Înscris: 16.03.2004
Mi-a venit Biblia NTR. Calitatea este bună, dar nu excepțională, bibliile tipărite în Germania aveau, în primul rând, foaia albă, albă și scrisul mult mai clar, pagina mai rezistentă. Biblia aceasta nu se ridică la aceste standarde, dar nu-i nici maculatură! :huh:
Mă bucură faptul că sunt totuși trimiteri, mai generale. Poți găsi cartea biblică pe care o dorești, foarte repede, fiindcă pe marginea paginilor ai decupaje, cu denumirea cărții, prescurtat.
Mărimea este ideală, nici mică, nici mare. Culoarea maro, dar numai așa mai aveau...Posted Image Semn că s-a cumpărat mult de către pocăiți, rar mai găsești un exemplar la vreo librărie! De fapt, asta am dorit, să am biblia pocăiților, adică să dețin și eu ”paloșul” lor...Posted Image
Traducerea este din 2017, deci ediția a III-a, tipărită în 2020. SBIR (Societatea biblică Interconfesională din România), editura Scriptum.
Fermoarul acela mai mult mă enervează. Posted Image Și capsa, la fel.Posted Image  Se putea și fără ele!Posted Image

#23
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,440
  • Înscris: 16.03.2004

View PostPaco_ste1, on 27 august 2022 - 11:16, said:

Vrei sa spui conjunctura. Imparatia cerurilor incepe in propria constinta. Cei care il insoteau pe isus credeau in hocus-pocus.
Au vazut minunile si au crezut ca asa se va "aseza" imparatia cerurilor.
Ei bine pana nu se schimba constiinta oamenilor , nu se va schimba nici in exterior.
Cine e Pacco sau Pucco ?
An id-ul  Paco_ste1.

Dragule, nu-mi place să-ți zic ”Pacoste”, așa că încerc alte variante.Posted Image

#24
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,440
  • Înscris: 16.03.2004
Nu stiti ca noi vom judeca pe ingeri? Cu cat mai mult lucrurile vietii acesteia? (1Cor.6:3)

Poftim! Pavel mormonul!

#25
GRATEFUL

GRATEFUL

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,459
  • Înscris: 17.04.2014
De ce este Pavel mormon, fiindca a crezut in existenta ingerilor?

#26
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,440
  • Înscris: 16.03.2004
Nu, fiindcă a prevăzut o poziție de ”dumnezei” pentru cei care vor învia ”în Cristos”. La fel cred și mormonii.

#27
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,439
  • Înscris: 19.03.2022

View Postdark, on 11 septembrie 2022 - 06:17, said:

Nu, fiindcă a prevăzut o poziție de ”dumnezei” pentru cei care vor învia ”în Cristos”. La fel cred și mormonii.
Poti detalia ?
In ce consta pozitia lui Pavel ? Ca spune "vom fi ca el " ?
Poate se refera la inoirea trupeasca. Bineintelesc ca trupuri noi vor primi toti.  Inteleg ca supraliciteaza si zice de trup nestricacios, dar cred ca era doar o credinta a lui.

#28
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,440
  • Înscris: 16.03.2004
Nu, când spune că vor judeca pe îngeri, acei creștini. Judecător = Dumnezeu, în ebraică.

#29
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,057
  • Înscris: 10.09.2008
E mult mai simplu, YLT traduce vor judeca pe mesageri și se referă la Moise și toți mesagerii ("îngerii") dinainte de Cristos. În principiu, toți drepții începând de la Abel, inclusiv israeliții, care aveau înfierea, deci erau fii ai lui Dumnezeu trimiși între neamuri.

#30
Paco_ste1

Paco_ste1

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,439
  • Înscris: 19.03.2022

View Postlogic1, on 11 septembrie 2022 - 08:17, said:

E mult mai simplu, YLT traduce vor judeca pe mesageri și se referă la Moise și toți mesagerii ("îngerii") dinainte de Cristos. În principiu, toți drepții începând de la Abel, inclusiv israeliții, care aveau înfierea, deci erau fii ai lui Dumnezeu trimiși între neamuri.
Bun, si in ce consta aceasta judecata a mesagerilor ?
Despre isaia am inteles ca era cam agresiv in propovaduire, in final omul s-a pocait.
Singurul care a fost un exemplu extrem de rau era chiar regele David. Ei bine el e un exemplu de "asa nu". Dar din pozitia de rege faptele lui sunt impardonabile. El ca rege trebuia sa fie un standard de moralitate , iar prin faptele lui urate , si culmea, absolvit de ele, da un imbold si altora, nu in pocainta ci in faptele lui urate.
Deci expresia "voi sunteti dumnezei" de fapt ofera privilegiul de a deveni judecator, insa nu oricaruia ci doar sfintilor. Totusi isus ne atrage atentia ca nu poti judeca din starea de jos. Barna din ochiul propriu iti revoca statutul de judecator.

Edited by Paco_ste1, 11 September 2022 - 09:13.


#31
logic1

logic1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,057
  • Înscris: 10.09.2008

View PostPaco_ste1, on 11 septembrie 2022 - 09:12, said:

Bun, si in ce consta aceasta judecata a mesagerilor ?
Despre isaia am inteles ca era cam agresiv in propovaduire, in final omul s-a pocait.
Singurul care a fost un exemplu extrem de rau era chiar regele David. Ei bine el e un exemplu de "asa nu". Dar din pozitia de rege faptele lui sunt impardonabile. El ca rege trebuia sa fie un standard de moralitate , iar prin faptele lui urate , si culmea, absolvit de ele, da un imbold si altora, nu in pocainta ci in faptele lui urate.
Deci expresia "voi sunteti dumnezei" de fapt ofera privilegiul de a deveni judecator, insa nu oricaruia ci doar sfintilor. Totusi isus ne atrage atentia ca nu poti judeca din starea de jos. Barna din ochiul propriu iti revoca statutul de judecator.

A judeca înseamnă a face dreptate, a declara nevinovat, a salva.

Apocalipsa 20
4 Și am văzut niște scaune de domnie; și celor ce au șezut pe ele, li s-a dat judecata.

Evrei 11
38 ei, de care lumea nu era vrednică, au rătăcit prin pustiuri, prin munți, prin peșteri și prin crăpăturile pământului.
39 Toți aceștia, măcar că au fost lăudați pentru credința lor, totuși n-au primit ce le fusese făgăduit;
40 pentrucă Dumnezeu avea în vedere ceva mai bun pentru noi, ca să nu ajungă ei la desăvârșire fără noi.

#32
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,440
  • Înscris: 16.03.2004
Pavel a avut misiune, a avut mesaj (fabricat de el), ceilalți apostoli, nu au avut nici misiune, nici mesaj.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate