![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Ce culoare de Note 8 va place?
Last Updated: Nov 03 2018 18:09, Started by
Monitoxus
, Aug 10 2017 15:28
·
0

Posted 10 August 2017 - 15:28

Am inteles ca la lansare va fi negru si auriu. Restul... ca de obicei, candva. Parca mi s-a cam luat de full black dar nici auriu nu ma rupe deloc. Cred ca as merge pe Dark Blue.
![]() Culorile si aici https://forum.softpe...options-leaked/ Attached Files |
Posted 10 August 2017 - 15:45

Pai in afara de negru doar dark blue e mai de romani. Restul sunt prea de domni cu camasa roz. sau de gagici.
As lua asa: dark blue, argintiu, negru. Romaneste sa tina la murdarie, ca la masini ![]() PS: hai ca nici coral blue ala nu e rau... Edited by dreaQ, 10 August 2017 - 15:46. |
Posted 10 August 2017 - 15:47

Ii pui supracarcasa de cauciuc siliconic in ce culoare vrei, inclusiv neagra.
Chiar si transparenta daca e, dupa un timp se ingalbeneste si galbenul filtreaza substractiv albastrul si se face gri inchis spre negru. |
Posted 10 August 2017 - 15:53

PS: hai ca nici coral blue ala nu e rau... Asta e superb dar am o problema mentala dupa doua Note 7 blue coral returnate ![]() ![]() Nu a fost suficient ca au facut recall, au facut si al doilea recall. So, cred ca o perioada lunga o sa evit blue coral. ![]() |
Posted 10 August 2017 - 15:58

Ii pui supracarcasa de cauciuc siliconic in ce culoare vrei, inclusiv neagra. Chiar si transparenta daca e, dupa un timp se ingalbeneste si galbenul filtreaza substractiv albastrul si se face gri inchis spre negru. Atunci i-ati un utok dorel ca la ala nu mai ai nevoie de carcase la el. Ce rost mai are sa iei asa bijuterie cand o acoperi ? PS: Prefer Negru, arata mult mai bine (camera este neagra, ecranul stins este negru... e full black) ![]() |
Posted 10 August 2017 - 16:10

Silver si negru desi mi-ar place ca optiune si verdele ala frumos de la S6 Edge.
|
Posted 10 August 2017 - 16:19

Culoare focului sau de plastic incins/topit !
![]() On topic: Imi place culoarea neagra. |
Posted 10 August 2017 - 17:39

Deep Sea Blue imi place dar sa-l vad inainte si in realitate.
|
Posted 11 August 2017 - 06:04

Telefoanele pe negru,masinile cu vopseaua neagra si brunetele mi-au placut dintotdeauna.
![]() Edited by lawrence74, 11 August 2017 - 06:10. |
Posted 11 August 2017 - 14:38

Ops, sorry, era o carcasa, nu e model oficial. Edited by queensofttest, 11 August 2017 - 14:39. |
|
Posted 04 February 2018 - 15:09

Dupa atatea luni de la lansare sunt disponibile doar doua culori de Note 8 in Romania, Black si Gold.
La S8+ variantele de culori au sosit mult mai repede. O bila neagra pentru Samsung Romania, se misca foarte incet, in mai putin de o luna se lanseaza S9 si dupa inca o luna toti vor discuta si astepta sa apara Note 9. Eu astept Note 8 pe Orchid Gray si nu inteleg de ce nu s-a importat si Note 8 pe aceasta culoare, pe S8 am inteles ca s-a vandut foarte bine aceasta nuanta. |
Posted 04 March 2018 - 14:11

Eu am vrut initial sa il cumpar pe negru... dar cand am ajuns la stand si am vazut cum varianta pe negru era plina de amprente si de creme de maini... am ales varianta MateGold. Si asa sta in husa si nu se vede ce culoare este.
Daca nu stiti ce culoare sa alegeti faceti ca mine... mergeti intr-un showroom unde sunt expuse cele doua variante coloristice si comparati... Posibil ca dintr-o data sa nu va mai placa asa de mult pe negru... Am masina neagra, si la 5 minute dupa ce plec cu ea de la spalatorie imi vine sa fac cale intoarsa ca sa o spal iar... nu am vrut sa stau tot timpul sa curat si la telefon. Imi ajunge masina... ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users