![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum mai tine bateria la iPhone 7 la voi?
Last Updated: Mar 04 2020 15:31, Started by
euxirius
, Aug 03 2017 08:59
·
0

Posted 03 August 2017 - 08:59

Salut. La voi cum se comporta bateria telefonului? Mie, la utilizare normala, in ultimele 4-5 zile a inceput sa se descarce mult mai repede.
|
Posted 03 August 2017 - 09:34

Si mie mi se pare ca al meu (7 Plus) tine mai putin. Asta de cateva luni.
|
Posted 03 August 2017 - 09:38

Da si al meu e mai tot timpul cu bacteria pe rosu, desi la Apple Store mi-au spus ca bateria e ok. Adevarul e ca am folosit mult whatsapp-ul, dar problema e ca nu mai ma tine bateria nici măcar o zi.
|
Posted 03 August 2017 - 10:01

E de la ultimul update, nu mai poate duce cât ducea înainte...
|
Posted 24 March 2018 - 03:01

Salut, pe mine ma tine o zi de munca (12 h) completa si ma intorc la masina cu 40 la suta. Wi-Fi and 4G non-stop on, mai citesc mesaje si stau pe facebook in scurte pauze, iar in pauzele adevarate ma uit pe youtube.
|
Posted 24 March 2018 - 03:45

Irelevant aspectul asta, e o problema des intalnita la toate telefoanele. Trebuie sa invatam ca telefoanele sunt telefoane, nu mini-computere, cu care poti face de toate
![]() ![]() |
Posted 24 March 2018 - 14:30

momentsuk, on 24 martie 2018 - 03:01, said:
Salut, pe mine ma tine o zi de munca (12 h) completa si ma intorc la masina cu 40 la suta. Wi-Fi and 4G non-stop on, mai citesc mesaje si stau pe facebook in scurte pauze, iar in pauzele adevarate ma uit pe youtube. |
Posted 26 May 2018 - 18:13

Sunt un utilizator destul de "prietenos" cu telefonul. L-am cumparat in 13 aprilie si deja aplicatia de sanatate a bateriei imi arata 98%. Nu se degradeaza oare cam repede? Folosesc ocazional waze prin oras si whatsup. Nu am jocuri instalate si nici facebook.
|
Posted 26 May 2018 - 18:16

george251, on 26 mai 2018 - 18:13, said:
Nu se degradeaza oare cam repede? |
|
Posted 04 March 2020 - 10:28

Salutare băieți!
Căutând pe forum subiecte legate de bateria iPhone 7 am găsit aceea topic, chiar daca e mai vechiut, este subiectul care mă interesează! Situația mea sta in felul următor: - iPhone 7 cumpărat în august 2018 (vechimea actuala 1 an și jumătate) - capacitatea bateriei 86% - diagnoza iPhone in timpul apelului cu un asistent a ieșit ok Cu toate acestea de la ultimul update iOS 13.3.1 baterie telefonului mă ține undeva la 5 ore (utilizare medie), iar asistentul iPhone spune că este ok procentajul de 86% al capacității bateriei, în condițiile în care au intervenit și 2 închiderii neașteptate în ultima perioadă Asistentul iPhone a insistat că ar fi recomandat sa schimb bateria in momentul când capacitatea ei ajunge sub pragul de 80%, dar... daca eu doresc și insist, se poate schimba și acum! Totuși mi-a recomandat și o verificare înainte într-un centru autorizat Apple. Acum interesant este faptul că deși garanția iPhone este de 1 an, mi-a sugerat ideea să trec si pe la magazinul Altex de unde l-am achiziționat, deoarece legea in România/ Protectia Consumatorului spune că garanțiile sunt de 2 ani. Există careva printre voi care a beneficiat de garanție și în al doilea an de folosință? Vă mulțumesc frumos încă de pe acum! |
Posted 04 March 2020 - 15:31

Acum interesant este faptul că deși garanția iPhone este de 1 an, mi-a sugerat ideea să trec si pe la magazinul Altex de unde l-am achiziționat, deoarece legea in România/ Protectia Consumatorului spune că garanțiile sunt de 2 ani. Există careva printre voi care a beneficiat de garanție și în al doilea an de folosință? https://forum.softpe...2#entry24523127 |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users