Carnati de cumparat
Last Updated: Dec 30 2017 10:46, Started by
Chifteluta
, Aug 08 2017 20:04
·
0
#37
Posted 10 August 2017 - 11:30
Aia inseamna reteta diferita, adaptata regional. Se practica in cazul unor anumite produse, dar in general la scara mai larga (vezi standardizarea diferita pe tari a gustului Coca Cola de exemplu). Nu stiu daca Selgros practica in Romania o adaptare regionala a gustului pentru preparatele proprii, se poate sa o faca, dar in cazul acesta, nu mai vorbim de aceeasi reteta si de diferente de gust aparute in urma....factorului uman .
Ce spui tu, se aplica la mancarea de calitate, facuta numai cu ingrediente naturale, de obicei la scara mica, pe la producatori locali, la care gustul unui preparat, hai sa ne referim strict la mezeluri, poate sa difere de la un lot la altul in functie de....o multitudine de factori, incepand cu diferenta de gust a ingredientelor, pana la diferenta de gust temporara, a celui care gusta si da tusa finala a preparatului. Stii ca in functie de multi factori (fumat, baut, mancarea de dimineata, sau chiar din ziua precedenta), percepem diferit gusturile in momente diferite de timp . |
#38
Posted 10 August 2017 - 11:54
#39
Posted 10 August 2017 - 13:51
Bibulus, on 09 august 2017 - 21:36, said: La Lidl au oferta la niste carnati de casa ----- arata bine si o sa iau ca sa vad cum sunt. Nuuuuu! Nu-i lua! Sunt oribili, crede-ma! Mai bine iei carnati trandafiri de la raioanele de afumaturi de prin supermarketuri. Cand o sa-i desfaci o sa curga apa din ambalaj, sunt de consistenta tare si au gust din ala artificial. |
#40
Posted 10 August 2017 - 14:06
Chifteluta, on 09 august 2017 - 20:07, said:
Am auzit ca la Godac mai au carnati buni. A gustat cineva? Cica aia "speciali". Am luat eu de cateva ori pentru gratar si sunt buni, mi se par mult mai buni decat cei din hypermarketuri. Edited by costinthebest, 10 August 2017 - 14:06. |
#41
Posted 10 August 2017 - 14:31
Chifteluta, on 10 august 2017 - 13:51, said: Nuuuuu! Nu-i lua! Sunt oribili, crede-ma! Mai bine iei carnati trandafiri de la raioanele de afumaturi de prin supermarketuri. Cand o sa-i desfaci o sa curga apa din ambalaj, sunt de consistenta tare si au gust din ala artificial. Din pacate am apucat sa iau azi dimineata si i-am incercat acum. Teapa totala. Cum ai zis si tu, sunt tari, au gust oribil si mai au si zgarciuri. Nu recomand nimanui asa ceva. Ce s-a intamplat cu Lidl in ultima vreme ca astia aveau produse decente ----- nu rupeau gura targului, dar se puteau consuma. |
#42
Posted 10 August 2017 - 14:35
Si-a bagat doamna profitabilitate coada mai zdravan si la ei.....Asta tot timpul vrea sa creasca....si sa se ingrase....
|
#43
Posted 10 August 2017 - 17:17
Despre carnatii 'de fasole' aveti idee ?
Carnatii aceia grosi din conservele de fasole , moi, fara zgarciuri si foarte buni. Am incercat acasa sa fac iahnie cu tot felu de carnati --- subtiri, grosi, carnati de casa facuti de soacramea, carnati de Sibiu, carnati adusi de la tara.........nu nimeresc deloc. Iahnia iese extraordinara la gust, o dau la cuptor, e nebunie......dar carnatii raman tari si nu sunt nici pe departe atat de buni ca cei din conserve. |
#44
Posted 10 August 2017 - 17:32
#46
Posted 10 August 2017 - 19:48
Bibulus, on 10 august 2017 - 17:17, said:
Despre carnatii 'de fasole' aveti idee ? Carnatii aceia grosi din conservele de fasole , moi, fara zgarciuri si foarte buni. Am incercat acasa sa fac iahnie cu tot felu de carnati --- subtiri, grosi, carnati de casa facuti de soacramea, carnati de Sibiu, carnati adusi de la tara.........nu nimeresc deloc. Iahnia iese extraordinara la gust, o dau la cuptor, e nebunie......dar carnatii raman tari si nu sunt nici pe departe atat de buni ca cei din conserve. Bibulus, on 10 august 2017 - 14:31, said:
Ce s-a intamplat cu Lidl in ultima vreme ca astia aveau produse decente ----- nu rupeau gura targului, dar se puteau consuma. Sa nu ne mai plangem ca nu e economie de piata in Ro. Oferta urmeaza cererea. |
|
#47
Posted 10 August 2017 - 19:57
Da faza e ca nu s-au adaptat la punga noastra pentru ca au si scumpit mult in ultima vreme. Si au scumpit la modul ca au pus treptat si 50 % in plus la unele produse.
Si produse mai proaste si mai scumpe......combinatia care ma va face sa mai raresc vizitele la lidl de acum inainte. Edited by Bibulus, 10 August 2017 - 19:58. |
#48
Posted 10 August 2017 - 20:07
#49
Posted 10 August 2017 - 20:14
Eu merg de obicei la 3 magazine : lidl, kaufland, penny --pentru ca acestea sunt mai aproape de mine. Pana acum cumparam foarte multe produse din Lidl pentru ca erau calitative si prefer sa iau totul ambalat---in afara de cascaval. Dar e posibil sa incep sa cumpar carne si carnati din Kaufland de la raionul cu servire.
|
#50
Posted 13 August 2017 - 19:32
In sfarsit am luat niste carnati grosi de la Godac, Sunt cam dezamagit. Pacat de ei ca miroseau extraordinar, dar sunt plini de zgarciuri, iar gustul lasa totusi de dorit. Pe langa clasica carne se simte omniprezentul sorici si ce-or mai pune ei acolo in materie de colagen. Oare exista in Romania asta sa faca cineva carnati din reteta de la postul 3? E atat de simplu!
Prin urmare nu-i recomand decat daca esti rupt de foame si sa cumparati atat cat mancati. Sunt o idee mai buni ca prin alte parti (Kaufland de exemplu). Spre sfarsitul lunii ma duc pe la BIA (alt pom laudat) sa vad si ce-o fi de capul alora. Revin! Attached Files |
#51
Posted 13 August 2017 - 19:36
La ce pret i-ai luat ?
Dar chiar nu mai gasim in tara asta niste carnati decenti, fara zgarciuri si fara alte porcarii bagate prin ei ??!!! Mie mi-e frica sa mai cumpar carnati, cu prea multi am luat teapa--- nu stiu ce carnati sa mai iau si de unde. |
|
#52
Posted 14 August 2017 - 00:29
Chifteluta, mergi tata la magazinul ala de ti-am zis eu. Mi-era frica sa-ti recomand cu insistenta ca nu stiam ce variante mai ai.. insa..ce ai pus tu in poza arata oribil, plini de grasime, am prins curaj sa fiu mai insistent.
Aia n-or sa te dezamageasca. Costa pe la vreo 30lei kilul, chiar nu siu exact. Daca tot treci, ia si un kil de pastrama si fa-o la tigaie. E alt soi de oaie, cu mai putine zgarciuri si carnea e mai moale. Cand vin neamurile din provincie pe la mine, mai cumpara cate-un kil doua de pastrama. Go, go, go! |
#53
Posted 14 August 2017 - 07:21
omul vrea carnati care sa-i aduca Craciunul in casa (pana ne-om ruga la Allah, Craciunul in materie de carnati inseamna porc) si tu-l trimiti la macelarie turceasca sa ia carnati de oaie, care am inteles ca nu-i place oricum. A si carnatii din poza nu mi se par oribili de loc....un carnat trebuie sa aiba grasime, se recomanda pana la 40%, in nici un caz mai putin de 25%. Nu-ti place grasimea, te lasi de mancat carnati. De asemenea in carnati nu se pune niciodata (numai) carne calitatea I (asta este si ideea tocaturii) inca de pe vremea cand se toca carnea (de porc) cu barda.....
Edited by alexpet, 14 August 2017 - 07:29. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users