Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Carnati de cumparat
Last Updated: Dec 30 2017 10:46, Started by
Chifteluta
, Aug 08 2017 20:04
·
0
#19
Posted 08 August 2017 - 23:40
Uite aici e o macelarie turceascaa destul de recunoscuta, e acolo de cel putin 18 ani.
Au carnati decenti dar sunt de oaie+vita, daca-ti place oaia. Ideea e ca nu iei niciodata teapa, decat sa incerci 10 produse, 9 proaste unu bun, asta e bun sigur. Doar ca am mancat si carnati mai buni, dar erau de mistret sau facuti de unii priceputi. Eu de-acolo iau carnati si pastrama. https://www.google.r...!7i13312!8i6656 |
#22
Posted 09 August 2017 - 09:25
chifteluta, daca ai vreodata drum prin sau pe langa ploiesti, iti recomand carnatii proaspeti de la selgros, facuti in carmangeria proprie (si micii lor sunt bestiali). sau poate ai pe cineva - ruda, coleg, prieten - care iti poate aduce din ploiesti.
|
#23
Posted 09 August 2017 - 10:59
Ma zici ca selgrosul din Ploiesti e mecca carnatilor. Si in bucuresti selgros e tatic la carnaraie bine ca nu esti din Baia Mare ca se coceau micii pe drum...
|
#24
Posted 09 August 2017 - 11:12
ultima data cand am luat carnati de acolo mi s-a facut rau de la cata untura aveau in ei (selgros pantelimon)
Edited by gumball3000, 09 August 2017 - 11:13. |
#25
Posted 09 August 2017 - 13:40
dreaQ, on 09 august 2017 - 10:59, said:
Ma zici ca selgrosul din Ploiesti e mecca carnatilor. Si in bucuresti selgros e tatic la carnaraie bine ca nu esti din Baia Mare ca se coceau micii pe drum... cei mai buni mici pe care i-am mancat pana acum sunt cei de la dedulesti :-). hm, imposibil sa fie absolut identice la gust produsele din selgros ploiesti cu cele din selgros...baia mare, sa zicem. chiar daca exista niste retete standard pe care le folosesc in prepararea produselor, cred ca tine si de experienta celui care le prepara, care coordoneaza departamentul de carmangerie proprie al fiecarui selgros. ba chiar imi amintesc faptul ca acum cativa ani buni, produsele din selgros ploiesti - mici, carnati proaspeti - nu erau cine stie ce, mai buni erau micii din metro ploiesti, de exemplu. sau cei de la o macelarie din cartierul malu rosu, unde in fiecare week-end, chiar si in prezent, zici ca e manifestatie, de parca se da ceva gratis, e coada uneori pana la iesirea din magazin. tind sa cred ca selgros ploiesti are acum un bun "meserias" care se ocupa de produsele preparate in carmangeria proprie. pentru ca sunt foarte bune si gustoase si alte preparate proprii, gen carnati afumati si picanti, carnati ca la moldova, pastrama/ceafa/muschi afumat, rulada de porc, samd. Edited by corinadaniela, 09 August 2017 - 13:41. |
#26
Posted 09 August 2017 - 14:17
Incearca "La Pravalescu', e la Piata Amzei, foarte aproape de Romana. Doar de acolo iau carne de vreun an si au si niste prajituri super bune. Ciocolata de casa e
|
#27
Posted 09 August 2017 - 18:32
Smecherilor, fac si eu o intrebare --- unde se gasesc carnati de dimensiuni mici, ca aceia pe care ii primesti la mic dejun in unele tari ?
Nu am gasit deloc la noi. Uite la ce ma refer, ca astia din poza --chiar si mai mici---- dar nu carnaciori de bere ca aia nu imi plac. Cei din a doua poza sunt perfecti. Attached FilesEdited by Bibulus, 09 August 2017 - 18:36. |
#28
Posted 09 August 2017 - 18:40
Incearca acest produs, poate iti place. L-am vazut in Carrefour si Kaufland, dar nu am cumparat, deci nu stiu daca sunt gustosi.
http://www.martinel....tinel-gustarica |
|
#30
Posted 09 August 2017 - 19:54
#31
Posted 09 August 2017 - 20:07
richelieu, on 09 august 2017 - 19:54, said:
Pot sa fac o gluma proasta? ������ Poti, daca- gluma! Bibulus, on 09 august 2017 - 18:32, said:
Smecherilor, fac si eu o intrebare --- unde se gasesc carnati de dimensiuni mici, ca aceia pe care ii primesti la mic dejun in unele tari ? Nu am gasit deloc la noi. Uite la ce ma refer, ca astia din poza --chiar si mai mici---- dar nu carnaciori de bere ca aia nu imi plac. Cei din a doua poza sunt perfecti. Au la LIDL la categoria proaspeti niste carnati cu cascaval de dimensiuni mai mici. Nu i-am gustat, am zis s-o fac odata, dar cascavalul cu fasole...! Hm! Dar arata bine. Am auzit ca la Godac mai au carnati buni. A gustat cineva? Cica aia "speciali". Edited by Chifteluta, 09 August 2017 - 20:11. |
#32
Posted 09 August 2017 - 21:36
Chifteluta, on 09 august 2017 - 20:07, said: Au la LIDL la categoria proaspeti niste carnati cu cascaval de dimensiuni mai mici. Nu i-am gustat, am zis s-o fac odata, dar cascavalul cu fasole...! Hm! Dar arata bine. La Lidl au oferta la niste carnati de casa ----- arata bine si o sa iau ca sa vad cum sunt. Attached FilesEdited by Bibulus, 09 August 2017 - 21:39. |
#33
Posted 10 August 2017 - 10:21
Mie mi-au placut carnatii moldovenesti de la Selgros. Sunt cei mai aproape la gust de carnatii de craciun . Nu gasesti intotdeauna dar daca gasesti, nu ezita sa cumperi.
|
|
#34
Posted 10 August 2017 - 10:34
corinadaniela, on 09 august 2017 - 13:40, said: hm, imposibil sa fie absolut identice la gust produsele din selgros ploiesti cu cele din selgros...baia mare, sa zicem. |
#35
Posted 10 August 2017 - 10:41
Eu personal cred ca secretul carnatilor sta in carne, poti sa pui jdemii de condimente, gustul carnii da gustul carnatului, imi aduc aminte de carnea si carnatii facuti de bunica, cand punea tata in tigaie carne si, facea pomana porcului, toata scara stia ca avem porc de la tara, mirosul, gustul, pana si untura topita dupa prajeala o mancam cu paine si muraturi, in special pepenasi. Un alt secret al carnatului este cantitatea de grasime care se pune in carne, asta daca se vrea un carnat de porc, am gustat pe la diversi prieteni carnati facuti in casa, carne macra, gust de condimente si atat, un carnat care nu te mai atrage sa il mananci a doua oara
Iar in ce priveste Plescoi, noi in fiecare septembrie vizitam vulcanii noroiosi, o traditie de familie si este si un motiv sa mancam la restaurantul unei pensiuni din zona, carnati de Plescoi si carne la garnita,fenomenali de buni,iar la intoarcere facem un mic ocol prin sat si cumparam bunatati din Plescoi sau mai este un magazin mic inainte de bariera care vinde carnati de Plescoi de toate felurile, ,cred ca anul asta o sa mergem in sat la Gabioti, sa incercam si alte produse de acolo Edited by karapok, 10 August 2017 - 11:10. |
#36
Posted 10 August 2017 - 11:09
richelieu, on 10 august 2017 - 10:34, said:
Ba este foarte posibil. Totul tine de amelioratorii de gust si aditivii folositi Aia dau produsului final un gust identic, indiferent de alte criterii. nu contest ce spui tu, ma gandeam mai degraba si la specificul fiecarei zone, poate carnatii facuti la selgros baia mare sunt mai picanti, sa spunem, decat cei de la selgros ploiesti. la genul acesta de diferente de gust m-am referit. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users