Carnati de cumparat
#1
Posted 08 August 2017 - 20:04
Fratilor, am o pasiune pentru carnati, nu mereu pot sa mi-i fac in casa, asa ca apelez la gustul si bunavointa voastra sa-mi recomandati un tip de carnati de cumparat, din ce locatie, cine ii face, chiar daca sunt macelarii private prin piete. A! Numai BUCURESTI si imprejurimi va rog! Vreau gustul ala, lipsit de chimicale, nu ii vreau de consistenta polonezilor, vreau cand ii bagi in gura sa-ti intre Craciunul prin papilele gustative. Vreau in general carnati proaspeti, afumati sau nu, in principiu din aia grosi. Am incercat de exemplu toata gama de la Kaufland si m-a dezamagit.
|
#2
Posted 08 August 2017 - 20:12
Au la Carrefour din Mega Mall carnati proaspeti subtiri, se vand la metru....6 lei.
Sunt la gust la fel ca cei de Craciun..... Edited by xmanyacs77, 08 August 2017 - 20:13. |
#3
Posted 08 August 2017 - 20:23
Ia carne o toci adaugi sare, piper si usturoi, pe urma o bagi in mat. Faci asa 10-15 kg si congelezi. pe urma tot scoti. In comert nu prea gasesti carnati adevarati, doar pe eticheta. Daca adaugi putin chimen macinat iese gustul de salam
|
#4
Posted 08 August 2017 - 20:31
in Bucuresti nu am ce sa-ti recomand insa daca treci prin Patarlagele (jud Buzau) gasesti carnati de Plescoi (subtiri), nu sunt cei mai buni din gama dar daca ne raportam la Kaufland sunt mirifici.
PoeOvidiu, on 08 august 2017 - 20:23, said:
Ia carne o toci adaugi sare, piper si usturoi, pe urma o bagi in mat. Faci asa 10-15 kg si congelezi. pe urma tot scoti. In comert nu prea gasesti carnati adevarati, doar pe eticheta. Daca adaugi putin chimen macinat iese gustul de salam Edited by alexpet, 08 August 2017 - 20:38. |
#5
Posted 08 August 2017 - 20:37
alexpet, on 08 august 2017 - 20:31, said:
nu asa simplu.......pana si sa alegi carnea este o stiinta....nu-i chiar pentru oricine Se fac foarte usor (cei proaspeti) si au sanse mici sa ajunga la gunoi, ca cei vanduti prin supermaket. Edited by pasilla, 08 August 2017 - 20:40. |
#6
Posted 08 August 2017 - 20:37
well
cu carnea de bucurești orice cîrnaț iese kauflandian...materie primă tot jermană pentru est, plasticată și parfumată. se ia juma/juma carne porc piept și mugur de vițel în rest... e rețeta mai sus. condiția... porc și vițel din bătătura țăranului, altfel n-are sens mișcarea... sau caută produse trei brazi. dar nu cred c-au ajuns tocmai în războiul piețelor europiene...ar fi mîncați...de vii...natural! Edited by sarac.lipit, 08 August 2017 - 20:41. |
#7
Posted 08 August 2017 - 20:38
In București nu cred ca găsești. Dar găsești pe litoral, in orice restaurant sau cârciumă. Si sigur au gust de Crăciun, ca arata de parca sunt făcuți de primul Crăciun crestin, așa de vechi sunt.
|
#8
Posted 08 August 2017 - 20:41
in fine, depinde de gust, dupa mine daca nu au oaie in ei, pot fi doar buni.....apropo, virsli ai incercat? lipsesc cinci minute, ma duc sa-mi iau niste servetele sa ma sterg la bot.....
Edited by alexpet, 08 August 2017 - 20:42. |
#9
Posted 08 August 2017 - 20:42
#10
Posted 08 August 2017 - 20:46
Un minim de implicare si ti faci acasa simplu si eficient .... daca te mai strofoci un pic si te invarti si de o afumatoare vor fi de a dreptul fabulosi.
|
|
#11
Posted 08 August 2017 - 20:46
oaia scarboasa? .... regret sincer afirmatia care dovedeste doar necunoastere!
Asa am gandit si eu o perioada dar dupa 20 de ani mi-am revenit.....si acum imi vine sa-mi dau palme pentru cei 20 de ani irositi.... Daca ai trecut printre buze niste mici care ti-au placut.....aia aveau ceva oaie in ei Edited by alexpet, 08 August 2017 - 20:50. |
#12
Posted 08 August 2017 - 20:47
Sergiana . Au doua sortimente " Carnati proaspeti " si " Carnati taranesti " ...primii sunt grosi , ceilalti sunt cam de dimensiunile cabanosului.. Au aceeasi compozitie si sunt foarte buni . Incearca .
|
#13
Posted 08 August 2017 - 20:53
Acestia sunt carnatii la metru din Carrefour......
Attached Files |
#14
Posted 08 August 2017 - 20:56
arata binisor dar conteaza ce au in ei....eu am ceva dubii, nu de alta dar i-am incercat si nu am cazut pe spate desi nu sunt rai....sunt din categoria de recomandat, in lipsa de ceva mai bun
Edited by alexpet, 08 August 2017 - 20:59. |
#15
Posted 08 August 2017 - 20:56
alexpet, on 08 august 2017 - 20:46, said:
oaia scarboasa? .... regret sincer afirmatia care dovedeste doar necunoastere! Asa am gandit si eu o perioada dar dupa 20 de ani mi-am revenit.....si acum imi vine sa-mi dau palme pentru cei 20 de ani irositi.... Daca ai trecut printre buze niste mici care ti-au placut.....aia aveau ceva oaie in ei Pentru Chifteluta: Poti sa testezi carnatii de la "La Bia". Sunt okeish. Edited by pasilla, 08 August 2017 - 20:59. |
|
#16
Posted 08 August 2017 - 21:51
mi-ai furat ideea, de dimineata voiam sa intreb unde gasesc carnati de plescoi cruzi(gri), nu porcarii de la Aldis, afumate sau ne.
Am luat acum vreo 2 ani din carrefour de mi-a picat fisa cat de buni si chiar ieftini erau, dar nu mai au asa ceva pe raft. |
#17
Posted 08 August 2017 - 22:35
#18
Posted 08 August 2017 - 22:42
Cumpara si tu cate un carnat (din fiecare sortiment) si vezi daca iti place.
Mie imi plac ( ca solutie de avarie) , dar intotdeauna ii prefer pe cei facuti de mine. Mie imi plac carnatii cu carne de porc, vita si oaie si condimente naturale cimbru, usturoi, piper si mult ardei iuite ( sa vad bete de cimbru, coji de usturoi, bucati de ardei, etc.). Usor uscati si usor afumati. Depinde de gusturi. Edited by pasilla, 08 August 2017 - 22:50. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users