Cascaval mucegait
Last Updated: Jul 31 2017 08:00, Started by
Bibulus
, Jul 29 2017 19:49
·
0
#37
Posted 30 July 2017 - 08:31
Nu am patit sa mucegaiesca cascavalul in frigider, probabil pentru ca il iau nefeliat si de acela mai uscat (maturat).
|
#38
Posted 30 July 2017 - 12:48
LensFlare, on 30 iulie 2017 - 05:51, said:
@I2O, crezi ca doar in ardeal exista branza si carne? La bucurestean poti sa-i vinzi si ficat cu calbeaza si il mananca fara probleme pentru ca nu stie ce-i aia..dar aici 90% isi dau seama imediat ca ala e un ficat bolnav...si pot continua cu exemple la nesfarsit mariovrs, on 30 iulie 2017 - 06:48, said:
Da bravo BO$$....crezi ca numa acolo se face branza? Sau oile de acolo pasc iarba mov? Treaba cu produsele de la tarani ( gen lactate ) e cam riscanta, daca sursa nu e de incredere.. Majoritatea is cam nespalati. Da rau de tot ( gen baie o data pe saptamana..) Daca nu-l cunosc pe taran, prefer porcariile de la market. Macar nu iau dracu' vreo boala.. PS; Stiu...stiu...in Ardeal taranii fac dus in fiecare seara si mulg oile cu manusi latex.. Asa ca eu prefer mai bine taranii aia nespalati...de sute de ani oamenii au mancat de la taranii aia jegosi si nu au mai facut ecoli...cum au dat de market a explodat ecoli in ei... Edited by I2O, 30 July 2017 - 12:51. |
#39
Posted 31 July 2017 - 07:39
#40
Posted 31 July 2017 - 08:00
Cu frigiderul nu am probleme, o sa incerc sa pastrez cascavalul altfel, sa nu il mai tin in hartia cerata in care mi-l da. Si o sa testez si alt tip de cascaval, mi s-a recomandat cascavalul Mirdatod ca cica asta ar fi cel mai bun din Romania. sa vad insa daca o sa-mi placa, caci eu m-am invatat cu produsele din Kaufland si luam de la ei multe alte branzeturi feliate : gouda, tilsit, emmentaller.......toate foarte bune.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users