![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Porto Santo
Last Updated: Aug 30 2018 22:01, Started by
bv01
, Jul 27 2017 22:16
·
0

Posted 24 August 2018 - 11:31

Porto Santo - 7-20 August
Transport: Am ajuns pe insula cu TAP, zbor din Bucuresti cu escala la Lisabona, bilet 370 eur de persoana cu bagaj de cala. Pe insula am mers mai mult pe jos, o singura zi am inchiriat masina (Duster - 77 eur) si ne-am plimbat pe toata insula. Destul de mari preturile la inchirieri: - masini de la 65 euro pe zi - biciclete 10/12 euro pe zi - scooter 25 euro pe zi Din descrierile anterioare si mai ales avand in vedere ca insula este foarte mica ma asteptam sa fie foarte putine masini pe insula, dar erau foarte multe, la anumite ore era chiar traficul dirijat in centru. Cazare: Am avut inchiriata o casa (2 dormitoare + living) de pe airbnb. Mancare: sunt destule restaurante, recomand Vila Alencastre unde am mancat "espetada madeirense" foarte bun. O masa de seara la restaurant, cam 40-50 euro pentru 2 persoane (supa de peste sau legume (3-5 euro), fel principal + salata + garnitura (12-20 euro), vin (10-15 euro)) La pranz, la terasele de pe plaja, mancam cu 30-40 eur 2 persoane (aperitive 3-5 euro, pestele zilei 25 eur kg, bere 1.3 eur) Daca mancam burger sau salate, pretul era mai mic. Se gasesc de toate la restaurante (desi pestele si fructele de mare sunt majoritare) am gasit si pui, vaca, porc, burgeri, pizza Plaja: 2 sezlonguri + umbrela 15 euro plaja lunga si goala cam pana pe la ora 16...apoi se mai aglomera in jurul locurilor prin care se ajungea la plaja...daca mergeai 200 metri mai incolo era liber ![]() Vremea a fost buna, cam 23-26 grade zilnic, in unele zile cu vant destul de puternic. Cateva poze: Zimbralinho , oceanul, plaja goala, plaja populata pe seara, espetada madeirense, urme ![]() Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users