Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RCS & RDS Sesizare probleme t...

Baterie externa

Recomandare glet pentru perete cu...

Probleme samsung tv smart
 Copan de curcan. Cum se gateste?

GROUND WAR : tanks

Echivalare an

Feriți-va de țepari Bit...
 Sistem cu Ryzen, freeze

Probleme Cielo

Unde se gasesc cartele prepay?

Cum imi pun bazele in programare?
 Parcare pe linii zigzag

Factory reset

Pareri anvelope Westlake?

Orange TV Go Pair Tv
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Display A5 2017

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
ITChief

ITChief

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 18.08.2016
  • ID membru: 963,982
Salut! Dețin un telefon Samsung Galaxy A5 2017 și vreau să știu dacă este posibil ca atunci când e pornit Always On Display-ul să îmi apară pe ecran așa numitul ,,Screen Burn-In". Voi ce ziceți? Mulțumesc!

#2
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,981
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
topicul dedicat ce zice?

#3
Hider141

Hider141

    URASC iarna si temperaturile scazute!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,847
  • Înscris: 06.01.2008
  • ID membru: 269,644
  • Locație: Fizic in Romania, dar cu gandul in Maldive.

View PostITChief, on 17 iulie 2017 - 07:57, said:

Salut! Dețin un telefon Samsung Galaxy A5 2017 și vreau să știu dacă este posibil ca atunci când e pornit Always On Display-ul să îmi apară pe ecran așa numitul ,,Screen Burn-In". Voi ce ziceți? Mulțumesc!
In mod normal continutul de pe ecran isi schimba pozitia dupa un interval pre-stabilit. Mai multe informatii gasesti, dupa cum spune si @Dany_Drake, in subiectul dedicat.

#4
LensFlare

LensFlare

    Bla Bla Bla...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,759
  • Înscris: 09.05.2005
  • ID membru: 36,348
  • Locație: Somewhere over the rainbow ...
Imaginea afisata de AOD nu este fixa, la un anumit interval este mutata in alt loc al ecranului.

#5
ITChief

ITChief

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 55
  • Înscris: 18.08.2016
  • ID membru: 963,982
Va mulțumesc pentru răspunsuri!

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users