Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TOPURI canale TV ; Grila ideala d...

Întaia predica a unui preot ateu

Suport prindere Navigatie

Service monitoare
 Frankfurt - noul centru financiar...

Stiri doar despre drepturile comp...

NIKON D850

Android N si aplicatiile VR cardb...
 Cazare Costinesti

Ce sa aleg dintre Xiaomi Redmi 4x...

Tepe, anunturi false, vanzatori n...

Recomandare camera bord
 Font Edwardian Script cu diacritice

Drept sau SNSPA

Caut Micro Switch Bitron M5 NC

Procesor AMD PRO A10-8750B R7
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum instalez o platforma pe site

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
Calypsso

Calypsso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 21.04.2009
  • ID membru: 447,682
  • Locație: Timiswawa
Salut.

Ma poate ajuta si pe mine cineva, cu chesti asa mai de baza candva am mai instalat anumite platforme gen IPB, dar asta a fost acuma mult timp si am uitat. Mai exact cum sta treaba, am un domeniu + webhosting de pe un anumit site de profil, am facut o baza de date, un cont ftp, m-am conectat la el, am incarcat platforma dorita, dar cand intru pe site nu imi apare nimic, ci doar background-ul de la ei, imi puteti spune sau sa ma ajutati sa instalez o platforma pe site-ul meu? adica sa fac un forum, aia vreau.
Va multumesc.

Edited by Calypsso, 16 July 2017 - 18:30.


#2
xplozia

xplozia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 861
  • Înscris: 02.02.2005
  • ID membru: 29,979
  • Locație: Pitesti
Platforma = SITE? Sa inteleg ca ai un CMS (Content Management System) sau mai pe romaneste, sistem de administrare a conținutului? Daca da, fiecare CMS are instructiuni de instalare/configurare.
Exemplu Wordpress:
"
Download and unzip the WordPress package if you haven't already.
Create a database for WordPress on your web server, as well as a MySQL (or MariaDB) user who has all privileges for accessing and modifying it.
(Optional) Find and rename wp-config-sample.php to wp-config.php, then edit the file (see Editing wp-config.php) and add your database information.
Upload the WordPress files to the desired location on your web server:
If you want to integrate WordPress into the root of your domain (e.g. http://example.com/), move or upload all contents of the unzipped WordPress directory (excluding the WordPress directory itself) into the root directory of your web server.
If you want to have your WordPress installation in its own subdirectory on your website (e.g. http://example.com/blog/), create the blog directory on your server and upload the contents of the unzipped WordPress package to the directory via FTP.
Note: If your FTP client has an option to convert file names to lower case, make sure it's disabled.
Run the WordPress installation script by accessing the URL in a web browser. This should be the URL where you uploaded the WordPress files.
If you installed WordPress in the root directory, you should visit: http://example.com/
If you installed WordPress in its own subdirectory called blog, for example, you should visit: http://example.com/blog/
"

#3
Calypsso

Calypsso

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 795
  • Înscris: 21.04.2009
  • ID membru: 447,682
  • Locație: Timiswawa
Nu, eu vreau sa instalez pur si simplu o platforma gen IPB pe site-ul meu, da' nu stiu sa mai fac asta, pentru ca e proaspat cumparat un domeniu.ro +webhosting, ce-am inteles cica  trebuie sa setez si namesever-urile si mai multe chesti, mai exact eu vreau sa-mi deschid un site(forum) si nu stiu cum mama ma-sii sa fac aasta.

#4
lula_canci

lula_canci

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.03.2007
  • ID membru: 158,940
Pai fix aia trebuie sa faci, domeniul sa duca la hosting. La setarile domeniului trebuie sa setezi nameserverele sa fie cele date de hosting. Care or fi alea, tu stii, cei de la hosting stiu. Apoi in cateva ore de obicei, cand intri in browser pe domeniul respectiv, o sa apara ce ai pus pe FTP.

#5
red46

red46

    Member Title

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,408
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România
Vezi că și IPB trebuie plătit. Versiunile nulled pot avea diverse backdoor-uri.
Să știi că nu pierzi nimic dacă cauți pe Google.

Edited by red46, 16 July 2017 - 19:06.


#6
poadol

poadol

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,834
  • Înscris: 13.12.2010
  • ID membru: 647,198
  • Locație: Arad

View PostCalypsso, on 16 iulie 2017 - 18:54, said:

Nu, eu vreau sa instalez pur si simplu o platforma gen IPB pe site-ul meu, da' nu stiu sa mai fac asta, pentru ca e proaspat cumparat un domeniu.ro +webhosting, ce-am inteles cica  trebuie sa setez si namesever-urile si mai multe chesti, mai exact eu vreau sa-mi deschid un site(forum) si nu stiu cum mama ma-sii sa fac asta.
instalare platforma IPB

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users