Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
TOPURI canale TV ; Grila ideala d...

Întaia predica a unui preot ateu

Suport prindere Navigatie

Service monitoare
 Frankfurt - noul centru financiar...

Stiri doar despre drepturile comp...

NIKON D850

Android N si aplicatiile VR cardb...
 Cazare Costinesti

Ce sa aleg dintre Xiaomi Redmi 4x...

Tepe, anunturi false, vanzatori n...

Recomandare camera bord
 Font Edwardian Script cu diacritice

Drept sau SNSPA

Caut Micro Switch Bitron M5 NC

Procesor AMD PRO A10-8750B R7
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Lenovo Ideapad 100-15IBD - Placa integrata la cea dedicata

  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
PaduUK

PaduUK

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 05.07.2017
  • ID membru: 991,972
Buna, tocmai ce mi-am luat Lenovo Ideapad 100-15IBD   i5 5200U cu Geforce 920M ( Intel HD 5500) si nu reusesc nici cum sa dau switch de pe cea integrata la cea dedicata.  In BIOS nu este nicaieri optiunea de switch. Daca intru in Device Manager si ii dau Disable la cea integrata nu ma mai lasa sa intru in Nvidia Control Panel => imi da eroarea asta : " You are currently not using a display attached to an Nvidia GPU " Imi puteti da va rog ceva sfaturi. ? Multumesc

#2
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Se face automat switch.
Problema care este, de fapt, pentru ce vrei sa faci switch ?

#3
PaduUK

PaduUK

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 05.07.2017
  • ID membru: 991,972
Pai is niste oferte de jocuri pe Steam ( desii nu ma joc pe laptop ) dar astea chiar merita si as vrea sa vad cum merge

#4
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,635
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
le instalezi frumos si apoi cand pornesti jocul, laptopul stie singur cand sa treaca de pe o placa video pe alta in functie de cerintele jocului. asa sunt facute ele.

oricum, nu inteleg cum si ce ai vrea sa testezi acum, cand de fapt tu nici nu ai instalat vreun joc. in windows se vede la fel, oricce placa ai folosi

#5
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,210
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
https://www.howtogee....3NGs-HQi_-.png

#6
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Pai, ia 18 jocuri GRATUITE de pe Steam si vezi cum merge.
Sa inteleg ca, de fapt, nu ai nici o problema, pentru ca nu ai probat nici un joc.
Dar stiai tu de o jmecherie si... neah.... punem caruta inainte boilor.

Edited by roxanaRabinowitz, 16 July 2017 - 16:51.


#7
PaduUK

PaduUK

    Junior

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 05.07.2017
  • ID membru: 991,972
Nu, sa va spun drept am luat un joc Agor sau ceva de genul , free to play de pe Steam si mergea destul de rau ( in jur de 20-25 FPS ) si ma gandeam ca ruleaza pe integrata. Oricum multumesc mult pentru raspunsuri. M-am lamurit ! :)

#8
Dany_Darke

Dany_Darke

    Black widow, the chick who knows!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 15,635
  • Înscris: 07.06.2014
  • ID membru: 867,106
  • Locație: Pe scaun
vezi ca si jocul trebuie sa aiba ceva optimizari, astea de duzina sunt doar ca sa se miste ceva pe ecran si atat

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users