Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Service Auto Racemi IASI

PSLG

Ponturi, link-uri, ieftinataturi ...

Problema camera aplicatie
 Sambete si duminici platite norma...

Interviu angajare. Intrebari inco...

Alegere SSD - M.2

windows 10 x64 indexeaza mereu
 Tv Samsung seria MU 2017

Reclamatie autovehicul fara asigu...

Ford transit

Casa parter 95 mp construiti + te...
 Surubul carcasei de laptop se inv...

webcam Windows 10 pe asus transfo...

Intrebari telefone OnePlus

Petrecere cu 1 milion de invitati
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Teufel 5.1-Receiver-Subw. Concept S SW+R/6

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Un salut respectos.
Am adus un sistem 5.1 din Germania si nu am telecomanda la el, nu gasesc nici macar una sa o clonez, problema este ca nu pot intra in meniul lui cu nimic, modelul acesta are control la sunet pe fiecare canal in parte si aceasta se face numai din telecomanda. Cum as putea sa ii controlez canalele, am incercat si cu tel LG dar nu pot de cat sa il opresc sau sa il mutesc. Ce sanse am sa il pot controla?
Acesta este modelul,
http://www.ebay.de/i...6-/112238895784

#2
lightpoint

lightpoint

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 785
  • Înscris: 16.02.2017
  • ID membru: 979,869

View Postdadul, on 16 iulie 2017 - 10:49, said:

Un salut respectos.
Am adus un sistem 5.1 din Germania si nu am telecomanda la el, nu gasesc nici macar una sa o clonez, problema este ca nu pot intra in meniul lui cu nimic, modelul acesta are control la sunet pe fiecare canal in parte si aceasta se face numai din telecomanda. Cum as putea sa ii controlez canalele, am incercat si cu tel LG dar nu pot de cat sa il opresc sau sa il mutesc. Ce sanse am sa il pot controla?
Acesta este modelul,
http://www.ebay.de/i...6-/112238895784
nu mai cumpara produse furate

#3
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Nu fi asa de sigur ca a fost furat, l-am primit direct de la posesor dar intrebarea mea nu a fost asta. Raspunsul tau poate fi valabil pentru cei ce fac treaba asta

aici este poza cu telecomanda originala, asta pentru cei care ma pot ajuta.
http://www.ebay.de/i...sd=252408789787

#4
titoo

titoo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,738
  • Înscris: 19.03.2007
  • ID membru: 156,601
  • Locație: Bucuresti
Daca ai un Smartphone cu senzor IR ( infraroșu) instaleaza aplicatiile de telecomenzi universale si poate ai noroc sa gasesti una care functioneaza.

#5
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Am incercat cu un LG dar nu are obtiunile de care am nevoie, Nu exista o metoda de a intra in meniul lui, de a regla volumul pe fiecare satelit si pe woofer in rest nu ma intereseaza

#6
titoo

titoo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,738
  • Înscris: 19.03.2007
  • ID membru: 156,601
  • Locație: Bucuresti

View Postdadul, on 16 iulie 2017 - 11:46, said:

Am incercat cu un LG dar nu are obtiunile de care am nevoie, Nu exista o metoda de a intra in meniul lui, de a regla volumul pe fiecare satelit si pe woofer in rest nu ma intereseaza
Nu cunosc sistemul tau, dar multe se pot seta dintr-o combinatie a butoanelor de pe panoul aparatului. Cauta pe internet detalii despre modelul respectiv.

#7
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Dupa cum se vede si in poza aparatul are doar 4 butoane nu stiu ce se poate seta din ele,mie teama sa nu il dereglez mai rau dar incerc

#8
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Exact de ce m-am temut, am reusit din cele 4 butoane sa-i dau reset, a trecut pe movie film se aude si mai incet iar la muzica lasa de dorit, astept o varianta mai buna, alte combinatii nu sunt posibile

Edited by dadul, 16 July 2017 - 19:17.


#9
titoo

titoo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,738
  • Înscris: 19.03.2007
  • ID membru: 156,601
  • Locație: Bucuresti

View Postdadul, on 16 iulie 2017 - 19:16, said:

Exact de ce m-am temut, am reusit din cele 4 butoane sa-i dau reset, a trecut pe movie film se aude si mai incet iar la muzica lasa de dorit, astept o varianta mai buna, alte combinatii nu sunt posibile
Cauta pe internet combinatia butoanelor pentru sistemul tau. Alte variante eu unul nu mai stiu.

#10
Lowrider

Lowrider

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,044
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,209
  • Locație: Brasov
Incearca o telecomanda Logitech Harmony, desi din ce am vazut si folosit, Harmony foloseste telecomanda originala pt a invata comenzile. Poate totusi exista si posibilitatea de a o invata si altfel.
Daca tot sta prietenul tau in Germania, spune-i sa-ti caute telecomanda pe kleinanzeigen.
Cred ca astae telecomanda pe care o cauti.

#11
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Aceia e telecomanda dar nu a putut sa imi faca rost de una originala, poate din prea multa comoditate. Referitor la un Logitech Harmony cum se procedeaza, asta nu stiu, poate imi explici un pic mai detaliat procedeul. Merci.

#12
edigee

edigee

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,729
  • Înscris: 16.10.2008
  • ID membru: 379,964
Sunt asa numitele learning remote. Sunt aparute tocmai din anii '90 ,nu sunt o noutate. Trebuie neaparat telecomanda originala.
Se tin fata in fata si se tine apasat simultan pe butoanele de la ambele telecomenzi si astfel telecomanda care invata memeoreaza comenzile de pe cea originala. De ex. daca se tine simultan alasat butonul play(ala cu triunghi/sageata) de pe cea originala si un buton oarecare de pe cea care invata acest buton din urma(de pe telecomanda learning) va executa comanda play ,samd.

Edited by edigee, 17 July 2017 - 10:01.


#13
Lowrider

Lowrider

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,044
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,209
  • Locație: Brasov
Procesul ti l-a explicat colegul, iar telecomanda aia e de vanzare, de ce nu-i spui prietenului sa ti-o cumpere? Sa-l contacteze pe vanzator si poate mai negociaza ceva la pret.

#14
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Nu pot face rost de telecomanda originala, neamtu cat ar fi de prieten ei sunt f, comozi.Metoda de a sparge cumva codurile sau cum le-o fi zicand nu exista ceva? daca vb, prosti scuze, sau alta metoda?

#15
Lowrider

Lowrider

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,044
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,209
  • Locație: Brasov
Contacteaza-l tu pe vanzator si spune-i ca-i platesti in avans telecomanda plus transportul, sa ti-o trimita in Ro. Si ii platesti prin virament bancar sau prin Paypal. Cum crezi ca poti altfel sa "faci rost"?

Eventual suna-l pe asta sa va intalniti si sa te duci cu o Logitech Harmony, sa-i faci learning-ul.

#16
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Nu pot sa il sun ca nu este activ anuntu si nu are telefonul scris

#17
titoo

titoo

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,738
  • Înscris: 19.03.2007
  • ID membru: 156,601
  • Locație: Bucuresti
http://www.ebay.com/...O8AAOSwYS9ZY-k4

#18
dadul

dadul

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 05.02.2010
  • ID membru: 558,927
Ok, o sa incerc, merci

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users