Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Casetofon opel astra g breack

Ce s-ar intampla in cazul asta?

P20 Pro sau Iphone 8 Plus

Ne-ati furat viata, copilaria, li...
 CFM

Mancarime in ureche

Intre forta si pricepere

Fisier AC3 sau DTS care sa arate ...
 Marfa cumparata de la Arizona Mar...

Slabit la sala?

Tapet textil

Unde as putea gasi un tutorial In...
 Obturatie de canal bine facuta - ...

De ce smartu' se vinde ca pai...

Defilare cu Soimii Patriei la Pit...

Xiaomi Redmi 5 Plus - pareri?
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Port SFP/SFP+

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp
A reusit cineva sa foloseasca internet-ul prin FTTH direct in portul SFP/SFP+ al unui router third party, de exemplu Mikrotik?
Sau doar router-ele Huawei  sint autorizate in retea?

#2
Swagger

Swagger

    DIGI GPON FTTH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,693
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
  • Locație: Romania
Nu o sa reusesti deoarece OLT-ul accepta doar ONT-uri de aceeasi marca sau altele compatibile, in cazul Telekom, ONT-urile Sagemcom, nu o sa reusesti niciodata sa conectezi cablul de F.O. direct in PC sau alt router. Autentificarea in retea se face prin MAC, si doar daca nu clonezi MAC-ul ONT-ului vei reusii sa te autentifici, dar nu iti garanteaza nimeni ca va si functiona.

#3
red46

red46

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,061
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România
E posibil: https://routerboard.com/SFPONU

#4
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 10:12, said:

Nu o sa reusesti deoarece OLT-ul accepta doar ONT-uri de aceeasi marca sau altele compatibile, in cazul Telekom, ONT-urile Sagemcom, nu o sa reusesti niciodata sa conectezi cablul de F.O. direct in PC sau alt router. Autentificarea in retea se face prin MAC, si doar daca nu clonezi MAC-ul ONT-ului vei reusii sa te autentifici, dar nu iti garanteaza nimeni ca va si functiona.
Multumesc. Da, banuiam ca autentificarea se face pe baza de MAC, e aceeasi situatie ca la provider-ul meu actual.

Btw, OLT/ONT-urile nu sint Huawei?

View Postred46, on 16 iulie 2017 - 10:13, said:

Da, cunosc optiunea, insa trebuie sa fie suportata de carte ISP.

#5
Swagger

Swagger

    DIGI GPON FTTH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,693
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
  • Locație: Romania
Ba da, la mine in zona OLT-urile si ONT-urile sunt Huawei.

#6
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,850
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
Pentru că au numai Huawei.

Până și RDS are OLT Huawei aici Posted Image

#7
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 14:39, said:

Ba da, la mine in zona OLT-urile si ONT-urile sunt Huawei.
Am inteles, insa mentionasei Sagemcom. Nu stiam ca le-au introdus mai de curind.

#8
Swagger

Swagger

    DIGI GPON FTTH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,693
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
  • Locație: Romania
Si eu am fost surprins sa vad ca sunt compatibile, si sunt mult mai potente decat Huawei-urile pe care le au in oferta actuala.

Tu tot de la Telekom ai F.O.?

#9
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,850
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
@Swagger
Cum RDS are Fibethome care, culmea, e compatibil cu ZTE și Huawei, așa și-a tras Telekom un contract avantajos cu Sagem. :)

LE:
Fiberhome

#10
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 19:58, said:

Si eu am fost surprins sa vad ca sunt compatibile, si sunt mult mai potente decat Huawei-urile pe care le au in oferta actuala.

Tu tot de la Telekom ai F.O.?
Nu, doar consideram optiunea.
Poate fi cerut Sagemcom-ul la semnarea contractului?

#11
Swagger

Swagger

    DIGI GPON FTTH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,693
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
  • Locație: Romania
Doar daca ai probleme tehnice, si doar daca prelungesti contractul pe 24 luni.

#12
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp
La instalarea initiala o sa primesc Huawei-ul by default adica?
Bummer...

#13
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,850
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
Ai 50% șanse la Huawei.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users