Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
televizor stricat

Problema neurologica - mobilitate

Vreau sa ma apuc de minare - Inve...

word - o mica intreabre
 Wiessman Vitopend W100 Eroare F5

inot la Snagov

Sfat achizitie telefon maxim 500 ...

Recomandare camera foto
 A fost respectata decizia de rein...

masina noua - cat dureaza inmatri...

Ocluzie(probleme cu maxilaru)

Cum vi se par noile generatii ce ...
 Conector audio

BMW 318i - experiment

24 pe Prime Video Romania?

Taylor Swift - Gorgeous
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Port SFP/SFP+

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp
A reusit cineva sa foloseasca internet-ul prin FTTH direct in portul SFP/SFP+ al unui router third party, de exemplu Mikrotik?
Sau doar router-ele Huawei  sint autorizate in retea?

#2
Swagger

Swagger

    DIGI GPON FTTH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,616
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
  • Locație: Tīrgu Mureș
Nu o sa reusesti deoarece OLT-ul accepta doar ONT-uri de aceeasi marca sau altele compatibile, in cazul Telekom, ONT-urile Sagemcom, nu o sa reusesti niciodata sa conectezi cablul de F.O. direct in PC sau alt router. Autentificarea in retea se face prin MAC, si doar daca nu clonezi MAC-ul ONT-ului vei reusii sa te autentifici, dar nu iti garanteaza nimeni ca va si functiona.

#3
red46

red46

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, Romānia
E posibil: https://routerboard.com/SFPONU

#4
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 10:12, said:

Nu o sa reusesti deoarece OLT-ul accepta doar ONT-uri de aceeasi marca sau altele compatibile, in cazul Telekom, ONT-urile Sagemcom, nu o sa reusesti niciodata sa conectezi cablul de F.O. direct in PC sau alt router. Autentificarea in retea se face prin MAC, si doar daca nu clonezi MAC-ul ONT-ului vei reusii sa te autentifici, dar nu iti garanteaza nimeni ca va si functiona.
Multumesc. Da, banuiam ca autentificarea se face pe baza de MAC, e aceeasi situatie ca la provider-ul meu actual.

Btw, OLT/ONT-urile nu sint Huawei?

View Postred46, on 16 iulie 2017 - 10:13, said:

Da, cunosc optiunea, insa trebuie sa fie suportata de carte ISP.

#5
Swagger

Swagger

    DIGI GPON FTTH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,616
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
  • Locație: Tīrgu Mureș
Ba da, la mine in zona OLT-urile si ONT-urile sunt Huawei.

#6
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,578
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
Pentru că au numai Huawei.

Până și RDS are OLT Huawei aici Posted Image

#7
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 14:39, said:

Ba da, la mine in zona OLT-urile si ONT-urile sunt Huawei.
Am inteles, insa mentionasei Sagemcom. Nu stiam ca le-au introdus mai de curind.

#8
Swagger

Swagger

    DIGI GPON FTTH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,616
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
  • Locație: Tīrgu Mureș
Si eu am fost surprins sa vad ca sunt compatibile, si sunt mult mai potente decat Huawei-urile pe care le au in oferta actuala.

Tu tot de la Telekom ai F.O.?

#9
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,578
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
@Swagger
Cum RDS are Fibethome care, culmea, e compatibil cu ZTE și Huawei, așa și-a tras Telekom un contract avantajos cu Sagem. :)

LE:
Fiberhome

#10
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 19:58, said:

Si eu am fost surprins sa vad ca sunt compatibile, si sunt mult mai potente decat Huawei-urile pe care le au in oferta actuala.

Tu tot de la Telekom ai F.O.?
Nu, doar consideram optiunea.
Poate fi cerut Sagemcom-ul la semnarea contractului?

#11
Swagger

Swagger

    DIGI GPON FTTH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,616
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
  • Locație: Tīrgu Mureș
Doar daca ai probleme tehnice, si doar daca prelungesti contractul pe 24 luni.

#12
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp
La instalarea initiala o sa primesc Huawei-ul by default adica?
Bummer...

#13
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,578
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
Ai 50% șanse la Huawei.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users