Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Service Auto Racemi IASI

PSLG

Ponturi, link-uri, ieftinataturi ...

Problema camera aplicatie
 Sambete si duminici platite norma...

Interviu angajare. Intrebari inco...

Alegere SSD - M.2

windows 10 x64 indexeaza mereu
 Tv Samsung seria MU 2017

Reclamatie autovehicul fara asigu...

Ford transit

Casa parter 95 mp construiti + te...
 Surubul carcasei de laptop se inv...

webcam Windows 10 pe asus transfo...

Intrebari telefone OnePlus

Petrecere cu 1 milion de invitati
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Port SFP/SFP+

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp
A reusit cineva sa foloseasca internet-ul prin FTTH direct in portul SFP/SFP+ al unui router third party, de exemplu Mikrotik?
Sau doar router-ele Huawei  sint autorizate in retea?

#2
Swagger

Swagger

    Telecom Addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,451
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
Nu o sa reusesti deoarece OLT-ul accepta doar ONT-uri de aceeasi marca sau altele compatibile, in cazul Telekom, ONT-urile Sagemcom, nu o sa reusesti niciodata sa conectezi cablul de F.O. direct in PC sau alt router. Autentificarea in retea se face prin MAC, si doar daca nu clonezi MAC-ul ONT-ului vei reusii sa te autentifici, dar nu iti garanteaza nimeni ca va si functiona.

#3
red46

red46

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,966
  • Înscris: 06.03.2016
  • ID membru: 947,982
  • Locație: Galați, România
E posibil: https://routerboard.com/SFPONU

#4
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 10:12, said:

Nu o sa reusesti deoarece OLT-ul accepta doar ONT-uri de aceeasi marca sau altele compatibile, in cazul Telekom, ONT-urile Sagemcom, nu o sa reusesti niciodata sa conectezi cablul de F.O. direct in PC sau alt router. Autentificarea in retea se face prin MAC, si doar daca nu clonezi MAC-ul ONT-ului vei reusii sa te autentifici, dar nu iti garanteaza nimeni ca va si functiona.
Multumesc. Da, banuiam ca autentificarea se face pe baza de MAC, e aceeasi situatie ca la provider-ul meu actual.

Btw, OLT/ONT-urile nu sint Huawei?

View Postred46, on 16 iulie 2017 - 10:13, said:

Da, cunosc optiunea, insa trebuie sa fie suportata de carte ISP.

#5
Swagger

Swagger

    Telecom Addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,451
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
Ba da, la mine in zona OLT-urile si ONT-urile sunt Huawei.

#6
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,120
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
Pentru că au numai Huawei.

Până și RDS are OLT Huawei aici Posted Image

#7
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 14:39, said:

Ba da, la mine in zona OLT-urile si ONT-urile sunt Huawei.
Am inteles, insa mentionasei Sagemcom. Nu stiam ca le-au introdus mai de curind.

#8
Swagger

Swagger

    Telecom Addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,451
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
Si eu am fost surprins sa vad ca sunt compatibile, si sunt mult mai potente decat Huawei-urile pe care le au in oferta actuala.

Tu tot de la Telekom ai F.O.?

#9
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,120
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
@Swagger
Cum RDS are Fibethome care, culmea, e compatibil cu ZTE și Huawei, așa și-a tras Telekom un contract avantajos cu Sagem. :)

LE:
Fiberhome

#10
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 19:58, said:

Si eu am fost surprins sa vad ca sunt compatibile, si sunt mult mai potente decat Huawei-urile pe care le au in oferta actuala.

Tu tot de la Telekom ai F.O.?
Nu, doar consideram optiunea.
Poate fi cerut Sagemcom-ul la semnarea contractului?

#11
Swagger

Swagger

    Telecom Addict

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,451
  • Înscris: 26.12.2013
  • ID membru: 840,287
Doar daca ai probleme tehnice, si doar daca prelungesti contractul pe 24 luni.

#12
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
  • ID membru: 2,537
  • Locație: oskJBB001.v4.kddi.ne.jp
La instalarea initiala o sa primesc Huawei-ul by default adica?
Bummer...

#13
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,120
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
Ai 50% șanse la Huawei.

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users