Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Achizitionare masina !

Parola BIOS

Recomandare Hosting in Romania si...

Inaintarea in varsta
 Rasete demonice si semne pe corp ...

Consecențialismul

Import Masina SH din Elvetia

Melodia din reclama ENEL 2018 (PR...
 Cirese amare-dulceata

audi a4 vs bmw 320 xdrive

Adresa configurare router Tenda

Accident
 Care sunt versurile Désenchantée?

De ce nu sunt indienii de culoare?

Scythe Ninja 2 (socket 775) pe so...

Parchet umflat
 

Port SFP/SFP+

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
A reusit cineva sa foloseasca internet-ul prin FTTH direct in portul SFP/SFP+ al unui router third party, de exemplu Mikrotik?
Sau doar router-ele Huawei  sint autorizate in retea?

#2
Swagger

Swagger

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,827
  • Înscris: 26.12.2013
Nu o sa reusesti deoarece OLT-ul accepta doar ONT-uri de aceeasi marca sau altele compatibile, in cazul Telekom, ONT-urile Sagemcom, nu o sa reusesti niciodata sa conectezi cablul de F.O. direct in PC sau alt router. Autentificarea in retea se face prin MAC, si doar daca nu clonezi MAC-ul ONT-ului vei reusii sa te autentifici, dar nu iti garanteaza nimeni ca va si functiona.

#3
red46

red46

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,113
  • Înscris: 06.03.2016
E posibil: https://routerboard.com/SFPONU

#4
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 10:12, said:

Nu o sa reusesti deoarece OLT-ul accepta doar ONT-uri de aceeasi marca sau altele compatibile, in cazul Telekom, ONT-urile Sagemcom, nu o sa reusesti niciodata sa conectezi cablul de F.O. direct in PC sau alt router. Autentificarea in retea se face prin MAC, si doar daca nu clonezi MAC-ul ONT-ului vei reusii sa te autentifici, dar nu iti garanteaza nimeni ca va si functiona.
Multumesc. Da, banuiam ca autentificarea se face pe baza de MAC, e aceeasi situatie ca la provider-ul meu actual.

Btw, OLT/ONT-urile nu sint Huawei?

View Postred46, on 16 iulie 2017 - 10:13, said:

Da, cunosc optiunea, insa trebuie sa fie suportata de carte ISP.

#5
Swagger

Swagger

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,827
  • Înscris: 26.12.2013
Ba da, la mine in zona OLT-urile si ONT-urile sunt Huawei.

#6
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,008
  • Înscris: 18.04.2008
Pentru că au numai Huawei.

Până și RDS are OLT Huawei aici Posted Image

#7
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 14:39, said:

Ba da, la mine in zona OLT-urile si ONT-urile sunt Huawei.
Am inteles, insa mentionasei Sagemcom. Nu stiam ca le-au introdus mai de curind.

#8
Swagger

Swagger

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,827
  • Înscris: 26.12.2013
Si eu am fost surprins sa vad ca sunt compatibile, si sunt mult mai potente decat Huawei-urile pe care le au in oferta actuala.

Tu tot de la Telekom ai F.O.?

#9
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,008
  • Înscris: 18.04.2008
@Swagger
Cum RDS are Fibethome care, culmea, e compatibil cu ZTE și Huawei, așa și-a tras Telekom un contract avantajos cu Sagem. :)

LE:
Fiberhome

#10
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002

View PostSwagger, on 16 iulie 2017 - 19:58, said:

Si eu am fost surprins sa vad ca sunt compatibile, si sunt mult mai potente decat Huawei-urile pe care le au in oferta actuala.

Tu tot de la Telekom ai F.O.?
Nu, doar consideram optiunea.
Poate fi cerut Sagemcom-ul la semnarea contractului?

#11
Swagger

Swagger

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,827
  • Înscris: 26.12.2013
Doar daca ai probleme tehnice, si doar daca prelungesti contractul pe 24 luni.

#12
Ninja

Ninja

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,360
  • Înscris: 07.12.2002
La instalarea initiala o sa primesc Huawei-ul by default adica?
Bummer...

#13
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,008
  • Înscris: 18.04.2008
Ai 50% șanse la Huawei.

Anunturi


Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate