Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sesizare pentru probleme tehnice ...

Baterie externa

Recomandare glet pentru perete cu...

Probleme samsung tv smart
 Copan de curcan. Cum se gateste?

GROUND WAR : tanks

Echivalare an

Feriți-va de țepari Bit...
 Sistem cu Ryzen, freeze

Probleme Cielo

Unde se gasesc cartele prepay?

Cum imi pun bazele in programare?
 Parcare pe linii zigzag

Factory reset

Pareri anvelope Westlake?

Orange TV Go Pair Tv
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Testare programe

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 519
  • Înscris: 26.04.2010
  • ID membru: 584,958
Buna dimineata, as dori putin ajutor, am niste salvari din anumite programe si as dori un fel de simulator, ca si o masina virtuala sa instalez acele programe si sa pun salvarile sa vad care sunt, la softul instalat, de exemplu sa instalez mozilla si sa pun extensiile salvate, insa nu pot folosi o masina virtuala, gen VMware, ca nu merge internetul pe ea sa pot instala un browser :( Multumesc mult.

#2
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,026
  • Înscris: 11.11.2005
  • ID membru: 53,238

 Life2Live, on 16 iulie 2017 - 08:29, said:

insa nu pot folosi o masina virtuala, gen VMware, ca nu merge internetul pe ea sa pot instala un browser Posted Image Multumesc mult.

Nu ai setat-o corect, de asta nu-ti merge internetul.

#3
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 519
  • Înscris: 26.04.2010
  • ID membru: 584,958

 xxvirusxx, on 16 iulie 2017 - 08:31, said:


Nu ai setat-o corect, de asta nu-ti merge internetul.
Posibil, poti sa ma indrumi ? Rulez windows 7 64 biti pe masina virtuala.

#4
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,026
  • Înscris: 11.11.2005
  • ID membru: 53,238
Pai pune o poza cum ai setat la network (ca nu folosesc vmware)

#5
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 519
  • Înscris: 26.04.2010
  • ID membru: 584,958

 xxvirusxx, on 16 iulie 2017 - 09:04, said:

Pai pune o poza cum ai setat la network (ca nu folosesc vmware)
Nu am setat, am lasat totul default, sunt pe wireless, dar inainte mergea, daca lasam default, facea setarile si pentru internet, tu ce folosesti ?

#6
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
La mine a mers mereu netul din prima, indiferent de windows pe masina reala, versiunea de vmware si windows din masina virtuala.
Alegeam NAT la crearea unei masini virtuale noi si mergea perfect.
Pe Windows real am RDS, prin router, desi nu cred ca are importanta.
Sper ca tu nu re-faci conexiunea la Internet, pe masina virtuala, exact ca si pe masina reala (user+parola, daca ai asa ceva sau alte setari speciale).

Mergi la VMWare, la meniul VM > settings > ce scrie la Network adapter ?

Edited by roxanaRabinowitz, 16 July 2017 - 09:08.


#7
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 519
  • Înscris: 26.04.2010
  • ID membru: 584,958

 roxanaRabinowitz, on 16 iulie 2017 - 09:07, said:

La mine a mers mereu netul din prima, indiferent de windows pe masina reala, versiunea de vmware si windows din masina virtuala.
Alegeam NAT la crearea unei masini virtuale noi si mergea perfect.
Pe Windows real am RDS, prin router, desi nu cred ca are importanta.
Sper ca tu nu re-faci conexiunea la Internet, pe masina virtuala, exact ca si pe masina reala (user+parola, daca ai asa ceva sau alte setari speciale).

Mergi la VMWare, la meniul VM > settings > ce scrie la Network adapter ?
Scrie NAT, si ca e conectat ...

#8
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Repet, sper ca nu mai incerci sa te conectezi la wireless din masina virtuala.
UNDE scrie ca e conectat ?
OK, si daca e conectat, incarca ceva, merge vreun program pe net ?

#9
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 519
  • Înscris: 26.04.2010
  • ID membru: 584,958

 roxanaRabinowitz, on 16 iulie 2017 - 09:15, said:

Repet, sper ca nu mai incerci sa te conectezi la wireless din masina virtuala.
UNDE scrie ca e conectat ?
OK, si daca e conectat, incarca ceva, merge vreun program pe net ?
Nu incerc sa ma conectez, conectat e doar windows-ul normal, prin wi-fi, masina e lasata default, pai nu merge nici Internet Explorer, nici sa instalez mozilla, in cazul meu ce doresc.

 Life2Live, on 16 iulie 2017 - 09:18, said:

Nu incerc sa ma conectez, conectat e doar windows-ul normal, prin wi-fi, masina e lasata default, pai nu merge nici internet explorer, nici sa instalez mozilla, in cazul meu ce doresc.
Dar vad ca la local area jos, imi scrie, not conected ... doar la setari e conectat, pe windows, icoana nu e conectata.

#10
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Incearca sa opresti COMPLET, citeva minute, de proba, firewall si antivirus (din masina reala si virtuala).
Eventual da un restart la masina virtuala.
Sau disconnect/connect, tot din meniul VM > settings > network > in partea dreapta sus....

#11
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 519
  • Înscris: 26.04.2010
  • ID membru: 584,958

 roxanaRabinowitz, on 16 iulie 2017 - 09:22, said:

Incearca sa opresti COMPLET, citeva minute, de proba, firewall si antivirus (din masina reala si virtuala).
Eventual da un restart la masina virtuala.
Sau disconnect/connect, tot din meniul VM > settings > network > in partea dreapta sus....
Nu merge, sa nu iti pierd nici timpul tau, stii vre-o alternativa ?

#12
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138
Alternativa... la ce ?!

De unde stii tu ca-mi pierzi timpul ?
Daca stiam solutia magica, ti-o spuneam din prima.

Ai incercat in modul Bridge, in loc de NAT ?
Cum si de unde ai oprit firewall si antivirus, explica ceva mai detaliat.

#13
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 519
  • Înscris: 26.04.2010
  • ID membru: 584,958

 roxanaRabinowitz, on 16 iulie 2017 - 09:36, said:

Alternativa... la ce ?!

De unde stii tu ca-mi pierzi timpul ?
Daca stiam solutia magica, ti-o spuneam din prima.

Ai incercat in modul Bridge, in loc de NAT ?
Cum si de unde ai oprit firewall si antivirus, explica ceva mai detaliat.
Cum pot pune bridge, in loc de Nat, de la setari ? Pai firewall default de la windows-ul propriu spus, nu il folosesc, ca si antivirus folosesc doar AntiMalware bytes, dar l-am oprit.

#14
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,022
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Vezi la placa WiFi de pe gazda daca ai bifat asa: https://websistent.c...ge-protocol.jpg

Dezinstaleaza VMware si repune la loc, ceva schimbari ai facut fara sa-ti dai seama, ca trebuia sa mearga in prima.

#15
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 519
  • Înscris: 26.04.2010
  • ID membru: 584,958

 neagu_laurentiu, on 16 iulie 2017 - 09:39, said:

Vezi la placa WiFi de pe gazda daca ai bifat asa: https://websistent.c...ge-protocol.jpg

Dezinstaleaza VMware si repune la loc, ceva schimbari ai facut fara sa-ti dai seama, ca trebuia sa mearga in prima.
Salut, am acel lucru bifat, doar ieri ce am instalat si dezinstalat, o sa vad. Ceva alternativa mai simpla ? O alta masina virtuala ?

#16
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,022
  • Înscris: 30.07.2003
  • ID membru: 5,142
Virtual Box. Dar nu ruleaza mai bine aplicatiile ca VMware.

In setari ce ai?
https://www.vmware.c...networka2_t.gif

#17
roxanaRabinowitz

roxanaRabinowitz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,414
  • Înscris: 21.02.2016
  • ID membru: 946,138

 Life2Live, on 16 iulie 2017 - 09:38, said:

Cum pot pune bridge, in loc de Nat, de la setari ? Pai firewall default de la windows-ul propriu spus, nu il folosesc, ca si antivirus folosesc doar AntiMalware bytes, dar l-am oprit.
Deja ti-am spus, de 2 ori, cum modifici: meniul VM > settings > network > in partea dreapta ....

Daca nu folosesti firewall, asta inseamna ca e pornit sau oprit ?
Sint 2 lucruri complet diferite, iti dai seama, nu ?
Ai oprit tu ACUM sau inainte, MANUAL, firewall din windows ?

Antimalware bytes nu e antivirus, este, dupa cum spune numele, Antimalware, este altceva.

Edited by roxanaRabinowitz, 16 July 2017 - 09:50.


#18
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,385
  • Înscris: 16.11.2012
  • ID membru: 786,296
  • Locație: Brasov
alternativa e virtualbox

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users