Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandari Baby monitor Wi-Fi!

GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...
 Sunt dese/normale ofertele de van...

Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala
 Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...
 Vacanta in SUA ( NY )

Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

Faculatatea de Informatica - Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

mranonim

mranonim

New Member

• Grup: Junior Members
Salut

Sunt un proaspăt  absolvent de liceu, de aceea acum aș vrea sa aplic la o facultate de Informatică, însa am unele neclarități.

Aș sa aplic la Facultatea de Informatică a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Am vorbit cu niște cunoscuți care spuneau ca acolo matematica care este predata este foarte grea, iar profesorii pur si simplu îți dau materia pe care tu trebuie sa o înveți fără alte explicații în ceea ce privește materia.

Am deschis acest topic pentru pe ca cei care au studiat sau studiază la facultatea respectiva sa își dea cu părerea si sa spună care este calitatea studiilor făcute acolo, cum se desfășoară procesul de învățare, cum sunt organizate examenele, dacă pot fi ajutat în caz ca am unele neclarități.

Orice informație este binevenita.

Griggson

Griggson

Member

• Grup: Members
Tocmai am terminat anul 2. De matematica e grea dar profesorul face in asa fel incat daca ai prezenta completa si te mai stradui putin sa treci fara probleme. Mai este in al doilea semenstru din anul 1 algebra. Aici nu e neaparat greu dar in examen aproximativ jumatate din punctaj se ia pe teorie.

Explicatii... Daca mergi pe domeniul asta va trebui sa te impaci cu ideea ca vei studia mult singur. Eu nu m-am dus aproape niciodata la cursuri ci doar la activitatile de laborator/seminar. Daca iti place domeniul asta si iti dai cat de cat interesul nu se poate sa nu treci. Eu am invatat o gramada de chestii faine de la facultate desi nu ma asteptam. (ex. baze de date, POO, assembler, linux, etc.)

Anul 1 eu l-am facut de oaie si am terminat cu 5 restante dar in anul 2 am si muncit part-time si am luat aproape tot (a ramas matematica si algebra Posted Image ).

Overall, parerea mea este ca merita.

Rakdos

Rakdos

Junior Member

• Grup: Members

View PostGriggson, on 11 iulie 2017 - 15:21, said:

Tocmai am terminat anul 2. De matematica e grea dar profesorul face in asa fel incat daca ai prezenta completa si te mai stradui putin sa treci fara probleme. Mai este in al doilea semenstru din anul 1 algebra. Aici nu e neaparat greu dar in examen aproximativ jumatate din punctaj se ia pe teorie.

Explicatii... Daca mergi pe domeniul asta va trebui sa te impaci cu ideea ca vei studia mult singur. Eu nu m-am dus aproape niciodata la cursuri ci doar la activitatile de laborator/seminar. Daca iti place domeniul asta si iti dai cat de cat interesul nu se poate sa nu treci. Eu am invatat o gramada de chestii faine de la facultate desi nu ma asteptam. (ex. baze de date, POO, assembler, linux, etc.)

Anul 1 eu l-am facut de oaie si am terminat cu 5 restante dar in anul 2 am si muncit part-time si am luat aproape tot (a ramas matematica si algebra Posted Image ).

Overall, parerea mea este ca merita.

Am ramas dupa primul sem din anul 2 cu 3 restante - la BD, la Retele si la Grafuri. Simt ca innebunesc pur si simplu. Poti sa imi dai niste sfaturi, idk? Ceva care sa ma motiveze... . Cum ti -a fost in facultate? Greu? Ai invatat mereu? Cu viata sociala cum ai stat? Ai avut timp liber? Cum arata o zi din viata ta de student?

neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

Guru Member

• Grup: Senior Members

View PostRakdos, on 12 februarie 2020 - 22:01, said:

BD, la Retele si la Grafuri
Sunt materii de baza din profesie. Asa ca trage la acestea definitorii decat la nu stiu ce matematica abstracta.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate