![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Faculatatea de Informatica - Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi
Last Updated: Feb 12 2020 23:00, Started by
mranonim
, Jul 11 2017 14:44
·
0

Posted 11 July 2017 - 14:44

Salut
Sunt un proaspăt absolvent de liceu, de aceea acum aș vrea sa aplic la o facultate de Informatică, însa am unele neclarități. Aș sa aplic la Facultatea de Informatică a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Am vorbit cu niște cunoscuți care spuneau ca acolo matematica care este predata este foarte grea, iar profesorii pur si simplu îți dau materia pe care tu trebuie sa o înveți fără alte explicații în ceea ce privește materia. Am deschis acest topic pentru pe ca cei care au studiat sau studiază la facultatea respectiva sa își dea cu părerea si sa spună care este calitatea studiilor făcute acolo, cum se desfășoară procesul de învățare, cum sunt organizate examenele, dacă pot fi ajutat în caz ca am unele neclarități. Orice informație este binevenita. |
Posted 11 July 2017 - 15:21

Tocmai am terminat anul 2. De matematica e grea dar profesorul face in asa fel incat daca ai prezenta completa si te mai stradui putin sa treci fara probleme. Mai este in al doilea semenstru din anul 1 algebra. Aici nu e neaparat greu dar in examen aproximativ jumatate din punctaj se ia pe teorie.
Explicatii... Daca mergi pe domeniul asta va trebui sa te impaci cu ideea ca vei studia mult singur. Eu nu m-am dus aproape niciodata la cursuri ci doar la activitatile de laborator/seminar. Daca iti place domeniul asta si iti dai cat de cat interesul nu se poate sa nu treci. Eu am invatat o gramada de chestii faine de la facultate desi nu ma asteptam. (ex. baze de date, POO, assembler, linux, etc.) Anul 1 eu l-am facut de oaie si am terminat cu 5 restante dar in anul 2 am si muncit part-time si am luat aproape tot (a ramas matematica si algebra ![]() Overall, parerea mea este ca merita. |
Posted 12 February 2020 - 22:01

Tocmai am terminat anul 2. De matematica e grea dar profesorul face in asa fel incat daca ai prezenta completa si te mai stradui putin sa treci fara probleme. Mai este in al doilea semenstru din anul 1 algebra. Aici nu e neaparat greu dar in examen aproximativ jumatate din punctaj se ia pe teorie. Explicatii... Daca mergi pe domeniul asta va trebui sa te impaci cu ideea ca vei studia mult singur. Eu nu m-am dus aproape niciodata la cursuri ci doar la activitatile de laborator/seminar. Daca iti place domeniul asta si iti dai cat de cat interesul nu se poate sa nu treci. Eu am invatat o gramada de chestii faine de la facultate desi nu ma asteptam. (ex. baze de date, POO, assembler, linux, etc.) Anul 1 eu l-am facut de oaie si am terminat cu 5 restante dar in anul 2 am si muncit part-time si am luat aproape tot (a ramas matematica si algebra ![]() Overall, parerea mea este ca merita. Am ramas dupa primul sem din anul 2 cu 3 restante - la BD, la Retele si la Grafuri. Simt ca innebunesc pur si simplu. Poti sa imi dai niste sfaturi, idk? Ceva care sa ma motiveze... . Cum ti -a fost in facultate? Greu? Ai invatat mereu? Cu viata sociala cum ai stat? Ai avut timp liber? Cum arata o zi din viata ta de student? |
Posted 12 February 2020 - 23:00

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users