Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
ce pot sa fac cu castraveti?
Last Updated: Jul 14 2017 03:12, Started by
alexpet
, Jul 11 2017 11:29
·
0
#37
Posted 11 July 2017 - 14:15
astea sunt o parte din dihaniile ce le am pe stoc acum (am dat deja o parte din ei)....lada de plastic are cam 40 cm lungime....
si asta este locul de unde provin...cam 2.... hai maxim 2,5 mp stiu as putea sa-i culeg mai mici dar 1. nu fac samanta (inca), deci sunt OK si asa 2. ar trebui sa-i arunc pe astia ca sa recuperez cumva. cum ziceam, nu ma lasa inima Attached FilesEdited by alexpet, 11 July 2017 - 14:27. |
#38
Posted 11 July 2017 - 14:30
Ia un butoi de minimum 60 de litri, pune-i la murat cu apa, un pic de otet, boabe de mustar, frunze de telina si leustean, mult mult hrean, si bineinteles sare grunjoasa.
Iti rezolva problema, macar pentru o perioada de timp. Unde mai pui ce gust au castravetii pripiti... Oricum, m-ai facut sa zambesc cu problema asta a ta, merci. O alta rezolvare ar fi sa-i dai la porci. Edited by LouisCyphre, 11 July 2017 - 14:31. |
#39
Posted 11 July 2017 - 14:42
la murat am pus deja, sunt beton pentru la iarna. Porci nu am si nici nu stiu pe nimeni pe aproape care sa creasca asa ceva. Am doar un caine......
Edited by alexpet, 11 July 2017 - 14:43. |
#41
Posted 11 July 2017 - 15:00
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ww6Lpl8F4wE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
#42
Posted 11 July 2017 - 15:06
la anul planteaza castravete amar. macar scoti un ban cinstit, daca tot ai invazie ca anul asta.
http://agrointel.ro/...u-1-leu-bucata/ https://www.stiriagr...mici-41640.html |
#43
Posted 11 July 2017 - 15:53
#44
Posted 11 July 2017 - 17:41
15 kile pe iarnă?
Am pus bidon de 60(murat) plus 5 borcane de 20(oțet) și nu mi-au ajuns până la Paște. Bagă-i la murat,și când s-au murat bine,îi poți găti. Se poate face o mâncare de castraveți acri,de nu te mai oprești din mâncat. |
#45
Posted 11 July 2017 - 18:18
prima actiune, cumva inspirata de voi. Am facut un humus strasnic in care am tocat castraveti cubulete. Foarte bun!
|
#46
Posted 11 July 2017 - 19:21
corinadaniela, on 11 iulie 2017 - 12:20, said:
jericho, o saormerie nu se poate aproviziona de la o persoana fizica neautorizata, fara factura sau acte de provenienta a marfii. pe de alta parte, tu ai avea incredere sa mananci muraturi puse de un nene oarecare, in cine stie ce conditii insalubre ? nu vorbim acum despre initiator, ci la modul general. Deaceea este si unul din cele mai profitabile domenii, lucrezi la negru cu angajati platiti minim, vinzi la negru fara bon fiscal si ai adaosuri uriase pana si la marfa bagata in gestiune si in contabilitate (bauturile). Cat despre muraturi, e plina piata de ele, si se pare ca romanii au incredere ca sunt OK, eu nu am curajul sa cumpar de la un necunoscut asa ceva si daca as vrea, mai ales ca mai sunt tinute si in conditii insalubre la vanzare prin piata. Imi dau seama acasa cum sunt tinute... |
|
#47
Posted 11 July 2017 - 21:50
#48
Posted 11 July 2017 - 22:59
alexpet, on 11 iulie 2017 - 12:26, said:
de ex....a deshidratat cineva castraveti? si daca da ce a facut cu ei dupa? Culege-i mai mici că doar treci zilnic pe lângă ei; nu-i mai lăsa să crească cât un bulumac. Așa mari din 8-10 bucăți ai 2-3 kile, dacă-i culegi micuți cantitatea este jumătate sau mai puțin. Edited by jobist, 11 July 2017 - 23:03. |
#49
Posted 12 July 2017 - 05:58
DJPocaitul, on 11 iulie 2017 - 21:50, said:
...da si la oameni saraci...de pomana. jobist, on 11 iulie 2017 - 22:59, said:
Parcă e peste 70% apă. Culege-i mai mici că doar treci zilnic pe lângă ei; nu-i mai lăsa să crească cât un bulumac. Așa mari din 8-10 bucăți ai 2-3 kile, dacă-i culegi micuți cantitatea este jumătate sau mai puțin. |
#50
Posted 13 July 2017 - 08:04
pclife, on 11 iulie 2017 - 19:21, said: Majoritatea fastfoodurilor de la colt de strada si restaurantelor se aprovizioneaza de la PF neautorizata fara factura sau acte de provenienta a marfii... in domeniul asta se lucreaza la negru aproape exclusiv, Marfa la negru, vanzare la negru fara bon fiscal. Deaceea este si unul din cele mai profitabile domenii, lucrezi la negru cu angajati platiti minim, vinzi la negru fara bon fiscal si ai adaosuri uriase pana si la marfa bagata in gestiune si in contabilitate (bauturile). |
#51
Posted 13 July 2017 - 16:23
trecand peste sugestiile cu saormeriile.....azi am facut o ciulama cu......castraveti! Nu detaliez reteta pentru ca este ciulamaua clasica doar ca in loc de ciuperci am pus castraveti! A, am adaugat si usturoi.
A iesit acceptabil, sa zicem nota 7 din 10. Merge ca si garnitura sau simpla si se poate servi mai ales rece cu patrunjel deasupra. Ma asteptam ca virgula castravetii sa se faca pilaf....ei bine, nu sau facut! Edited by alexpet, 13 July 2017 - 16:24. |
|
#53
Posted 13 July 2017 - 18:12
daca erai de pe langa iasi iti cumparam cateva kile pe sapt
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users