Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se foloseste zoom motorizat?

Extindere apa - trecere in domeni...

La mulți ani @Digix!

[cum] telefon cu folosire in SUA
 Montare AC deasupra frigiderului?

Cunoaste cineva metoda de semideg...

De ce in unele tari sunt sparte p...

Marime siguranța AC - 24.000...
 E de la monitor sau nu?

Rezervare gresita

Ce erau chestiile astea pe cerul ...

Apa plata ieftina vs scumpa
 Serial: Those About to Die

Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11
 

Sagemcom 5655 AC RF

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
586 replies to this topic

#541
darkwings

darkwings

    satana

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,520
  • Înscris: 06.04.2006
192.168.1.1  admin/password- wifi -2.4 activat si de asemenea activat 5.0

#542
inspektahG

inspektahG

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.05.2020
Salut. Detin un abonament telekom, cu net L, ftth, cu router sagemcom f@st 5655v2. Se poate imbunatati viteza pe wi_fi? Momentan am cam pana in 400 mb/s ( pe 5ghz). Pe cablu ajunge pana la 940.
Sa il pun in mod bridge, folosind un alt router... S-ar ajunge la o viteza apropiata de ethernet? Multumesc.

#543
eldatar

eldatar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 19.03.2019
Nu se va ajunge decât cu echipament wifi6 și dispozitive wireless compatibile wifi6. Routerul sagemcom e cel mai bun oferit de Telekom ever, nu renunță la el decât în condiția de mai sus.
400 de mbps 5ghz wireless este minunat mai umbla puțin la benzi și vezi dacă mai storci ceva eu cu un soho huawei de la Orange cu 5ghz și 3x3 mimo prind aproape 600.

#544
inspektahG

inspektahG

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 23.05.2020
Nici macar daca ii atasez un alt router? In mod bridge vb. de ex: TP-Link Archer C80. Banuiesc ca imi va da mai multa putere pe wi-fi.

#545
eldatar

eldatar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 19.03.2019

View PostinspektahG, on 18 mai 2021 - 14:08, said:

Nici macar daca ii atasez un alt router? In mod bridge vb. de ex: TP-Link Archer C80. Banuiesc ca imi va da mai multa putere pe wi-fi.
CA să mergi pe sigur cumpăra un router wifi6.
Acesta are doar 3x3 mimo și va suporta maxim 600 deși va trebui sa renunti la sagemcom căci nu suporta bridge mode.
Sagecom are 2x2 mimo

Edited by eldatar, 19 May 2021 - 08:08.


#546
Sosolinu87

Sosolinu87

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.09.2021
Salutare tuturor. Am și eu o problema legata de acest modem de la Telekom. In urma cu o luna am legat un bobcat300 (helium miner)la modem prin LAN. Acesta necesita portul 44158 deschis. Am făcut setările necesare dar tot îmi dădea în bobcat că este relayed. Am activat și DMZ pe ip ul fix al bobcat ului și toate au mers bine. După exact 2 săptămani am inceput sa am probleme cu internetul.daca sun de pe WhatsApp nu se face legătura cu persoana sunata, speed test nu mergea, nici ping nu apărea pe pagina și bobcat ul nu mai avea comunicare cu serverul lor. Am intrat în setări la firewall și am văzut că era pe custom(nu mai rețin innainte de modificari pe ce era setat).am trecut pe.low și toate au început să meargă. La fix 24 ore de la modificare modemul a sărit iar pe custom și nu mergeau. Am sunat la Telekom și au trimis un om să mi schimbe aparatul.au pus alt modem tot sagemcom și am refăcut setările pentru bobcat. A mers totul exact că și cu primul modem 2 săptămâni.acum la fiecare 24 ore intru la firewall și dau pe low pentru că el sare automat pe custom și îmi blochează traficul pe anumite aplicații, site urî. Știți cumva care ar fi rezolvarea?
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

#547
emanu900

emanu900

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,522
  • Înscris: 03.04.2004
Sa ai alt model de ONT, Sagemcom-ul asta nu e chiar asa de performant cum se zice.
Al meu de la nici o lună de cand mi-am instalat serviciul, da chix daca bag stress prea tare in el aka nu mai merge netul nici pe Lan si nici pe Wifi.

Link pe FO cu rețeaua are (aplicatia T arata totul ok pe conexiune), mie imi aloca IP insa nu încarca nici o pagină, nimic.
Degeaba bag reset, power Off/On ca tot aia e, isi da drumul de la sine dupa 2/3 ore.
Probabil crapa NAT-ul.

Am cerut schimbare dar echipa m-a sunat sa imi spuna ca tot acest model mi-l vor pune ca altceva nu au si mi s-a spus sa astept pana dupa jumătatea lui Octombrie cand sub Orange vor primi si alte modele de OnT-uri, preferabil unul ce suporta bridge. Asa ca astept luna viitoare lt o cerere noua.

Edited by emanu900, 18 September 2021 - 09:41.


#548
DooMFeaR

DooMFeaR

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 10.04.2007
Va salut!  Am atasat un SSD acestui ONT si in incercarea mea de a ma conecta la " NAS ", imi cere un username si o parola. Nu am gasit nicaieri in setarile ONT-ului, optiunea de a seta o parola pt el. Am accesat //IP/share/ si am incercat userul si parola routerului, am incercat si parola de la Wifi... Nu am reusit. Ma puteti ajuta?Attached File  ont.PNG   45.92K   41 downloads

#549
eldatar

eldatar

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 495
  • Înscris: 19.03.2019

View Postemanu900, on 18 septembrie 2021 - 09:39, said:

Sa ai alt model de ONT, Sagemcom-ul asta nu e chiar asa de performant cum se zice.
Al meu de la nici o lună de cand mi-am instalat serviciul, da chix daca bag stress prea tare in el aka nu mai merge netul nici pe Lan si nici pe Wifi.

Link pe FO cu rețeaua are (aplicatia T arata totul ok pe conexiune), mie imi aloca IP insa nu încarca nici o pagină, nimic.
Degeaba bag reset, power Off/On ca tot aia e, isi da drumul de la sine dupa 2/3 ore.
Probabil crapa NAT-ul.

Am cerut schimbare dar echipa m-a sunat sa imi spuna ca tot acest model mi-l vor pune ca altceva nu au si mi s-a spus sa astept pana dupa jumătatea lui Octombrie cand sub Orange vor primi si alte modele de OnT-uri, preferabil unul ce suporta bridge. Asa ca astept luna viitoare lt o cerere noua.
Si un prieten avuse aceasta problema cu noul  ont zte  , nu exista ont mai performant ca si sagemcomul curent la telekom .
Problema  se rezolva prin reconfigurarea ontului pe linie sau inlocuirea oltului din zona asta daca semnalul pe fibra est unul bun .
Cand folosesc netul la maxim la digi indelungat am aceeasi problema dei isi revine intr-un minut , aici nu stiu de ce ... o data a picat detot si a trebuit tehnicianul sa repuna fibra complect cica sa perforat fibra .
Culmea niciun astfel de probleme pe orange fibra , probabil infrastructura telekom in zona unde sunt este stelara si sau putini abonati .

Edited by eldatar, 04 December 2021 - 15:29.


#550
sas_ro

sas_ro

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 886
  • Înscris: 01.01.2013
Buna ziua,

Am si eu net de la fostul Telekom, si am primit HG8247.
As vrea sa-l schimb cu unul care are si banda 5G, insa unii spun ca Sagemcom are probleme si sa astept pana Orange furnizeaza HG8247W5 catre fostul Telekom - ar fi mai bun Huawei?

Multumesc

#551
vili_topor

vili_topor

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 19.06.2009
Buna ziua. Am router Sagemcom Fast@5655 . Am accesat pagina de setari ale routerului si am activat server DLNA si File Sharing. Am atasat un SSD la portul USB. Problema este ca nu pot pune alte fisiere pe SSD accesandu-l din calculator, nici prin locatia de retea care imi apare in Acest PC(rulez Windows 10) si nici daca ma conectez de pe calculator la router si accesez My Media. Se deschide Twonky(media server) insa nu apare optiune adauga si nici un fel de menu al serverului. Pot accesa/viziona continutul ce se afla deja pe SSD atat de pe calculator cat si de pe smart tv. In urma cu ceva vreme am sunat al Telekom si mi-au spus ca nu acorda suport pentru media server pentru ca dispozitivul a fost montat doar pentru functiile de ONT si router. Stie cineva cum pot accesa SSD sa fac upload fisiere, sa nu il deconectez/conectez fizic de fiecare data cand am nevoie?

#552
vili_topor

vili_topor

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 19.06.2009
Am rezolvat, era din setarile Windows 10. Era necesar SMB1 protocol care pe Windows 10 este dezactivat din motive de securitate.

#553
Caralumba

Caralumba

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 24.05.2007
Buna ziua,
Stiti cumva daca exista vre-o setare speciala, la modelul Sagemcom Fast@5655, pentru a permite apeluri audio/video cu Whatsapp?
Functioneaza in orice alta locatie cu wi-fi, la asta nu vrea.
Orice sfat pentru rezolvare este binevenit.
Multumesc.

#554
mercur68

mercur68

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,449
  • Înscris: 07.08.2007
Cred ca a fost o problema, acum merg apelurile video, nu au functionat vreo 24 de ore

#555
Caralumba

Caralumba

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 24.05.2007
Asa o fi fost, dar la mine nici acum nu merge.

#556
mercur68

mercur68

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,449
  • Înscris: 07.08.2007

View PostCaralumba, on 02 august 2023 - 08:17, said:

Asa o fi fost, dar la mine nici acum nu merge.

Nu mai merge, ai gasit vreo rezolvare?

#557
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,201
  • Înscris: 15.07.2005
nici la mine nu merg apelurile video si audio pe watz up pe wifi .netul merge perfect! faceti va rog sesizare la ei sa rezolvam cauza..sigur vre-un DOREL   a inchis vreun port ...ca asa se intampla...de....oameni nepregatiti

#558
Caralumba

Caralumba

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 525
  • Înscris: 24.05.2007
Nu a gresit nimeni nimic, se pare ca este o problema de firmware la acest model (pe surse...)
Attached File  oo.png   173.8K   29 downloads

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate