Sagemcom 5655 AC RF
Last Updated: Dec 11 2022 08:58, Started by
androholic
, Jul 06 2017 07:10
·
13

Posted 18 August 2017 - 13:53

Chiar daca sunt de la UPC si am Connect-Box-ul care arata superb, ONT-ul asta le intrece pe toate.....
|
Posted 20 August 2017 - 14:20

E ok cu racirea. Nu se supraincalzeste. Sunt temperaturi, consider eu, normale si constante.
O problema ce am observat-o si m-a facut sa dezactivez AC-ul este ca pe telefoane compatibile Samsung S4, S5, isi pierdea des conexiunea si revenea dupa cateva momente. Probabil din cauza functiei Band Steering care face tranzitia de la o banda la alta in functie de semnal sau nu stiu.. dar si in aceeasi camera cu router-ul se deconecta. Acum am dezactivat AC-ul, am lasat N-ul si este stabil. Si in afara de acea problema mi s-a mai intamplat sa se restarteze de vreo 2-3 ori, ba chiar odata erau toate led-urile active si pana sa-i dau reset din buton sa nu mearga internetul. |
Posted 20 August 2017 - 14:24

E ok cu racirea. Nu se supraincalzeste. Sunt temperaturi, consider eu, normale si constante. O problema ce am observat-o si m-a facut sa dezactivez AC-ul este ca pe telefoane compatibile Samsung S4, S5, isi pierdea des conexiunea si revenea dupa cateva momente. Probabil din cauza functiei Band Steering care face tranzitia de la o banda la alta in functie de semnal sau nu stiu.. dar si in aceeasi camera cu router-ul se deconecta. Acum am dezactivat AC-ul, am lasat N-ul si este stabil. Si in afara de acea problema mi s-a mai intamplat sa se restarteze de vreo 2-3 ori, ba chiar odata erau toate led-urile active si pana sa-i dau reset din buton sa nu mearga internetul. |
Posted 24 August 2017 - 07:25

de faptul ca sunt lente la restart nu spune nimeni nimic. la instalare dureaza cel putin 15 minute sa se sincronizeze pe cand huaweiurile se sincronizau in 3 minute
|
Posted 24 August 2017 - 13:16

de faptul ca sunt lente la restart nu spune nimeni nimic. la instalare dureaza cel putin 15 minute sa se sincronizeze pe cand huaweiurile se sincronizau in 3 minute |
Posted 24 August 2017 - 13:42

Instalarea se face odata si gata.
Dureaza 2 minute, sa zic, sa se reinitializeze dupa un restart. Nu e grav.. nu asta e o problema pentru mine.. Mai important e ce face dupa. |
Posted 26 August 2017 - 07:02

De acord cu tine, important e ce face după. Oricum, HG 658-UL meu nu își ia restarturi decât în rarele momente în care Electrica SA Muntenia Nord întrerupe curentul datorită defecțiunilor unor echipamente ori calamități naturale. În rest routerul funcționează brici. Marea mea speranță e ca satul meu să fie pus pe lista FTTH și să mă "joc" și eu și familia mea în viitorul cât mai apropiat cu un Sagemcom.
|
Posted 04 September 2017 - 12:37

Cum pot face sa beneficiez de acest ont?managerul meu de cont mi-a spus ca nu pit beneficia deoarece am ftth 500mbps...e nasol sa stai pe wifi cu 150mbps si aceia nu sunt dusi la maxim.
|
Posted 04 September 2017 - 15:12

Posted 04 September 2017 - 16:25

Salut. Știe cineva care e id-ul și parola de conectat in interfață? Prin cablu merge bine, dar prin wireless e dezastru. Se deconectează des, iar viteza e slabă, chiar daca in testele de viteza iese contrariul...
|
Posted 05 September 2017 - 02:07

Id si pass sunt pe spate. Dezactiveaza banda de 5.0 ghz pentru ca el face tranzitia de la 2.4 la 5.0 si se deconecteaza in acel moment. Eventual daca dezactivezi band steering-ul posibil sa nu se mai deconecteze atat de des din moment ce alegi exclusiv una din benzi.
Viteza pe banda de 2.4 ghz e slaba. Undeva pe la 43 Mbps D/U. Mie mi se intampla ocazional sa se restarteze router-ul si dupa aceea sa nu mai mearga wi-fi. |
|
Posted 05 September 2017 - 11:49

Pana la urma am reusit. Nu s-a sincronizat HG8247H la noua licatie si mi-au instalat Sagemcomu.impecabil.
|
Posted 05 September 2017 - 11:56

Nu dezactiva banda de 5Ghz daca vrei viteza buna. Pe AC trebuie sa ajungi undeva la aprox 500Mbps daca ai device-uri cu 2x2MIMO. In schimb cauta sa vezi daca poti sa setezi SSID-uri diferite pentru 5Ghz, a.i. sa fi sigur pe ce banda esti conectat.
La fel poti face sa fortezi si un canal anume si sa nu il lasi pe auto. De la asta s-ar putea ocazional sa vezi deconectari pentru ca ap-ul tot alege canalul care crede ca este mai liber. |
Posted 05 September 2017 - 11:57

Check out my @Speedtest result! How fast is your internet? http://www.speedtest...lt/a/3180339640
Iata viteza pe 5ghz.impecabil la abonament de 500 |
Posted 05 September 2017 - 11:57

Multumesc pt ideea cu band-steering. Măcar acum nu se mai deconectează. Există ceva setări suplimentare de făcut ca să meargă mai bine? Ținând cont ca tocmai am trecut pe fibra optica, nu vad nici o îmbunătățire, nici măcar la încărcarea video-urilor de pe YouTube, ba dimpotrivă.
|
Posted 05 September 2017 - 21:34

Salut băieți, ma poate ajuta cineva cu acest router în sensul sa ii pot marii raza wifi? Sau cum as putea sa îl împerechez cu un tenda?(am încercat de n ori și nu am reușit.) Probabil ca nu permite aceasta funcție ca am reușit sa conectez acel tenda la un un semnal de router ce-l prind de la un vecin făcând aceleași chestii pe care le făceam și când încercăm sa ma conectez la sagemcom ..mi-am băgat azi tv și net de la o firmă.. și am acest router. Din ce am citit și acesta al meu se restartează des. Menționez ca nu am habar în acest domeniu..am dat tot din mine cu s ar zice
![]() |
|
Posted 10 September 2017 - 16:34

Salut membri! Am dat peste forum incercand sa gasesc o solutie la ptoblema mea. M-am abonat la Telekom de curand si mi-au instalat un Sagemcom 5655 AC. Am 2 IPTV-Uri, unul la parter si unul la etaj. Porturile routerului sunt configurate pt iptv(3 si 4), 1 si 2 fiind pt internet. Problema mea este ca la etaj am nevoie de o conexiune la met si una pt iptv, insa am doar un cablu care urca. Are cineva idee cum as putea configura astfel incat sa pot avea si net si iptv pe o iesire unica din Sagemcom?... pot instala eventual un alt router sus, insa fara setari nu rezolv nimic...sper ca mi-am expus problema pe intelesul celor care m-ar putea ajuta...multumesc!
|
Posted 10 September 2017 - 16:48

Ai incercat cu un switch in portul 3 sau 4 si sa vezi daca iti scoate si net si IPTV? Eventual fa niste capturi de la optiunile din ONT.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users