Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
SUA intenționeaza sa interzi...

Piscina + pompa + diferential = c...

Micro sd pentru modulator fm

Izolare fonica, camera cu autoade...
 Cum scot peretele alb

Mariri de taxe si tva

Intrebari legate de AC si functia...

Whole Lotta Rosie vs Whole Lotta ...
 Dezavantaje calorifere aluminiu

Baterie moarta !?

Cadou nedorit. Cum scap de el?

Theo Rose x Domino x Alessandra -...
 R.I.P. Donald Sutherland

Problema de soft ...

PPC suprataxeaza voit fara nici o...

Gaura dreapta in perete gros
 

Sagemcom 5655 AC RF

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
586 replies to this topic

#1
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012

View Postdic_star79, on 05 iulie 2017 - 07:33, said:

NEWS !
Va informam ca incepand cu data de 4 iulie 2017 este disponibil pentru instalari pe tehnologia FTTH noul router de la Sagemcom, 5655 AC RF .
Caracteristici:
Voce
- Suporta servicii de voce peste internet (VoIP)
Date, IPTV si CATV
- Suporta serviciul de internet de mare viteza (FTTH). Are 4 porturi Gigabit Ethernet 10/100/1000 Mbps.
- Suporta serviciul de televiziune IPTV. Din interfata web a routerului se pot configura toate cele 4 porturi LAN pentru a suporta serviciul IPTV.
- Suporta serviciul de televiziune CATV – interfata RF.
Wireless
- Ofera conexiune wireless LAN (WLAN) – standardele IEEE 802.11b/g/n/ac.
Datorita noului standard AC, beneficiaza de o conectiviate wireless de tip AC1600, conectivitate Download +Upload maxima, simultana in ambele benzi WIFI de 2.4GHz si de 5 GHz, de pana la 1,600Mbps, mai exact:
- max 300Mbps in 2.4GHz ( la 2 stream-uri wireless utilizate simultan ) si concomitent
- max 1,300Mbps in 5GHz ( la 3 stream-uri wireless utilizate simultan )
Porturi
- 4 porturi Gigabit Ethernet;
- 2 porturi telefonice (VoIP);
- 2 porturi USB
- Interfata RF
Dimensiuni - 247mm x 171mm x 43mm
Greutate: <500g
Pagina produsului: http://www.sagemcom....eways/fst-5655/

Topic destinat pentru setari , teste, comparatii, intrebari legate de acest nou echipament disponibil clientilor Telekom.

Attached File  F@st_5350EAC_Gateway.jpg   128.6K   328 downloads

#2
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013
Sunt curios ce rezultate se obtin pe WIFI avand in vedere ca e AC1600. Cred ca acoperirea e putin precara dat find faptul ca nu are antene externe.

#3
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
Rezultate Sagemcom (printre primele instalate Posted Image  , abonament FTTH 100Mbps (pentru mine e arhisuficient, 1Gbps ar fi fost un moftPosted Image ),
Attached File  Cablu.png   31.41K   250 downloads - Rezultatul pe cablu
Attached File  Wi Fi S4 FTTH.png   846.8K   240 downloads Aici pe Samsung S4, standard WI-FI AC.

PS. Arata mai bine router-ul in realitate. Acoperirea pe 65MP e foarte buna, ( max de linii in aproape fiecare punct al apartamentului) Interfata router-ului super intuitiva fata de ce am avut inainte pe Huawei HG520s cand aveam ADSL 6Mbps sau HG655b pe VDSL 70Mbps. Si, culmea.. seamana mai mult a abonament de 200Mbps. Posted Image

#4
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
@flaviuscr7
Cum arată interfața web a routerului? Poți pune câteva poze? Mulțumesc.

#5
dic_star79

dic_star79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,603
  • Înscris: 09.01.2008

View Postflaviuscr7, on 13 iulie 2017 - 12:55, said:

Rezultate Sagemcom (printre primele instalate Posted Image  , abonament FTTH 100Mbps (pentru mine e arhisuficient, 1Gbps ar fi fost un moftPosted Image ),
Attachment Cablu.png - Rezultatul pe cablu
Attachment Wi Fi S4 FTTH.png Aici pe Samsung S4, standard WI-FI AC.

PS. Arata mai bine router-ul in realitate. Acoperirea pe 65MP e foarte buna, ( max de linii in aproape fiecare punct al apartamentului) Interfata router-ului super intuitiva fata de ce am avut inainte pe Huawei HG520s cand aveam ADSL 6Mbps sau HG655b pe VDSL 70Mbps. Si, culmea.. seamana mai mult a abonament de 200Mbps. Posted Image
Asta mă întreb și eu că noi am făcut abonament Tv L + Net M, am mai întâlnit cazuri la Net M sa primească 200/200. Bine că ești mulțumit.

#6
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
Attached File  Interfata 1.JPG   185.07K   503 downloads Iti ofera un slideshow cu caracteristici ale aparatului.
Attached File  Interfata 2.JPG   102.84K   527 downloads Cam asa arata meniul principal. Mi se pare foarte curat. Mod Guest, Mod Check Wireless environment.

#7
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012

View Postflaviuscr7, on 13 iulie 2017 - 13:25, said:

Attachment Interfata 1.JPG Iti ofera un slideshow cu caracteristici ale aparatului.
Attachment Interfata 2.JPG Cam asa arata meniul principal. Mi se pare foarte curat. Mod Guest, Mod Check Wireless environment.
Curat, ordonat, aerisit. Foarte faină interfața.

Care e versiunea firmware cu care vine? Întreb pentru istoric, să fie consemnate versiunile firmware. Bănuiesc că va primi cel puțin un update firmware pe parcurs.

#8
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
Attached File  20170713_230418.jpg   277.81K   418 downloadsAttached File  20170713_230418_Richtone(HDR).jpg   373.42K   419 downloads
Sper sa fie concludente pozele.
Software version: SG3G10000210
Hardware Version 1.0

#9
Swagger

Swagger

    "Commit your task to memory, then do your job."

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,171
  • Înscris: 26.12.2013
Poti face o poza si la panoul din spate? Sa vedem si noi cum are mufele :D.

#10
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
Attached File  20170715_002636.jpg   291.94K   451 downloads - Cam asa. Fibra e infasurata pe dedesubt unde mai e trecut SSID-ul si pass. In pachet mai este alimentatorul, un cablu telefonic, cablu UTP 5e si ghidul de instalare. Cele 4 porturi sunt toate gigabit.

#11
zoom66

zoom66

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 06.05.2010
Test făcut cu un samsung s5 pe noul sagecom 5655 ac/rf de la telekom.Attached File  Screenshot_2017-07-15-12-54-03.png   200.7K   367 downloads

#12
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
Poti face un screenshot la Log-ul din interfata router-ului, te rog?

#13
zoom66

zoom66

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 06.05.2010
Interfata modemuluiAttached File  Screenshot_2017-07-17-09-30-44.png   69.45K   341 downloads[ https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170717/89f65997b79e3c0ce99b7c621eed24ac.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Interfata log-inAttached File  Screenshot_2017-07-17-09-45-50.png   289.92K   290 downloads

#14
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
E mișto că are și interfață de mobil. :)

#15
flaviuscr7

flaviuscr7

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 05.05.2011
@zoom66 Scuze, m-am exprimat eu gresit cand ti-am cerut print screen cu log-ul. Ma refeream la cel care iti apare cand esti deja logat si accesezi primul meniu din stanga-sus (F@st 5655v2 AC RF) -> Maintenance -> Logs. Mersi mult. Intreb pentru ca mie imi apar multe erori si sunt curios daca mai apar si altcuiva.

ex: 1. The WAN DHCP client process has failed on Vlan 36

2. Incorrect Modem credentials was provided at Unknown username login from 192.168.1.3

#16
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Trebuiesc raportate erorile la provider, un update firmware le rezolvă. Citeam pe aici prin forum pe la Huawei parcă apăreau într-un timp calupuri de erori similare în log.

#17
zoom66

zoom66

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 78
  • Înscris: 06.05.2010
Si la mine apar. Probabil nu ai sevicii de voce/ip-tv. Vlan id 36 este ip-tv, vlan 35 este internet si vlan 37 este vocea.
Iar a doua eroare spune ca ai introdus datele de logare la interfata modemului gresit de pe calc cu ip ala.

Edited by zoom66, 18 July 2017 - 15:28.


#18
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012

View Postflaviuscr7, on 18 iulie 2017 - 13:35, said:

Multumesc pentru sfat. Asa o sa fac.
Flavius, uitasem să te întreb. Cum stă cu răcirea gadget-ul? Se încălzește alarmant în timpul funcționării sau se menține în limite acceptabile? L-ai verificat din curiozitate prin atingere?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate