Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie

Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...
 program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare

Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...
 Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

programel care sa ajute votul in...

Acte persoana din Anglia
 Acumulatori camera de supraveghere

Zgomot de fond boxe laptop

Transcoder !

Old Goods Of Asgard (Poets Of The...

jar & jad vs. sis

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

moticsak

moticsak

Junior Member

• Grup: Members
Sa carcotim un pic despre aplicatii pentru mobile.
CAZUL MEU: de ceva timp caut un program de arhivat sms-uri pe mobile, in sfarsit, il gasesc si la un pret foarte convenabil, downloadez trial versionul, incerc sa il uploadez pe telefon (nokia 6100), OPS... eroare, fisierul nu poate fi uploadat, de ce ? extensia acestuia este .sis, telefonul meu nu suporta acest tip de fisiere, de ce ?
Operating System: Nokia OS
Developer Platform: Series 40 Developer Platform 1.0

Testez programul pe un nokia 6600 :
Operating System: Symbian OS v7.0s
Developer Platform: Series 60 Developer Platform 2.0

Surprize, surprize ... programul functioneaza perfect.
Deci, este vorba in principal despre sistemul de operare al telefonului (parerea mea).
Poate furniza cineva un link unde se gasesc programe pentru tel cu sistem de operare Nokia OS?

Ruleaza pe un tel cu OS "Nokia OS" "Series 40 Developer Platform 1.0" fisierele cu extensia sis?
Daca nu, se poate face ceva sa ruleze?
Sistemul de operare al unui telefon poate fi schimbat? De exemplu de la Nokia OS la Symbian OS v_X.X sau Winmobile ?

Atat pentru inceput ... (de fapt, ar fi mai multe, dar sa le luam pe rand)

shobi

shobi

dabćl iu ti ef?

• Grup: Senior Members
.sis merg doar pe symbian, nu e o noutate ...

moticsak

moticsak

Junior Member

cu schimbarea sistemului de operare are cineva idee e posibil? la un nokia de exemplu 6100, si daca da, cum? ms mult

Tzepi

Tzepi

Senior Member

• Grup: Senior Members
nu se poate face absolut nimic ca sa rulezi programe cu extensia .SIS pe un Series 40.

moticsak

moticsak

Junior Member

ok, dar nu se poate face un update ceva de la serie 40 la serie 60? si nici nu se poate pune un sistem de operare symbian ???? pe un ericsson r380 ruleaza aplicatiile cu ext .sis? are symbian, dar nu stiu ce versiune ... ;)

sepguy

sepguy

Active Member

Daca s-ar putea face update n-ar mai da nimeni bani sa-si cumpere o caramaida mare si urata cu S60 ! E ca si cum ai vrea sa pui XP pe un HC.
R380 nu este symbian si in plus nici nu poti instala aplicatii pe el. Oricum ar fi fost  imposibil sa ruleze un program color pe el, atata timp cat el are ecran monocrom

Mai mult, fiecare program e compilat pentru a rula pt o anumita versiune symbian! Asa ca multe programe de 6680 nu vor merge pe 6600!

Edited by sepguy, 15 February 2006 - 06:07.

ate_muthafuka

ate_muthafuka

Member

View Postsepguy, on Feb 15 2006, 06:07, said:

Mai mult, fiecare program e compilat pentru a rula pt o anumita versiune symbian! Asa ca multe programe de 6680 nu vor merge pe 6600!
da pt ca 6680 are o vs de Symbian 60 mai noua..  iar ce e facut pt o vs noua nu functioneaza pe o vs veche.. (ex. adobe reader)

6600 Symbian OS 7.0s | Series 60 2.0
6680 Symbian OS 8.0a | Series 60 2.6
N91  Symbian OS 9.1 | Series 60 3.0

Edited by ate_muthafuka, 15 February 2006 - 16:59.

moticsak

moticsak

Junior Member

Asadar, singura mea solutie este sa renunt la actualul telefon si sa imi iau unul cu symbian si preferabil o versiune mai noua...

claudiu.oana

claudiu.oana

Junior Member

View Postmoticsak, on Feb 18 2006, 11:03, said:

Asadar, singura mea solutie este sa renunt la actualul telefon si sa imi iau unul cu symbian si preferabil o versiune mai noua...

asta daca vrei symbian
te poti orienta si spre windows mobile.....

sau sa ramai pe un telefon cu J2ME... si aplicatiile java incep sa devina puternice (si nici nu e caramida)

ate_muthafuka

ate_muthafuka

Member

View Postmoticsak, on Feb 18 2006, 11:03, said:

eu iti zic.. sa-ti iei un Nxx sau intermediar [  7610  pana la 6630 (pt ca pe cele gen 6680 avand f multe culori.. o sa ai prblm cu unele aplicatii :D .. deci  ai grija)

moticsak

moticsak

Junior Member

eu ma gandesc serios la un nokia 66XX ... :)))
da pana la urma o sa il dau intai pe al meu si vad eu ce tel imi iau...
fisierele .sis sunt suportate si de winmobile? sau doar de symbian  ???

claudiu7boss

claudiu7boss

Junior Member

Dar totusi nu poti sa instalezi o noua versiune symbian.Eu am nokia 6120 clasic si el are j2me dar nu citeste programele sis.Pot sa imi instalez o versiune noua care suporta sis pe telefonul meu.iar 6120 ce poate face daca are j2me ? :huh:

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate