Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata
 Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool
 Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...
 Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...

Recuperare fișiere dupa form...
 

The Secret si legea atractiei

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
24 replies to this topic

#19
Cristi_E

Cristi_E

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,959
  • Înscris: 31.03.2015

View Postepetroiu, on 04 iulie 2017 - 13:34, said:

Poti detalia, care sunt aceste criterii, in opinia ta?
Si pana la urma, ce inseamna "succesul in viata"? Cred ca poate sa difere de la caz la caz, pentru cineva poate sa insemne a avea multi bani, pentru altul a trai linistiti si relaxat, etc etc... E o notiune destul de subiectiva.
Insa eu cred ca nu conteaza doar potentialul cu care te-ai nascut, mai conteaza si modul de gandire, atitudinea. Ca era o vorba "esti ceea ce gandesti". Daca te gandesti in  fiecare zi ca tu nu vei avea succes, probabil ca nici n-o sa-l ai vreodata.
Sanatate fizica si psihica, inteligenta peste medie, sa fii prezentabil/a dpdv fizic, noroc. Si o situatie aparte, sa ai un talent exceptional, gen foarte talentat la un sport ce are priza la public.
-Despre sanatate nu are rost sa mai vorbesc, pentru ca oricine stie ca este cel mai important lucru de pe lumea asta
-Inteligenta te ajuta sa inveti repede si bine ce iti place sau ce ai nevoie, te ajuta sa te adaptezi la fel si fel de situatii pe care ti le scoate viata in cale, te ajuta efectiv sa faci atatia bani cat sa ai o viata satisfacatoare, fara cine stie ce griji. Te ajuta de asemenea sa te faci placut, sa devii o persona interesanta in ochii oamenilor.
-Prezentabilitatea fizica te ajuta mai ales la sexul opus dar nu numai atat. Persoanele prezentabile sunt percepute din start ca fiind mai bune, mai de incredere, mai inteligente. Oamenii se vor purta din start mai bine cu tine, vei fi privit cu respect, ti se vor deschide usile mai usor, vei fi primit cu usurinta in grupurile de necunoscuti.
-Norocul. Mai exact e vorba sa nu ai vreun ghinion. Sa nu ai vreun accident de masina, sa nu te omoare cineva, sa nu te muste vreun sarpe veninos, sa nu iti fure cineva milioanele de lei - chestii din astea in general.
-Un talent foarte bine dezvoltat. Uitati-va la unii fotbalisti de super clasa. Astia au milioane de euro, sunt populari, sunt admirati, au cam tot ce si-ar putea dori un om. Si toate astea le au de foarte tineri!

Majoritatea oamenilor sunt fie banali din toate punctele de vedere, fie prosti si saraci - asta pentru ca nu exceleaza la niciunul din criteriile enumerate de mine. :)

#20
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View PostAlynutzTigerAtlantic, on 04 iulie 2017 - 11:18, said:

Cu totii am auzit de filmul The Secret sau de cartile din seria Secretul de Rhonda Byrne si acea lege a atractiei.
nu chiar toți. fă și tu un rezumat

#21
Ghici_Cine

Ghici_Cine

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 497
  • Înscris: 17.08.2009

View PostDaculScoril0, on 04 iulie 2017 - 15:16, said:

nu chiar toți. fă și tu un rezumat
Dacă ți-ar spune nu s-ar mai numi The Secret. Posted Image

#22
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,998
  • Înscris: 09.08.2005

View PostJurasikMan, on 04 iulie 2017 - 13:28, said:

o divintate care s-ar fi aratat acum 2000 de ani sub forma unui tufis in flacari cu o voce tunatoare si pana in prezent nu s-a gasit nici unul dintre cei 2 miliarde de credinciosi crestini sa puna la indoiala faptul ca ar fi ceva real .
1. Aia cu tufișul e ceva mai veche de 2.000 de ani.
2. De aia se cheamă credință. Credința, prin definiție, nu se potrivește cuîndoiala.
3. Naivi - să nu fim răi - au fost și vor fi tot timpul. De pe urma lor vor trăi bine tot timpul unele persoane bune de gură - așa zișii traineri, dezvoltatori de personalitate sau politicieni...

#23
rosix

rosix

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,873
  • Înscris: 01.02.2008
Filmul acela este o porcarie new-age... o contrafacere. Legea atractiei insa exista, dar nu are la baza fizica cunatica ci karma specifica fiecarui om, si o sa incerc sa explic sumar:
Fiecare om are o karma a lui, adica o viata meschina de trait in care manca, doarme, procreaza si kaka.. (90% din oameni se incadreaza in acest profil) adica nu e departe de animal si in aceasta forma, omul e sclavul propriilor porniri instinctuale, biologice dar si a unor adictii sociale ("omul se zbate in inchisoare propriilor pacate", cum se spune).  Numai ca, karma omului contine niste chestii mult mai complexe, mai elevate, mai inalte, care sunt predestinate omului sa le traiasca (liberul arbitru e o iluzie) - niste provocari de viata pe care daca omul nu le traieste complet acestea se transforma in frici si angoase.  

Chestia cu legea atractiei este ca... ca un facut, tocmai lucrurile pe care incerci sa le ascunzi sub presh... (frici, angoase, fobii) te urmaresc toata viata... Nu scapi de ele decat daca le abordezi frontal. De aceea omul e bine sa aiba o viata spirituala si sa inteleaga complex ce ar trebui sa faca in viata pentru a aborda frontal problemele importante, astfel incat sa poata evolua. Ca sa ma exprim mai exact - omul ar trebui sa inteleaga cum sa-si depaseasca propriile adictii, frici, pacate, astfel incat sa termine socotelile cu ele, sa se elibereze si sa traisca in mod complet viata care ii este harazita prin plan divin.

Edited by rosix, 04 July 2017 - 22:16.


#24
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,299
  • Înscris: 23.02.2017

View PostJurasikMan, on 04 iulie 2017 - 13:28, said:

Am fost curios sa vad si eu filmul. Am ramas uimit . Eu refuz sa cred ca exista oameni atat de tampiti incat sa gaseasca ceva cu sens in porcaria aia . Este ceva care nu spune nimic ...nici o informatie cat de banala , nici o fraza logica . Un volei de cuvinte , insiruiri pentru creiere plate ca masa de ping-pong. Bine ...traim intr-o lume in care un sfert din populatie  crede intr-o divintate care s-ar fi aratat acum 2000 de ani sub forma unui tufis in flacari cu o voce tunatoare si pana in prezent nu s-a gasit nici unul dintre cei 2 miliarde de credinciosi crestini sa puna la indoiala faptul ca ar fi ceva real . Ma gandesc ca pentru ei este facut flmul . Ma rog , pentru ei si pentru restul credinciosilor , indferent de divinitate.
Pt multi, acest tip de filme se cheama "documentare", si fac parte din "cultura" lor si contribuie la "spiritualitatea" lor
De obicei, sint oameni care nu au carti in biblioteca, dar e f posibil sa aibe o carte despre Nostradamus... e una groasa care circula la vaznare

Acest tip de mentalitate/gandire implica si credinta ca bolile se pot vindeca prin "echilibrare energetica" si/sau gandire pozitiva etc

In timp ce altii se chinuie sa faca 6 ani de facultate de medicina, si 4 ani de rezidentiat, poate si cercetare o viata, acesti semi-docti isi traiesc veseli vietile strecurandu-se pe calea minimei rezistente

View Postepetroiu, on 04 iulie 2017 - 13:34, said:

Pai daca tot ai vazut filmul, ne poti relata pe scurt despre ce e vorba? Nu detaliat, doar 2-3 idei, sa decidem si noi daca mertia sau nu sa ne uitam.
Te poti vindeca de cancer sau castiga la loto gandind pozitiv,  daca "crezi cu adevarat". Seamana mult cu religia.

View Postepetroiu, on 04 iulie 2017 - 13:56, said:

Am citit si eu cate ceva pe google si vad ca ideea de baza este puterea gandurilor de a iti facilita sau impiedica obtinerea a ceea ce doresti.
Vad ca multi iau ideea in deradere, dar eu n-as fi chiar atat de categoric.Se stie bine ca ganduriole negative sunt daunatoare, se cunoaste puterea autosugestiei... e vorba in definitiv de subconstient...da, vad ca multi o dau cu logica si stiinta...oameni buni, stiinta este deocamdata incapabila sa explice multe lucruri, cum ar fi secretele subconstientului uman...de fapt ce subconstient, stiinta nu e capabila sa gaseasca spre exemplu, un tratament ptr cancer.
Daca nu crezi in stiinta, ar trebui sa abandonezi telefonul mobil, interenetul wi-fi, vaccinurile, antibioticele, calculatoarele si forumul, ca un exponent al cercetarii stiintifice.

In ce moment este stiinta incapabila sa faca ceva? Am intrat intr-o era stiintifica cu adevarat de doar 100 de ani sa zicem... in acest timp am decodat genomul uman, am inventat antibiotice, trimis rachete in cosmos, si fiecare din noi ne conectam la satelitii americani, minim 3 simultam, pt a ne deplasa folosing GPSul prin Waze sau Google Maps.

Fiecare an aduce noi descoperiri... ai enumerat niste boli care inca nu sint vindecabile, acum 40-50 de ani, lista era si mai mare, de ex se murea dintr-un banal tetanos, rabie, TBC, infectii care acum sint tratate intr-o sapt cu antibiotice.

Poliomelita a fost chiar eradicata prin vaccinare la nivel planetar.

Deci cum poti aduce ca argument lipsa unui tratament AZI pt o anume boala pt a demonstra ca stiinta e impotenta... scrrind pe un forum electronic prin wi-fi printr-o retea globala numita internet...

Tratament revoluționar contra cancerului în SUA. Medic oncolog: Din nefericire, în România nu suntem pregătiți pentru astfel de terapii

Un nou tratament împotriva cancerului a fost autorizat în Statele Unite. Cum funcţionează medicamentul

View Postepetroiu, on 04 iulie 2017 - 13:56, said:

Ca poate acum 200 de ani cineva care ar fi vorbit despre avioane, telefoane mobile, etc, ar fi fost catalogat dreot nebun, tot pe baza de argumente "stiintifice si logice"...insa uite ca acum aceste lucruri sunt ceva normal.
incredibila fractura de logica... absolut halucinant.
Tocmai, niciodata un om de stiinta nu ar face nebun pe cineva care ar spune ca in viitor ar putea fi posibil sa comunicam la distanta sau sa zburam, ar spune poate "nu avem in acest moment dovezi suficiente pt a sustine o astfel de idee".

Cei care i faceau nebuni si ii ardeau pe rug pe oamenii de stiinta erau tot astia "spirituali" care cred intotdeauna ca exista o entitate superioara care le spune ce anume sa faca...si in acest fel ei stiu mai bine ca oamenii de stiinta

View Postepetroiu, on 04 iulie 2017 - 14:09, said:

Mda....cred ca mai mult nu e vorba de ideea ca "daca crezi, lucrurile se vor intampla de la sine, fara niciun efort din partea ta". Nici eu nu sunt de acord cu asta, e o naivitate.
Problema e insa ca noi, in loc de credinte pozitive, avem unele negative, implantate in creier inca de la varste mici, care ne limiteaza. Pur si simplu trebuie sa scapam de ele...si atunci, eliberati de gandurile negative, nutrind ganduri pozitive,nu stiu daca se va intampla ceva peste noapte sau vreo minune, dar pur si simplu cred ca am putea avea mai mult succes, bineinteles nu fara efort! Dar daca gandim mereu doar negativ, s-ar putea ca in ciuda eforturilor sa nu ajungem la rezultatele dorite.In fond,
daca eu chiar imi doresc ceva, de ce nu as avea asteptari pozitive, ca si cum sunt sigur ca voi obtine acel lucru? cu ce m-ar ajuta sa ma spetesc dar sa am o stare mentala ca nu voi obtine ceea ce imi doresc? Nu cred ca m-ar ajuta, dimpotriva m-ar impiedica.De
ci eu zic ca la un anumit nivel ideea este buna, acum depinde ce intelege fiecare din ea...Daca unii inteleg ca asta inseamna sa stai cu burta la soare si sa te gandesti, sa iti repeti ca de maine ai 1 milion in conturi si gata, vei si avea, atunci e doar ceva amuzant... Dar ideea de a avea asteptari pozitive si a depune efort gandidnu-te ca succesul e aproape nu cred ca a stricat nimanui, chair daca poate nu ajungi la vreun succes garantat mereu.



Da, alea chiar sunt pentru cei nu foarte inteligenti, dar parerea mea e ca nu este vorba de asa ceva in aceasta asa-zisa lege a atractiei.
E vorba doar de un mindset potrivit...
Vezi tu, noi suntem foarte axati pe rezultat imediat si facil...de aia nu ne vine a crede ca un mindset pozitiv ar putea chiar sa atraga lucrurile dorite...noi vrem totul peste noapte. Probabil ca o gandire pozitiva atrage lucruri pozitive, dar asta in timp, nu de azi pe maine.In orice caz, nu are de ce sa strice.
In fine, din experienta mea de viata nu stiu daca pot sa certific 100% ca simplul fapt ca iti doresti ceva si iti imaginezi ca l-ai obtinut iti va si aduce acel ceva...in niciun caz fara niciun efort!Asta nu stiu...in schimb pot fi de acord ca daca iti doresti ceva, dar ai o stare mentala negativa, ca si cum nu esti convins ca il vei obtine, asta te trage inapoi.De asta sunt absolut sigur.
daca nu ai vazut filmul, ce rost are sa iti dai cu parerea despre cu totul si cu totul alte lucrui...
e o alta trasatura a celor care nu cred in "ultra admirata sttinta si logica" (cum ii spui tu): nu studiaza un subiect, dar isi dau cu parerea despre el...

View Postrosix, on 04 iulie 2017 - 22:04, said:

sa traisca in mod complet viata care ii este harazita prin plan divin.
si tu chiar crezi ca stii planul divin pt tine? Oare o fi planuit divinitatea sa postam cateva zeci de mii de posturi aici pe forum...

#25
Travertin

Travertin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,066
  • Înscris: 04.10.2015

View Postunbrutus, on 05 iulie 2017 - 15:49, said:

Oare o fi planuit divinitatea sa postam cateva zeci de mii de posturi aici pe forum...


DA

Edited by Travertin, 15 July 2017 - 21:24.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate