Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

Google Sheet - Referire la textul...
 De ce vor atația politicieni...

ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir
 Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa
 Experiente cu firme care cumpara ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!
 

Laura Codruța Kövesi, mărire si decadere

* * - - - 31 votes
  • This topic is locked This topic is locked
14010 replies to this topic

#4753
stantudor

stantudor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,326
  • Înscris: 12.06.2008
Ce valideaza, bre ? Nu vezi ca se pune problema infiintarii acelei directii care sa poata ancheta magistratii si sariti de cur in sus. D-apoi daca s-ar face ce zice avocatul de mai sus ? Ati emigra instantaneu.

"Procurorul general al României, domnul Augustin Lazăr, a afirmat, în conferinţa de presă de azi, 29 august, că, dacă s-ar crea o structură distinctă în cadrul Parchetului General care să investigheze magistraţi, DNA rămâne fără obiectul activităţii sale.”

Normal, trebuie sa-si refaca fisa postului duamna codruta. Adica sa nu mai apara decapari la atributii.

#4754
dalu364

dalu364

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,297
  • Înscris: 21.02.2006
Neică  @stan, se pare ca s-au cam fâsâit toate aberatiile lui tudorel si-ale lui ciordache....sau mă înşel eu ? Posted Image

#4755
oaspetele

oaspetele

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,902
  • Înscris: 31.03.2003

 skandal, on 13 decembrie 2017 - 18:04, said:

Incredibil, Radu Tudor pune un post care valideaza toate proteste din ultimul timp si toata galeria de aici da like postului. Doamne-fereste Posted Image
Ce conteaza, e garantat Radu Tudor.

#4756
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 skandal, on 13 decembrie 2017 - 18:04, said:

Incredibil, Radu Tudor pune un post care valideaza toate proteste din ultimul timp si toata galeria de aici da like postului. Doamne-fereste Posted Image

Posted Image Posted Image
Trecind peste faptu' ca chiar la inceputu' articolului scrie in cuvinte simple Avocatul Florin Mihuț, specialist in drept european si membru al Baroului din Bruxelles, a realizat o analiza exclusiva pentru acest blog in legatura cu modificarile aduse legilor justitiei in Parlament. Iata mesajul avocatului : da' cine sta sa citeasca bine inteles, se ajunge mai spre sfirsitu' mesajului sa zica: Aducerea Parchetului sub autoritatea Ministrului justiției ar rezolva doar parțial problema democratizării procedurii penale. Înființarea unui corp de magistrați anchetatori independenți și imparțiali, încadrați de două instanțe de control al anchetei, este absolut necesară pentru a garanta un sistem represiv just și lipsit de abuzuri. lucru pe care hashtagu' moama moama ce l-a sustinut in ultimu' timp.

Si revenind la topic pe sefa DNA Laura Kovesi au apucat-o nevricalele la adresa politicienilor care vor sa schimbe Codurile penale facind turu' de forta la um024 si realitatea desigur. :lol:

Edited by active95, 14 December 2017 - 17:46.


#4757
Neamtul

Neamtul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,337
  • Înscris: 16.09.2011
ciuma rosie da laik ca e de la radu tudor
dar eu am pus acum cateva zile un post cu citire de la Liviu Avram, la care ciuma rosie de pe forum nu a mai dat laik Posted Image  si care spune acelasi lucru

 Neamtul, on 10 decembrie 2017 - 23:11, said:

"Tudorel Toader a mușcat momeala. Era prea tentantă
Propaganda Mafiei tot ventilează de câteva zile o știre care vine din Franța: Consiliul Constituţional francez a respins o sesizare a procurorilor şi a apreciat că subordonarea parchetului ministrului Justiţiei nu împiedică garantarea independenţa sale.
Propaganda face și ea ce știe mai bine: ia o felie de adevăr și o umflă astfel încât să pară adevărul întreg. Dar am așteptat să văd dacă preiau această știre și oameni cu știință de carte. Și iată că s-a trezit unul: Tudorel Toader, ministrul Justiției. Și folosește această știre ca să justifice abrogarea independenței procurorilor din Legile Justiției.
Așa cum știm, domnul TT este un maestru al jumătăților de adevăr. El știe bine cum stau lucrurile în Franța, și totuși utilizează doar o felie de adevăr, ceea ce dovedește premeditarea.
Ceea ce nu spune domnul TT este că în Franța, spre deosebire de România, între procurori și instanță mai există o instituție foarte puternică: judecătorul de instrucție.
Acesta face instrucția penală și este total independent, are libertate totală să-și conducă ancheta cum vrea el, să audieze pe cine crede de cuviință, iar la final poate dispune clasarea dosarului sau trimiterea sa în instanță. În ultimele decenii, unele din puterile sale au fost limitate (cum ar fi cea de a dispune arestări), dar oricum rămâne extrem de puternic și total independent în deciziile sale. Singura putere pe care nu a avut-o niciodată este aceea de autosesizare. El nu poate începe o anchetă decât la sesizarea Parchetului sau a victimei.
Așa că dacă la noi tot se abrogă independența procurorilor, poate n-ar fi rău să copiem integral modelul francez și să înființăm și în România instituția judecătorului de instrucție. Cum e, domnul Tudorel, nu e o idee bună?
(Ca să vă faceți o idee despre subiect, recomand filmul „Z” de Costa Gavras, din 1969, în care judecătorul de instrucție, jucat de Jean Louis Trintignant, pune sub acuzare niște înalți oficiali pentru o crimă politică, aceștia se prezintă furioși și amenințători, iar judecătorul îi întâmpină cu un calm imperturbabil: „Nom, prenom, profession”. Antologică scena)."
https://www.facebook...301855983552441

Edited by Neamtul, 14 December 2017 - 18:04.


#4758
active95

active95

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,920
  • Înscris: 29.03.2005

 Neamtul, on 14 decembrie 2017 - 18:03, said:

... de la Liviu Avram, ....

Posted Image Posted ImagePosted Image
Adica stand-up comedy.

#4759
stantudor

stantudor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,326
  • Înscris: 12.06.2008

 Neamtul, on 14 decembrie 2017 - 18:03, said:

ciuma rosie da laik ca e de la radu tudor

Sigur ca nu e un post sanctionabil.

 active95, on 14 decembrie 2017 - 17:42, said:

Si revenind la topic pe sefa DNA Laura Kovesi au apucat-o nevricalele la adresa politicienilor care vor sa schimbe Codurile penale facind turu' de forta la um024 si realitatea desigur. Posted Image

Nu mai poate sa decapeze, sa ajunga la primul ministru, sa stabileasca tinte, sa-si puna subordonatii la detectorul de minciuni, sa-l laude pe portocala, sa aiba bilanturi ”grasute”, sa le dea cu dosarele in cap manca-ti-as, etc, intr-un cuvant nu mai poate sa faca toate acele lucruri ”minunate”.

#4760
anknic

anknic

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,961
  • Înscris: 12.10.2004

 stantudor, on 14 decembrie 2017 - 18:48, said:


Sigur ca nu e un post sanctionabil.




ce ofticosi sunt unii Posted Image

#4761
stantudor

stantudor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,326
  • Înscris: 12.06.2008
Ingrid Mocanu.

Suntem minţiţi de Sistem că vine prăpădul dacă se transpune o directivă europeană!
Cică s-ar fi desfiinţat arestarea preventivă pentru presupuşii corupţi. Nimic mai fals: se menţine în cazul în care prezumtivul „corupt” încearcă să influenţeze martori, se sustrage sau există alte situaţii, la fel ca la ceilalţi infractori care nu comit fapte cu violenţă (am aflat, cu această ocazie, de la DNA că genocidul şi crimele împotriva umanităţii se pot comite fără violenţă ... dacă spui aşa ceva cum să ne mirăm că legile sunt facultative la tine şi urli că nu vrei răspundere pentru prostie ori rea-voinţă).


Noua propunere de lege vizează doar acele situaţii în care „coruptul” din urmă cu vreo zece ani era considerat pericol pentru ordinea publică şi era arestat ca să nu se neliniştească publicul dornic de sânge pesedist şi care acum poate primi în continuare arest la domiciliu . Această practică a condus la situaţia în care încrederea în justiţie a scăzut dramatic (la jumătate în numai 2 ani) în principal şi din cauza acelor arestări fără noimă dispuse pentru liniştirea cetăţenilor cu tendinţe metro-haştagiene.
Nici invenţia că nu ar putea descoperi crime şi violuri prin computerele „corupţilor” nu are nicio acoperire logică: de ce nu face percheziţii tuturor cetăţenilor că poate au comis crime, violuri şi pornografii? În realitate, DNA ia mandate şi face percheziţii „la ghici” că poate găsesc ei ceva pe la „ţintă” prin casă/computer/WC/pat.


Intimidarea pe care ar suporta-o un martor dacă suspectul-corupt ar avea dreptul să participe la audieri este şi ea „inventată” şi ascunde dorinţa de a se da declaraţii de martori după dictarea procurorului. Adică în instanţă vom scoate inculpatul de la propriul proces ca să nu speriem martorii? Instituţia martorului protejat/ameninţat pentru asta a fost introdusă în cod, dragi procurori, nu pentru a se ascunde sub umbrela anonimatului martorii mincinoşi sau pentru a-i dubla pe cei publici.


P.S. citat din kovesi: "Mai mult, nu vor mai putea fi arestați preventiv autorii infracțiunilor contra capacității de apărare a României, infracțiuni de genocid, contra umanității și de război, dacă comit aceste infracțiuni fără violență."

Noaptea mintii.

Edited by stantudor, 14 December 2017 - 22:36.


#4762
casuta_papusilor

casuta_papusilor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,155
  • Înscris: 16.06.2009

 stantudor, on 14 decembrie 2017 - 22:25, said:

Noua propunere de lege vizează doar acele situaţii în care „coruptul” din urmă cu vreo zece ani era considerat pericol pentru ordinea publică şi era arestat ca să nu se neliniştească publicul dornic de sânge ...

bai nene, asta mi s-a parut de noaptea mintii cel mai tare, atunci cand am auzit-o prima oara!!
sa te aresteze preventiv, fiindca esti suspectat de coruptie, cica prezumtia de nevinovatie functioneaza, dar esti luat pe sus pe motiv ca crede opinia publica ca statul incurajeaza faptele de coruptie daca nu esti arestat, fapte fara probe pe care le doar le suspicioneaza procurorul!!
e demential.
si, dupa ce stateai cateva luni la bulau si ceva timp la arest domiciliu, cu control judiciar ani de zile, normal ca justitia nu te mai putea gasi curat, ca trebuiau sa raspunda pentru arestul facut degeaba!
ca oricum, magistratii pot decide orice, ca in pracitica nu se poate intoarce nimeni impotriva abuzului lor, nici penal nici material, fiindca procedura si conditiile de pedepsire sunt imposibil de indeplinit.
pai asta cu arestatul preventiv pe baza faptului ca se ingrijoreaza opinia publica se poate aplica pentru orice fapta penala, ba chiar si contraventiile suspecte pot fi penalizate preventiv, tot pe motiv ca nepedepsite din timp se ingrijoreaza opinia publica si face opinia kk pe ea de frica si teroare.
stalinism si bolsevism curat, frate.
si strada sustine acest lucru?!
ma doare capu.
cum dracu sa nu le gasesti protestatarilor toate invectivele negative vizavi de creier?!

Edited by casuta_papusilor, 15 December 2017 - 06:58.


#4763
costyn_man

costyn_man

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,570
  • Înscris: 01.08.2005

 active95, on 14 decembrie 2017 - 17:42, said:

Posted Image Posted Image
Trecind peste faptu' ca chiar la inceputu' articolului scrie in cuvinte simple Avocatul Florin Mihuț, specialist in drept european si membru al Baroului din Bruxelles, a realizat o analiza exclusiva pentru acest blog in legatura cu modificarile aduse legilor justitiei in Parlament. Iata mesajul avocatului : da' cine sta sa citeasca bine inteles, se ajunge mai spre sfirsitu' mesajului sa zica: Aducerea Parchetului sub autoritatea Ministrului justiției ar rezolva doar parțial problema democratizării procedurii penale. Înființarea unui corp de magistrați anchetatori independenți și imparțiali, încadrați de două instanțe de control al anchetei, este absolut necesară pentru a garanta un sistem represiv just și lipsit de abuzuri. lucru pe care hashtagu' moama moama ce l-a sustinut in ultimu' timp.

Si revenind la topic pe sefa DNA Laura Kovesi au apucat-o nevricalele la adresa politicienilor care vor sa schimbe Codurile penale facind turu' de forta la um024 si realitatea desigur. Posted Image
Si astia cum ar trebui angajati? Cu anunturi pe olx? Sub conducerea cui ar fi? Astea-s povesti pesedeze!

#4764
casuta_papusilor

casuta_papusilor

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,155
  • Înscris: 16.06.2009

 costyn_man, on 15 decembrie 2017 - 06:58, said:

Si astia cum ar trebui angajati? Cu anunturi pe olx? Sub conducerea cui ar fi? Astea-s povesti pesedeze!

nu, angajati pe metoda dna.
prin detasare pe 6 luni, oameni cu ceva probleme de mapa, adusi de regula de la judecatorii de mic oras, nu prea istetei, dar docili si fara morala sau D-zeu, dornici de bani,  putere si afirmare usoara in profesie.
iar daca nu mai corespunzi dpdv al sefului, sa fii dat afara prin neprelungirea contractului plus reactivarea bubei de la dosar, care era de regula penala (luare de mita inregistrata).
aaa da, plus triplarea salariului de la judecatoria din curu tarii de unde ai fost adus.
metoda clasica a batului si morcovului, daca nu functioneaza morcovul, e pus in actiune batul.
dar tu nu ai cum sa intelegi asta.
doar te-am informat, ca sa nu zica istoria ca n-am facut-o, sa nu zici ca n-ai stiut.
se va afla, or sa se dea in gat unul pe altul candva.
dupa mine, epoca lulutei la dna va fi considerat un altfel de experiment pitesti, aplicat in magistratura.

Edited by casuta_papusilor, 15 December 2017 - 07:10.


#4765
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,725
  • Înscris: 06.08.2004

 stantudor, on 14 decembrie 2017 - 22:25, said:

Ingrid Mocanu.

Suntem mințiți de Sistem că vine prăpădul dacă se transpune o directivă europeană!
Spoiler
Noaptea mintii.

Departamentul de Stat al SUA e "Sistemul" pt doamna Mocanu  :) Cand aud astea cu "Sistemul" ma prapadesc de ras, stiu ca sunt in fata unui argument naiv, fara fundament.
Se fac sute de modificari prin toate legile justitiei si doamna Mocanu ne minte-n fata ca vine prapadul din cauza transpunerii "unei directive". Nu doamna mincinoasa Mocanu, e vorba de ce se intampla cu toate legile si toate modificarile, nu doar una, asa cum fals incercati sa spalati pe creiere.
Apoi pe fond, in legatura cu coruptii sa nu faca inchisoare am discutat pe celalalt thread, e o super-imunitate neconstitutionala pentru o categorie de infractori, nu e in caderea parlamentului sa decida ca taman coruptii nu reprezinta pericol social. De ce nu si "falsificatorii" sau "evazionistii"? Cum ramane cu hexifarma si colectiv, ala nu e pericol social?

E de tot rasu ca proasta asta de Mocanu aduce ca argument pentru modificare sondajele lui Pieleanu "ca a scazut increderea in justitie". Cum asociaza ea sondajele lui Pieleanu exact cu arestul preventiv al coruptilor care trebuie scos, nu pricepe nimeni.

E de remarcat insa cum e acum clar pentru toata lumea ca toata propaganda Antena3 din ultimii ani, cu Sistemul cu sondajele masluite ale lui Pieleanu, cu Securitatea, sunt folosite exact pentru a justifica aberatiile pe care vor sa le impuna. Ne-au turnat in cap luni de zile ca Pamantul este plat si-acum ne cer bani sa construiasca un gard pe margine sa nu cadem in spatiu. Cam asta a fost planul dintotdeauna.

#4766
catalina1

catalina1

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 62,884
  • Înscris: 21.04.2011

Quote

Cum ramane cu hexifarma si colectiv, ala nu e pericol social?
Care dintre cei implicați în cazul Colectiv ar trebui arestat preventiv din motive de pericol social?
Confunzi grav lucrurile. Tu te gândești ca fapta pentru care e acuzat e rea pentru societate și gata, arestare preventiva ca e pericol social.

Chiar as vrea sa știu care e ala cu pericolul social în cazul Colectiv.

#4767
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,725
  • Înscris: 06.08.2004
Eliberarea de aujtorizatii de pompieri false, de exemplu. Nu ti se pare pericol social sa iei mita si sa nu verifici un bar cum trebuie dpdv al sigurantei incendiilor?
Daca nu e arestat preventiv, poate continua un astfel de corupt activitatea linistit.
Chiar nu inteleg cum asa ceva nu ti s-ar parea pericol social. Tocmai ca in cazuri care tin de sanatate si siguranta nu ai cum sa eviti situatia de "pericol social" prea usor..

Edited by Cris007, 15 December 2017 - 07:38.


#4768
catalina1

catalina1

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 62,884
  • Înscris: 21.04.2011
Mda... Ca trebuie sa îl arestezi, nu ii poți suspenda dreptul de a elibera autorizatii...

Edited by catalina1, 15 December 2017 - 07:41.


#4769
Cris007

Cris007

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,725
  • Înscris: 06.08.2004
Poate ca are autorizatii in alb acasa. Poate sa le puna si ce data doreste, ca sa nu zica cineva ca le-a eliberat cand era suspendat.
Si-apoi cat dureaza procedura de suspendare. E legala? Poate o contesta, etc. "Pericol" social inseamna ceva urgent, nu ceva ce poate fi lasat sa continue.

Tolontan pe FB azi:
"
Procurorii au găsit e-mailuri în care fabrica Hexi îl avertiza pe Condrea că a depistat în bidoanele de Suprasept bacteria Pseudomonas, pe care dezinfectantul ar fi trebuit s-o omoare în spitale!
Biocidele contrafăcute erau atât de ineficiente că erau ele însele contaminate cu germeni!
xxx
"Șefu".
Acesta este subiectul e-mailului ajuns în posesia procurorilor.
2.000 de săli de operații din România utilizau Suprasept, dezinfectant în care se găsise Pseudomonas
Pe 28 septembrie 2011, I.P., director de producție și biochimist la Hexi Pharma, le scrie urgent patronului Dan Condrea și directorului general Flori Dinu.
"Suprasept este contaminat în continuare cu Pseudomonas aeruginosa!", îi anunță, îngrijorat, omul din fabrică.
Un germene periculos trăia în bidoanele care urmau să ajungă în spitale ca să omoare exact acel germene, printre alte bacterii, viruși și spori!
Xxx
E-mailurile sunt astăzi la dosarul care a devenit public.
Și ele atestă cât de mare a fost frauda.
..."

Gandeste-te ca seful Hexifarma care mituia, autoriza livrarile. E pericol sa autorizeze asa ceva iar aia corupti sa accepte asa ceva? Eu zic ca da.

Ideea e ca nu Parlamentul poate decide unde e "pericolul social". De la caz la caz decide judecatorul.
Sa fie bine pregatiti judecatorii, asta poate sa se asigure Parlamentul. Nu sa scoata din inchisori penali.

Edited by Cris007, 15 December 2017 - 07:50.


#4770
AMDG

AMDG

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,091
  • Înscris: 23.01.2007

 Cris007, on 15 decembrie 2017 - 07:48, said:

Gandeste-te ca seful Hexifarma care mituia, autoriza livrarile.

Era doar un pion.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate