![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce sfarsit de film v-a impresionat si v-a marcat cel mai mult?
Last Updated: Jan 07 2023 23:12, Started by
vanitty
, Jul 01 2017 17:38
·
1

Posted 03 July 2017 - 10:29

Apocalypto de Mel Gibson - am avut un oarecare soc la final cand am vazut corabia cu panze pentru ca actiunea triburilor din film nu fusese incadrata deloc in timp. Putea la fel de bine sa fie in 2000 BC.
|
Posted 04 July 2017 - 22:43

Le Salaire de la Peur (1953). Un film excelent, cu un final plin de o ironie amara. Imi amintesc si astazi sentimentul de frustrare cu care am ramas dupa ce l-am vazut.
|
Posted 16 July 2017 - 14:22

Happy New Year (2014) 10/10
Mi-a ramas in amintire ca cel mai complex film pe care l-am vazut vreodata (actiune, arte martiale, sf, jaf, hacking, comedie, drama, suspans, iubire, razbunare, dans, muzica, spectacol etc) Mi-a placut la nebunie ce sa mai zic. La inceput nu pare cine stie ce, dar de la jumate incolo devine din ce in ce mai interesant. M-am referit la tot filmul. Sfarsitul e emotionant, neasteptat, impresionant si spectaculos. Edited by Adutzu2, 16 July 2017 - 14:44. |
Posted 16 July 2017 - 21:15

Seniorii spatiului (Space Cowboys): scena de final in care Tommy Lee Jones ramane singur pe Luna, privind Pamantul.
Un mic trailer: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/WjIMiGb_tmM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Si aici scena respectiva: [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/hWZgrCcMbyg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 22 July 2017 - 21:30

Bineinteles filmul the game cu michael douglas. L-am vazut in anul 2012 si atunci m-a impresionat incat cateva luni m-am gandit la film.
Old boy varianta in engleza. Cine l-a vazut, stie. Shuter island. Leonardo di caprio joaca bine oricum in orice film il pune Scarface m-a impresionat tot filmul The orphan ca aia mica era de fapt adult. The sixth sence ca era mort bruce wilis Si mai era un film cu o fata ce s-a intors acasa si s-a intalnit cu sora-sa si mergeau la inotat si aveau ceva cu mama lor vitrega si sfarsitul era ca de fapt sora-sa a murit intr-un incendiu si totul era in capul ei. Si cateva filme cu sandra bullock. Unul dintre ele ea s-a dus sa locuiasca intr-un far pe o insula si altul cand ia murit un copil. Nu mai stiu cum se numesc ![]() |
Posted 24 July 2017 - 13:17

Si mai era un film cu o fata ce s-a intors acasa si s-a intalnit cu sora-sa si mergeau la inotat si aveau ceva cu mama lor vitrega si sfarsitul era ca de fapt sora-sa a murit intr-un incendiu si totul era in capul ei.
Si cateva filme cu sandra bullock. Unul dintre ele ea s-a dus sa locuiasca intr-un far pe o insula si altul cand ia murit un copil. Nu mai stiu cum se numesc Cand mai cauti filme, te rog sa postezi in topicul dedicat. |
Posted 24 July 2017 - 13:39

Niciunul , Stiu ca-s doar filme . Care este diferenta dintre intelgenti care raman marcati dupa un film ( oricare ar fi el ) si babele care plang la filme indiene si telenovele braziliene ? Exista filme care imi plac ...dar atat . |
Posted 02 August 2017 - 14:52

Mai sunt genul de filme care evolueaza mai mult in ton de usoara comedie ,replici nostime ,situatii oarecum bizare si hazlii si 3 minute de final tragic intorc totul pe dos.
Two Lovers And A Bear(2016) |
Posted 13 May 2019 - 19:18

nu e ultima scena, dar e aproape ultima scena, cea din children of men, scena cu bebelusul, si acum imi da fiori pe sira spinarii cand o vad, motivul fiind ca se vede pe fetele oamenilor , adoratia aproape divina/uimirea fara de margini pe care o au fata de copil, intr-o lume in care nu mai fusesera vazuti/auziti bebelusi de o perioada lunga de timp.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Y5vmo_oUnJo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by vanitty, 13 May 2019 - 19:20. |
Posted 01 December 2019 - 23:27

Click cu Adam Sandler. Un film pe care-l revăd de fiecare data cu aceeași emoție.
Fluke, o minune de cățel, de câte ori îl vad, am un mod în gat și câteva lacrimi care se preling ușor pe obraz. Și bineînțeles - 25 de grade cu un Paul walker convingător. |
|
Posted 22 July 2021 - 00:44

Pe mine m-a impresionat mult cînd am prima oară Vânătorul de cerbi-1978- cu Robert de Niro
|
Posted 07 November 2022 - 20:20

"The Loneliness of the Long Distance Runner"
(Singuratatea alergatorului de cursa lunga) ...si nu doar finalul, ci tot filmul! |
Posted 07 January 2023 - 23:12

Planeta maimuțelor, văzut în copilărie, scena de final când eroul realizează că nu se află pe altă planetă, ci pe pământ, cândva în viitor.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mDLS12_a-fk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Și, tot în copilărie, celebra scenă din Star Wars V: Luke, I am your father! [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_nSvn54WCxY?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users