Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Cura pentru Cancer

- - - - -
  • Please log in to reply
33 replies to this topic

#19
Friskey

Friskey

    Guru Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 11.01.2013
lol, cura pentru cancer. Adica "INCREDIBIL cine vrea sa faca cancer sa manance numai ASTA in fiecare zi timp de o luna. Vei ramane UIMIT de rezultate".

#20
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,614
  • Înscris: 07.02.2003

View Postmagaenea, on 30 iunie 2017 - 21:52, said:

(Se pare ca celulele cancericene se hranesc cu acidul din alimente...)
Eronat. In plus ph-ul nu  dat de aliment.

#21
Real_NEO

Real_NEO

    un sălbatic

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,193
  • Înscris: 29.05.2017
Din cate cunosc, "the cutting edge of science" la ora actuala in domeniul vindecarii cancerului este terapia cu virusi modificati genetic pentru a ataca celule canceroase. Insa deocamdata asemenea tratamente se afla doar in stadiul de cercetare, insa cu rezultate deosebit de pozitive, 90+% vindecare completa.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ajDo22DYtBo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Real_NEO, 30 June 2017 - 23:36.


#22
the_ice_master

the_ice_master

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 849
  • Înscris: 20.03.2008
Iisuse, ce prostii scriu unii aici.
Si chestia cu aciditatea...
pH-ul corpului trebuie sa fie intre o anumita valoare iar aia e bine, chiar ft bine reglata : 7,38-7,42. Sub 7,38 ai acidoza, peste 7,42 ai alcaloza.
Cat despre cancere si asa, ft pe scurt de ce sunt foarte greu de tratat (ca nu am foarte mult timp, deh, sesiune si trebuie sa învăț la gastroenterologie)
- singura solutie curativa si care vindeca majoritatea cancerelor e excizia chirurgicala CU MARJA DE SIGURANTA cu conditia ca sa nu existe metastaze in organele apropiate sau la distanta caci atunci nu mai vorbim de chirurgie curativa,  adica ce vindeca, ci eventual paliativa, daca situatia o cere - ex in cc esofagian stenozant in care tumora nu lasa pacientul sa se alimenteze. De ce se ia marja de siguranta? Fiindca chirurgul, in timpul operatiei, nu poate sa spuna cu exactitate pana unde se extinde tumora la nivel microscopic, de aia se taie si in tesutul sanatos iar piesa rezecata se trimite laboratorului de anatomie patologica, se fac secțiuni si se studiaza daca exista tesut sanatos neafectat in piesa, atunci s-a facut excizia corecta. Chiar si asa, o celula sau doua puteau scapa si potmda ulterior recidive. Problema e ca pacientii se prezinta tardiv deoarece si simptomele apar tardiv : "cancerul nu prea doare, decat cand e prea tarziu ". Idem si la cc mamar, unde cel mai adesea metastazeaza in limfaticele axilei, de aceea la excizie se scot si acestea.
-sunt ft greu de tratat fiindca celulele canceroase sunt prea asemanatoare cu celulele umane ca sa faci niste medicamente foarte tintite asupra lor, insa sunt, din pacate, destul de diferite ca sa se inmulteasca anarhic si sa consume resursele corpului,  sa scape de apoptoza (moartea celulara programata) si astfel sa devina nemuritoare. Pana si sistemul imun are adesea probleme in a le recunoaste, chiar cand metastazeaza, deoarece embolul tumoral poate fi acoperit de trombociti si asa sa scape detectiei sistemului imun. Celulele imune nu au cum sa "vada" ca si cum ar vedea cu ochii si sa spuna : uite, celula canceroasa. Trebuie sa o recunoascs datorita unor markeri sau unor antigene, pe care nu prea le au celulele tumorale. Virusurile si bacteriile le au, de aceea corpul poate in general sa produca anticorpi impotriva lor si le recunoaste destul de usor. In plus, bacteriile sunt organisme destul de diferite de celulele noaste, sunt celule procariote, au perete celular (majoritatea) si alte structuri proprii lor, de aceea pot fi tintite usor de niste medicamente, medicamente care sa nu prea fie toxice (decat cu bacteria, ca asta-i ideea : antibioticele au toxicitate selectiva. Insa chiar si asa, aminoglicozidele, care inhiba sinteza proteica a bacteriilor, afectează si mitocondriile, care au o structura similara cu bacteriile, de aceea au ototoxicitate si nu prea sunt folosite). Pe masura ce ai medicamente contra unor organisme mai asemanatoare cu celulele noastre, ex. Ciuperci unicelulare, care sunt structuri eucariote, toxicitatea creste. La virusuri, care sunt entități infectioase ce se folosesc de celule pentru a se reproduce, adesea toxicitatea medicamentelor este mare, dar totusi, Virusurile sunt destul de diferite de celule, au ceva oarecum distinct al lor pe care il poți ținti.  Insa, la celulele tumorale, poti tinti:faptul ca se replica foarte rapid (de aceea la chimioterapie cade parul - afecteaza si celulele ce se divid din scalp, de aceea este risc de anemie caci afecteaza celula stem pluripotenta din măduvă,  etc) si faptul ca au erori, etc. Uneori, anumite celule tumorale sunt hormonodependente si atunci poti da tratament antihormonal : vezi finasterid in cc prostata sau tratament anti receptor ex Tamoxifen in anumite tipuri de cancer mamar.
Concluzie la ce am scris:
- cel mai bine vorbiti cu un oncolog bun, daca sunteti prin Transilvania, recomand Institutul Oncologic din Cluj
- daca vreti sa cautati metode noi : PubMed, Medscape eventual.
- puteti încerca orice naturist ATATA TIMP CAT NU IGNORATI TRAT MEDICAMENTOS sugerat de un medic oncolog. De ce? Pentru toate tratamentele folosite, exista studii in care li s-a comparat eficacitatea, studii corect efectuate dpdv metodologic si stiintific.
Pentru majoritatea chestiilor naturiste, NU există studii si efectul poate fi placebo si de fapt mai rau daca nu se ia tratamentul medicamentos.
Si mai pe scurt: daca era un tratament universal pt cancer, Steve Jobs nu murea de cc de pancreas la cati bani avea.
Ma intorc la studiu. Sanatate!

#23
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,072
  • Înscris: 19.12.2012

View PostMemeito, on 30 iunie 2017 - 21:21, said:

Cancerul se poate vindeca foarte simplu folosind doar doua ingrediente ce se gasesc in orice bucatarie.
Mai nu mai faceti misto de necazul oamenilor... Nu vreti sa fiti in situatia lor, atunci vei intelege ca omul incearca orice, poate poate gaseste undeva o solutie...

#24
bogdan181180

bogdan181180

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 924
  • Înscris: 01.04.2017
Am avut o matusa diagnosticata cu asa ceva si care nu a pierdut timpu' cu tot felu' de tratamente, a cerut sa-i fie extirpat sanu' de urgenta si acum este trecuta pe lista la casa judeteana de sanatate pentru programare la operatia decontata de stat la transplant cu silicon ca sa-i reconfigureze sanu'. La ultimele analize complexe doctorii i-au dat o veste buna... a scapat de cancer. Cand auzi ca ai asa ceva, cancer, regula de aur este ...momentan... operatia.... cum a mai scris mai sus un coleg, cei care ofera leacuri si tratamente asa zis "inovationale" ar trebui bagati la puscarie, se umplu de bani pe spaima oamenilor ca pot sa moara de la boala aceea

Edited by bogdan181180, 01 July 2017 - 07:01.


#25
pacopaco1967

pacopaco1967

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,550
  • Înscris: 13.09.2010

View Postpasilla, on 30 iunie 2017 - 21:20, said:

Ihi. Un cercetator "neuroscience" cauta leacuri despre cancer pe SP.
Bolile sunt consecinta suferintelor psihice si a stresului.

View PostMemeito, on 30 iunie 2017 - 21:21, said:

Cancerul se poate vindeca foarte simplu folosind doar doua ingrediente ce se gasesc in orice bucatarie.
Doar daca acele ingrendiente te tin departe de stres si suferinte psihice. Un medic de etnie germana din Romania foloseste si consilierea spirituala , asta pentru marirea sanselor de vindecare.

View Postjeffy86able, on 30 iunie 2017 - 21:23, said:

Nu e asa simplu.
Nu ai cum sa "dezactivezi" cancerul cu un raspuns al sistemului imunitar.
Sistemul imunitar scade cand esti stresat si deprimat. Fericit spiritual te fereste de boli. In biblie spune ceva interesant "daca ochiul tau e luminos, trupul tau va fi sanatos" (in carte scriitorii au preluat gresit)

#26
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,614
  • Înscris: 07.02.2003

View Postpacopaco1967, on 01 iulie 2017 - 09:31, said:

In biblie spune ceva interesant "daca ochiul tau e luminos, trupul tau va fi sanatos" (in carte scriitorii au preluat gresit)
Au tradus corect dar cineva a denaturat sa pacaleasca lumea.

View Postpacopaco1967, on 01 iulie 2017 - 09:31, said:

Sistemul imunitar scade cand esti stresat si deprimat.
Carul in fata boilor e eroarea... deci starea de stres si deprimare vine de la slabirea SI nu invers... dar evident o gramada de pseudostiintifici o sa o abureasca spiritual pe tema asta...
In plus SI nu este ceva unitar si independent ci un sistem complex cu multe ramuri si cai chimice de lucru.

Edited by andreic, 01 July 2017 - 12:30.


#27
Uteib

Uteib

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,128
  • Înscris: 08.06.2017

View PostMemeito, on 30 iunie 2017 - 21:21, said:

Cancerul se poate vindeca foarte simplu folosind doar doua ingrediente ce se gasesc in orice bucatarie.
Daca faci cancer esti salvat!

#28
Memeito

Memeito

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,106
  • Înscris: 20.05.2017
Cancerul se poate vindeca chiar si fara niciun ingredient, doar prin post negru si multa credinta - s-au facut si studii stiintifice care au confirmat asta.

#29
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,665
  • Înscris: 15.12.2009

View PostMemeito, on 01 iulie 2017 - 15:19, said:

Cancerul se poate vindeca chiar si fara niciun ingredient, doar prin post negru si multa credinta - s-au facut si studii stiintifice care au confirmat asta.
Cad o da si peste tine nenorocul asta asa sa faci, pana atunci insa, du-te te rog in chilie la tine si lasa-ne pe noi astia pacatosii sa ne tratam asa cum zic cei ce-si dedica viata unei meserii care are ca scop tratarea altora.

#30
Remicade

Remicade

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,776
  • Înscris: 25.11.2009
Cancerul descoperit in stare incipienta se poate vindeca cu succes. In stare avansata nu exista medicament care sa vindece doar prelungesc viata cu luni sau ani. Avand in vedere ca 50% (aproximativ, nu se poate stii exact) este datorat factorilor de mediu e important sa ii prevenim, lucrul asta nu se constientizeaza decat dupa ce esti diagnosticat.

Edited by Remicade, 06 July 2017 - 08:13.


#31
mariusnick777

mariusnick777

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 29.08.2017
Buna ziua,
As dori sa atrag atentia aupra faptului ca, desi este foarte importanta, uneori, este neglijata corectarea anemiei in tratamentul cancerului (indiferent de metode) (vezi: http://www.medicalst...onice.html;   extras din acest articol:   "Anemia insoteste frecvent afectiunile cronice inflamatorii, infectioase sau maligne, fiind considerata un proces defectuos al metabolismului, in care rata de distrugere a hematiilor depaseste rata de productie a acestora, proces ce duce in final la scaderea concentratiei hemoglobinei, indiferent de etiologie. Desi este cel mai comun efect nedorit in cancere si in tratamentul anticanceros mai ales, avand implicatii profunde la nivelul calitatii vietii pacientului, anemia ramane deseori nediagnosticata ca atare si deci netratata".)
Sau un alt articol: https://doc.ro/anemi...ciat-cancerului
Urmatorul extras:......" Într-o serie de tumori, anemia este de asemenea un factor de prognostic negativ pentru vindecarea pacientului. pacienții anemici au un total mai mare cu un risc de 65% de a nu se vindeca de boala lor decat pacienti non-anemic. In plus, anemia pare a fi asociată cu o compatibilitate mai slabă a terapiei tumorii. Cu toate acestea, în jur de 60% dintre pacienții cu anemie nu sunt tratate în mod adecvat."   din articolul : https://www.deutsche...-2005/uid-14065, arata cat de importanta este tratarea anemiei pentru cresterea sanselor de vindecare.
Tot din acest articol reiese ca afectiunea (cancerul) evolueaza pe fondul unei anemii (40% din cazuri sunt asociate cu anemie) si intrebarea fireasca este cum ajungem sa avem anemie fara sa stim? Raspunsul se afla aici:' https://www.farmacia...fectiuni-severe ' si se pare ca principala cauza este lipsa fierului din alimentatie. Ca un exemplu, pentru ca am si eu pe mama sotiei dignosticata cu cancer, a primit recomandare de la medic supliment de fier Tardyferon fol pentru corectarea anemiei

#32
ro_explorer

ro_explorer

    Membru impartial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 29,665
  • Înscris: 15.12.2009
Prietene, mergi și te plimbă că bați câmpii.

#33
sonia1206

sonia1206

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 11.10.2017
Buna ziua! Nu cred ca exista un tratament medicamentos care sa elimine cancerul direct, eu nu am descoperit nimic eficient pana in prezent si am cancer de colon. Vindecarea este principala mea ocupatie in prezent, de aceea cunosc foarte bine acest subiect. Sunt aspecte importante care intr-adevar ne ajuta sa blocam dezvoltarea celulelor canceroase treptat, dar cu rabdare se poate. De ceva timp am inceput o dieta cu Oncoforte, este un supliment natural din 26 de plante, studiile au confirmat ca este cel mai complet remediu antitumoral. Ideea este ca noi trebuie sa avem mare grija la ce consumama pentru ca alimentatia sanatoasa ajuta la slabirea treptata a celuleor canceroase, asa cum face acest supliment. Sa stiti ca eu ma simt din ce in ce mai bine si voi continua aceasta dieta. Puteti citi mai multe pe site-ul lor oncoforte.com, tot acolo puteti vorbi cu specialistii care va vor da sfaturi importante gratuit. Satanate!

#34
Clovis

Clovis

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,215
  • Înscris: 24.04.2007

View Postintgrp, on 30 iunie 2017 - 21:39, said:

Nu caut leacuri. Caut informatie.


Iti dau eu o informatie dar nu o sa-ti placa si o sa ma injuri. Daca cancerul e in stadiu avansat (adica au aparut metastaze) fara medicamente o sa o mai duca maxim un cincinal iar cu medicamente cam vreo 5 ani. Singura diferenta e contul de la banca care va fi destul de usor daca optezi pentru a doua varianta.
Acum partea oficiala. In mod normal cancerul la san descoperit in stadiu incipient e vindecabil. Ori folosind radioterapia (dar nu la stat ca face mai mult rau decat bine ca-s aparate de pe vremea lui Burebista) ori chirurgical functie de tipul celulelor canceroase..

Edited by Clovis, 07 March 2018 - 21:54.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate