Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Insulte cu un polițist in sf...

La mulți ani de Sfantul Petr...

Pete negre pe aragaz
 La multi ani @ursamajor!

Legea avertizorului de integritat...

S10 plus camera noaptea

Card "emag"
 credeti ca pot aparea telefoane c...

Sfat alegere specializare faculta...

Pen insulina, problema

Asus x515ea-bq1832
 Variatie debit acm

Recomandare AC portabil, pompa de...

problema interesanta (intrebare i...

subtitrare BS PLAYER
 

Digi Mobil apel 4G, prin tehnologia VoLTE

* * * * - 24 votes
  • Please log in to reply
12917 replies to this topic

#8209
bluelaser

bluelaser

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 515
  • Înscris: 02.03.2006
Am bagat simul intr-un xiaomi mi6, si a aparut instant volte in digicare ;)

(instant = cateva secunde, cat am apucat sa intru in cont)

#8210
laviniu_c

laviniu_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 30.09.2006

View PostSethNY, on 22 iulie 2018 - 08:19, said:

Pai esti bine, Xiaomi nu suporta deloc VoWiFi deci gata distractia, pana aici a fost.

eu sunt de parere ca-i bine ca merge si asta avand in vedere ca nu-s suportate oficial.

View Postburito, on 22 iulie 2018 - 08:36, said:

Mersi de răspuns.Totusi speram.��

esti pe androidul lui original? updatat la oreo?

ai setarile de vowifi in meniu?

View Postlaviniu_c, on 21 iulie 2018 - 12:00, said:


aici depinde de fiecare producator.. fiecare pune ce vrea in lista aia din pdc.

problema mare e sa intri in diag mode (nu doar cel din adb command)  nu toate te lasa. la xiaomi e codu ala *#*#717717#*#*, la one plus e *#801 la altii nu stiu dar sunt diverse combinatii si moduri.

pt custom roms:
https://forum.xda-de...-mode-t3516674/ trebe un vendor image custom poate. tre vorbit cu cine face romul (probabil) si e doar inceputul sapaturilor.
si altele acilea: http://www.selftechg...t-secret-codes/

pe xiaomi mai vechi e alt cod, *#*#13491#*#*

Edited by laviniu_c, 22 July 2018 - 11:07.


#8211
laviniu_c

laviniu_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 30.09.2006
update pe xiaomi. inca unul care merge redmi 4 prime. tot asa ca si note 4x. se reseteaza dupa restart si trebuie re-aplicat. lista din pdc e mai scurta, cel cu volte merge Posted Image

si word of caution pt cine mai testeaza xiaomi, tot timpu folositi sim1! unele modele suporta volte doar pe sim1 (chiar daca 4g merge si pe sim2)

p.s. merge si fara root si fara unlocked BL

Edited by laviniu_c, 22 July 2018 - 14:57.


#8212
laviniu_c

laviniu_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 30.09.2006
https://www.xda-deve...nlock-code/amp/ un pic off topic... dar ultima zi de bootloader unlck codes pe huawei. trist...

#8213
burito

burito

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 27.12.2005
@laviniu_c
am android 8.1 cu pachet securitate din 01.07.2018. In setari la apelare prin wifi nu apare nimic.

#8214
laviniu_c

laviniu_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 30.09.2006

View Postburito, on 22 iulie 2018 - 16:02, said:

@laviniu_c
am android 8.1 cu pachet securitate din 01.07.2018. In setari la apelare prin wifi nu apare nimic.

in wifi settings, la advanced ar putea sa fie... daca au implementat ceva.

incearca si un search in settings

#8215
burito

burito

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 27.12.2005
@laviniu_c
La căutare în setări apare opțiunea apelare prin wifi doar că atunci când accesez opțiunea nu ma duce sa o pot activa .

Attached Files



#8216
laviniu_c

laviniu_c

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 30.09.2006

View Postburito, on 22 iulie 2018 - 19:32, said:

@laviniu_c
La căutare în setări apare opțiunea apelare prin wifi doar că atunci când accesez opțiunea nu ma duce sa o pot activa .

aha, cam asa dezactiveaza xiaomi ce nu i (inca) suportat...

#8217
aoprea

aoprea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 492
  • Înscris: 14.04.2005
Salutare

Detinator  de Oneplus 6 (OS 5.1.9, default fara root) am facut  procedura urmatoare de pe siteul german:

1.  codul *#800#  -->  oneplus Logkit --> Function Switch  --> bifat "VoLTE switch" si  "VoWifi switch"
2. reboot
3. instalat cele doua programe
4. codul *#801# si bifat  "Serial" si "Full-port switch"
5.  pornit PDC si la Oversea-Commercial_DS  sub "Deactivate" "Sub0" si  "Sub1" apoi delete Oversea-Commercial_DS
6. din PDC   activat India-VoLTE-Vodafone
7. reboot

am testat cu succes Volte la *777 (in timpul apelului ramane pe 4G si functioneaza internetul)
pt wowifi sa ajung acasa ..

PS: singurul bug observat este ca daca faci un apel non-volte iese din 4G (ceea ce este normal) insa ramane iconita de Volte

#8218
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,815
  • Înscris: 31.01.2006

View Postaoprea, on 23 iulie 2018 - 12:39, said:

PS: singurul bug observat este ca daca faci un apel non-volte iese din 4G (ceea ce este normal) insa ramane iconita de Volte
La ce te referi cand spui apel non-VoLTE? daca ai activat VoLTE, toate sunt VoLTE (intre tine si retea) inclusiv spre telefoanele fixe sau spre *777 sau VDF.

#8219
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,647
  • Înscris: 08.11.2016
Astazi am bagat si eu simul intr-un telefon(S8) suportat de digi pentru activare VoLTE. S-a activat instant si dupa un minut mi-a apaut si in digicare. Bagat simul inapoi in telefonul meu(Redmi 5 Plus), pornit VoLTE si mi-a aparut sus langa baterie iconita VoLTE. Am incercat sa mai fac un apn nou cu ims dar n-am reusit. Acum eu habar n-am daca am sau nu VoLTE activ si cum imi dau seama daca il folosesc sau nu la apeluri? Vad ca iconita apare si cu datele oprite dar cu wifi activ.

#8220
aoprea

aoprea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 492
  • Înscris: 14.04.2005
Da .. scuze ... nu ma pricep prea bine ... acum mi-am dat seama ... erau apeluri facute cu celalat sim vodafone si e normal sa pierd conexiunea 4g...

oricum e super ca se poate face fara root la OP6.

#8221
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,815
  • Înscris: 31.01.2006
Da, si pe mine ma intereseaza cum merge pe OP6 :) . Poti verifica daca iti merge VoWiFi si din mod avion ? Daca ai vreun SIM Orange, vezi daca merge VoLTE isi VoWiFi in paralel - ar trebui sa mearga si asta.

View PostBombalurina, on 23 iulie 2018 - 15:48, said:

Astazi am bagat si eu simul intr-un telefon(S8) suportat de digi pentru activare VoLTE. S-a activat instant si dupa un minut mi-a apaut si in digicare. Bagat simul inapoi in telefonul meu(Redmi 5 Plus), pornit VoLTE si mi-a aparut sus langa baterie iconita VoLTE. Am incercat sa mai fac un apn nou cu ims dar n-am reusit. Acum eu habar n-am daca am sau nu VoLTE activ si cum imi dau seama daca il folosesc sau nu la apeluri? Vad ca iconita apare si cu datele oprite dar cu wifi activ.
PE Redmi 5 Plus merge fara probleme, s-a mai raportat. Nu are rost sa mai faci un APN ims. Iti dai seama ca ai VoLTE daca nu trece in 3G cand suni pe cineva. Poti verifica asta si cu Netmonitor.

#8222
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,647
  • Înscris: 08.11.2016

View PostSethNY, on 23 iulie 2018 - 16:01, said:

Iti dai seama ca ai VoLTE daca nu trece in 3G cand suni pe cineva. Poti verifica asta si cu Netmonitor.
Merci. Ma bate tehnologia.

#8223
aoprea

aoprea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 492
  • Înscris: 14.04.2005
Da .. deci functioneaza si wowifi ... nu am mai avut rabdare pana acasa si am facut un hotspot pe alt telefon.
Am trecut in airplane mode si am vorbit wowifi.
PS: functioneaza si dual-volte (digi ambele cartele)
Nu am orange sa testez.

Attached Files


Edited by aoprea, 23 July 2018 - 16:37.


#8224
bogdanmicle99

bogdanmicle99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 20.06.2017
Am primit update pe un J5 2017.
Am dat resetare apn. Am resetat toate setarile de retea.
Nimic, nu merge inca VoWifi.
M-am gandit c-o sa mearga dupa resetare totala. Poate verifica cineva?

#8225
SethNY

SethNY

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,815
  • Înscris: 31.01.2006
ce soft ai ? cum se numeste? ce zice Phone Info  ?
Ai switchul de WiFi Calling in meniu?

Edited by SethNY, 23 July 2018 - 18:28.


#8226
PORTOCAL

PORTOCAL

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,532
  • Înscris: 03.03.2006

View Postaoprea, on 23 iulie 2018 - 16:33, said:

Da .. deci functioneaza si wowifi ... nu am mai avut rabdare pana acasa si am facut un hotspot pe alt telefon.
Am trecut in airplane mode si am vorbit wowifi.
PS: functioneaza si dual-volte (digi ambele cartele)
Nu am orange sa testez.


Salut. Ti se conectează prin prima la VoWIFI? La al meu daca nu opresc VoLTE (sunt in roaming) nu intra VoWIFI decât dacă dau restart. Daca las numai VoWIFI se conectează de fiecare data când dă de o rețea WiFI. Dar în modul avion poți numai să primești nu sa și inițiezi apeluri, nu?

Folosești profilul de Vodafone India?

Edited by PORTOCAL, 23 July 2018 - 18:37.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate